Prima Masina Incepator vreau prima masina astept sfaturi
Postat 18 April 2012 - 05:22 PM
Postat 18 April 2012 - 06:04 PM
Aceasta postare a fost editata de Tudor Daniel: 18 April 2012 - 06:04 PM
Postat 18 April 2012 - 06:41 PM
- vrei 2wd sau 4wd (nu e chiar tot aia)
- vrei sa incepi cu upgrade-uri (mai bagi o gramada de bani in ea) sau vrei intii sa te joci cu ea
- te impaci cu telecomanda in 27mhz sau nu
- o vrei pe termen lung sau iti faci pofta, si daca mai vrei scapi de ea si treci pe ceva mai bun
si mai sint destule
Postat 18 April 2012 - 07:09 PM
Aceasta postare a fost editata de Tudor Daniel: 18 April 2012 - 07:12 PM
Postat 18 April 2012 - 09:29 PM
Postat 18 April 2012 - 10:58 PM
Postat 18 April 2012 - 11:12 PM
Aceasta postare a fost editata de Tudor Daniel: 18 April 2012 - 11:14 PM
Postat 18 April 2012 - 11:50 PM
Postat 19 April 2012 - 12:01 AM
Tudor Daniel, la 18 April 2012 - 07:09 PM, a spus:
Offtopic
Nu ai idee cat sunt de rezistente planetarele din plastic de la Traxxas, mai ales modelul de pe Slash 4x4.
Ontopic
Raul , iti recomand pentru un buget mic ceva second. Pana in 600 lei nu gasesti mai nimic nou de calitate. Daca vrei buggy, poate si de concurs, cauta losi sau associated, daca vrei distractie cauta traxxas sau hpi. Lasa mai multe detalii despre ce vrei sa aiba masinuta.
stima,
Radu
Aceasta postare a fost editata de radu94: 19 April 2012 - 12:02 AM
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 19 April 2012 - 12:07 AM
Aceasta postare a fost editata de Raul15: 19 April 2012 - 12:11 AM
Postat 19 April 2012 - 06:11 AM
Ar fi fain daca ai avea unde sa probezi un 1:10, sa-ti faci o idee de ce poate.
(da, al naibii de rezistent plasticul de traxxas... probabil un "upgrade" la aluminiu ar face mai mult rau decit bine)
Postat 19 April 2012 - 10:45 AM
Postat 19 April 2012 - 10:54 AM
P.S. Sa stiti ca vgeorge nu m-a platit pentru reclama.
Postat 19 April 2012 - 11:07 AM
Ma gandeam la un moment dat sa deschid un topic legat de asemanarile intre mashinute, de exemplu rhino2 de la reely seamana foarte bine cu xstar, reely buggy carbon seamana cu tiger tot de la xstar. piesele sunt ieftine.
Daca tu crezi ca ai sa te joci in casa si doar atat, iti recomand 1:18, daca vrei sa mai iesi si pe afara, atunci cu siguranta ramai la un 1:10, buggy, sc, mt. dintre cele doua, sc-urile sunt cele mai bune pt incepatori, sunt protejate foarte bine de caroserie, merg pe orice fel de teren, la buggy ai nevoie de ceva mai neted (nu ma refer la asfalt), la mt nu conteaza terenul, dezavantajul este ca se rastoarna foarte repede pt ca sunt foarte inalte.
Parere personala, nu dati cu petre ca am scut.
Postat 19 April 2012 - 11:29 AM
Iei masina cu 300ron si de 300ron iei o electronica sh si nu se compara associated cu acea masina.
Asta iti va confirma oricine.
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 19 April 2012 - 11:53 AM
-2wd sau 4wd
-nou sau sh
-electrica sau nitro
-onroad, buggy, truggy, shortcorse, monstertruck
-distractie, curse, sau amandoua
Dupa asta..., te gandesti ce vrei, brushed sau brushless, nimh sau lipo, incarcator...
Upgrade-urile scoate-le din cap pt moment.
Daca are mult luciu (metal) pe ea, asta nu inseamna ca e mai buna, deobicei metalul se indoaie si nici nu stii pe unde s-a indoit, plasticul se rupe si il schimbi, plus ca e mai ieftin plasticul decat metalul.
Postat 19 April 2012 - 12:04 PM
Tudor Daniel, la 18 April 2012 - 06:04 PM, a spus:
Sa innebunesc! Stii tu lucrurile acestea? Ca e low cost si ca nu se gasesc piese de upgrade? Uita-te mai atent la producator,ca vad ca nu ai fost mai devreme! Nu mai incerca sa dai sfaturi pe forum aiurea daca nu te pricepi, ca te faci de rusine in fata celor care mai au habar si dai sfaturi complet neinformat !
Aceasta postare a fost editata de sandrei: 19 April 2012 - 12:05 PM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 19 April 2012 - 01:45 PM
sandrei, la 19 April 2012 - 12:04 PM, a spus:
La mini recon? Serios? http://www.hpieurope...=101544&lang=en Ziceti-mi la option parts ce upgrade-uri se gasesc? Dati o cautare pe google si veti gasi acelasi lucru. Niste amortizoare..wow. Dar diferential de otel, fuzete de metal, spur de metal s.a.m.d. ? Si la hpi e10 e cam aceeasi treaba. E tot low cost. Nici macar n-are amortizoare cu ulei, sunt pe baza de frictiune si diferentialele sunt de plastic, iar suspensia nu poate fi ajustata fara piese de upgrade. Doar pentru ca hpi-racing romania e site-ul dumneavoastra si comercializati modelul respectiv, nu trebuie sa il ridicati in slavi. E ceea ce e. Un automodel probabil bun, dar modest, fara prea multe posibilitati de upgrade. Nimeni nu va face un mini recon numai fibra de carbon si aluminiu, pentru simplul motiv ca nu se gasesc piese in comert.
Postat 19 April 2012 - 02:06 PM
Crede-ti ca acum rezolvati ceva ?
Postat 19 April 2012 - 02:20 PM
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
Postat 19 April 2012 - 02:28 PM
lamav4, la 19 April 2012 - 02:06 PM, a spus:
Sa inteleg deci ca am devenit personaj de poveste. :D Era vorba de un buggy de la LRP. Stiu sigur, pentru ca eu am inceput topicul.
Sa stii totusi ca sunt destul de tari astea micro de la losi, mai ales daca le faci un traseu prin sufragerie, cu rampe cu tot. :D
Aceasta postare a fost editata de Tudor Daniel: 19 April 2012 - 02:30 PM
Postat 19 April 2012 - 02:40 PM
Tudor Daniel, la 19 April 2012 - 02:28 PM, a spus:
Esti o legenda vie.
Tudor Daniel, la 19 April 2012 - 02:28 PM, a spus:
Nu ma indoiesc de acestu lucru. Si eu am vrut sa fac o mini pista de off road la tara si sa cumpar un losi micro dar am renuntat pentru ca sunt piperate la pret, am mai pus bani si am luat tot 1:10.
Postat 19 April 2012 - 02:44 PM
lamav4, la 19 April 2012 - 02:40 PM, a spus:
Macar piesele de schimb sunt ieftine. 2$ punga :wacko:
Acum ontopic:
Raul, sunt o groaza de modele 1:18 si 1:10, dintre cele 1:18 printre cele mai populare se numara rc18t/b/mt, mini-t/dt, xray m18t/mt etc. ,iar la 1:10, gama este mult mai larga. Eu te sfatuiesc sa te hotarasti mai intai ce vrei: buggy, truck, monster truck, short-course(mie personal imi displace enorm modul in care arata) sau touring, mai urmareste forumuri pe net si review-uri oficiale si de la utilizatori la modelul respectiv si fa decizia corecta. Important e sa nu te grabesti si sa nu actionezi din impuls. Nu te grabi, ca altfel vei regreta achizitia facuta. Fa cum crezi tu mai bine, dar incearca sa iti iei ceva de "firma". Plasticele difera intre o masina chinezeasca cum e Himoto Xstr si un HPI Firestorm. Chiar daca amandoua sunt facute in China, calitatea difera, iar plasticul de la Himoto e mai fragil. In plus, trebuie luate in considerare si calitatea designului.
Postat 19 April 2012 - 10:24 PM
Postat 20 April 2012 - 08:58 AM
Ca sfat de achizitie...ia-ti o masina care RTR si cu electronica RTR este rezistenta la socuri si greseli de incepator.Cauta pe net ca o sa gasesti raspunsuri.Si nu in ultimul rand sa ai suport de piese la noi in tara.Eu zic sa-ti iei un 2wd ptr ca e ieftin de intretinut si rezistent in timp. Cauta marci consacrate pentru ca chiar daca au un pret mai mare sunt de calitate. Aici pretul de multe ori justifica calitatea. Nu o sa poti compara un "china name"(nu o sa zic xstar ca sa nu se supere lumea) si variatiuni pe aceeasi tema cu un HPI sau Traxxas echivalent (ma refer la aceeasi scara).Asta este cel putin parerea mea bazata pe experienta cu diferite modele.Poti chiar sa-ti iei si RTR-uri de competitie ce-i drept cu pretul aferent...dar in timp vei iesi mai ieftin cu o masina de calitate.
Alegerea mea ar fi scara 1/10 2wd:
Hpi Firestorm 10T - stadium truck .A fost printre primele masini si am fost f mutumit de ea, fiind f agila si rezistenta.
Traxxas rustler XL. Am avut in varaianta XL dar cu combo brushless. Oricum s-a dovedit o masina f rezistenta si extrem de fun.Mi-a placut f mult designul carcasei dar asta e o chestie subiectiva.
sau
Team Associated b4.1 RTR. Am masina de cometitie B4 dar RTR-ul este aproape identic. Probabil unul dintre cele mai apreciate buggy-uri 2wd...ce-i drept nu este asa frumos si nici carcasa nu are flacari desenate pe ea :excl:))precum alea "china name"
La tot ce ai sus ai suport la noi in tara.
Cu jucatul in casa....sincer nu o vei face nici cu 1/18...cel putin nu intr-o sufragerie gen 6 metri x 4 metri.
Aceasta postare a fost editata de Alfa: 20 April 2012 - 09:01 AM
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
Postat 20 April 2012 - 09:55 AM
HPI RACING CARS: ELECTRIC-miniMT (in progress)
Postat 20 April 2012 - 11:31 AM
Raul15, la 19 April 2012 - 10:24 PM, a spus:
Atentie Rustler-ul nu este buggy, este truck sau stadium truck. Este mai mare si exista inca alte 1000 de diferente, ca sa te lamuresti si sa faci o diferenta:
http://traxxas.com/p...5bandit-gallery - asta este BUGGY Traxxas
http://traxxas.com/p...rustler-gallery - asta e STADIUM TRUCK Traxxas
Consider ca postul de mai sus al lui Alfa este un ghid bun in a te ajuta sa alegi masina dorita, insa numai tu poti face asta la final. Incearca sa ti cont de sfaturile celor mai vechi in domeniu, dar totodata tine cont si de parerile tale, chiar si cele referitoare la look-ul masinii. Pana la urma, dupa parerea mea, cum ti-am zis si pe PM, ideea este sa iei o masina care intr-adevar te satisface pe tine din toate sau macar din majoritatea punctelor de vedere (de la rezistenta pana la viteza si design).
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team