Modelism - RHC Forum: Prima Masina - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Prima Masina Incepator vreau prima masina astept sfaturi

#1 Useril este offline   Raul15 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 18-April 12
  • Interests:Aero

Postat 18 April 2012 - 05:22 PM

Salut tuturor si bine v-am gasit pentru ca sunt incepator nu vreau sa bag prea multi banii in prima masina asa ca m-am hotarat sa imi ia acest Mini Recon http://www.autorc.ro...range-blue.html nu este cine stie ce dar merge. Mai am o intrebare pot sa o upgradez ?
0

#2 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 11-July 11
  • Interests:Automodelism
    Baschet
    Limbi straine

Postat 18 April 2012 - 06:04 PM

Upgrade-uri la mini recon nu vei gasi. E o masinuta low cost. Cu 500 lei ti-ai putea lua un losi mini-t, la care gasesti tone de upgrade-uri sau, daca mai maresti bugetul, un team associated rc18t. Sa le iei din afara. O sa fie mai bine pentru portofel.

Aceasta postare a fost editata de Tudor Daniel: 18 April 2012 - 06:04 PM

0

#3 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 18 April 2012 - 06:41 PM

Cred ca intii tre sa-ti pui niste intrebari, pe linga "cit de mare vreau sa fie"

- vrei 2wd sau 4wd (nu e chiar tot aia)
- vrei sa incepi cu upgrade-uri (mai bagi o gramada de bani in ea) sau vrei intii sa te joci cu ea
- te impaci cu telecomanda in 27mhz sau nu
- o vrei pe termen lung sau iti faci pofta, si daca mai vrei scapi de ea si treci pe ceva mai bun

si mai sint destule
USER BANNED BY ADMIN
0

#4 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Baschet
    Limbi straine

Postat 18 April 2012 - 07:09 PM

Intradevar, 2wd nu e acelasi lucru ca 4wd, dar eu as prefera un losi mini-t 2wd in locul unui hpi mini recon 4wd in orice zi. In orice caz, mini recon e low cost. Pana si planetarele sunt din plastic, daca nu ma insel, si nu unul tare, ca la traxxas. Daca o sa-i pui o motorizare mai puternica, probabil se vor rupe. Cum a zis si Dan, depinde ce asteptari ai de la masinuta.

Aceasta postare a fost editata de Tudor Daniel: 18 April 2012 - 07:12 PM

0

#5 Useril este offline   Raul15 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 April 2012 - 09:29 PM

You are the masters.. Am incredere deplina in voi puteti da un link ?? Am vorbit cu @adisorsiana despre http://www.rhcforum....ra-110-rtr-4wd/ ce ziceti este buna ?
0

#6 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Baschet
    Limbi straine

Postat 18 April 2012 - 10:58 PM

Raul, pai una e 1:18 si alta e 1:10. Pentru mini-t totusi am niste linkuri rtr : http://www.ebay.co.u...8#ht_925wt_1163 sau un roller cu mai multe upgrade-uri : http://www.ebay.co.u...5#ht_500wt_1180 . Daca ar fi sa imi iau un 1:10, mi-as lua ceva la care se gasesc piese mai usor(piesele pentru MT-ul ala trebuie sa le iei tot prin adisorsiana in caz de se strica ceva) si mai "de firma". Mai citeste pe net niste reviewuri, mai intreba modelisti de la tine din oras daca stii si incearca sa iei o decizie. Un truggy 1:18 e destul de mic, cam o treime dintr-un truggy 1:10. Cu cel 1:18 te poti juca prin casa, cu cel 1:10, nu. Cel 1:18 e mai ieftin de cumparat si intretinut(baterii, servo, motoare, toate sunt mult mai ieftine), cel 1:10 mai costisitor. Sunt multi factori de luat in considerare. Si nu uita sa peste pretul automodelului, iti mai trebuie in jur de 200 lei pentru un incarcator bun si un li-po.
0

#7 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Baschet
    Limbi straine

Postat 18 April 2012 - 11:12 PM

Apropo, sa stii ca nu e sfarsitul lumii daca nu iti iei nou. Sunt ok si sh-urile, cat timp nu au fost detinute de copii de 10 ani carora le placea sa le izbeasca de toti peretii. E la fel ca la masini adevarate. Mai bine un audi a4 cu 60.000 km decat o dacia logan cu 10km. Uita-te si tu pe la sectiunea de vanzari.

Aceasta postare a fost editata de Tudor Daniel: 18 April 2012 - 11:14 PM

0

#8 Useril este offline   Raul15 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 April 2012 - 11:50 PM

1:10 Ar fi perfect.. am cautat ceva la noi in RO si am gasit ceva ce imi place.. http://www.fxmodells...id/1379/page/94 ce parere aveti despre el ?
0

#9 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
    Ciclism

Postat 19 April 2012 - 12:01 AM

Vezi postareaTudor Daniel, la 18 April 2012 - 07:09 PM, a spus:

Intradevar, 2wd nu e acelasi lucru ca 4wd, dar eu as prefera un losi mini-t 2wd in locul unui hpi mini recon 4wd in orice zi. In orice caz, mini recon e low cost. Pana si planetarele sunt din plastic, daca nu ma insel, si nu unul tare, ca la traxxas. Daca o sa-i pui o motorizare mai puternica, probabil se vor rupe. Cum a zis si Dan, depinde ce asteptari ai de la masinuta.

Offtopic
Nu ai idee cat sunt de rezistente planetarele din plastic de la Traxxas, mai ales modelul de pe Slash 4x4.
Ontopic
Raul , iti recomand pentru un buget mic ceva second. Pana in 600 lei nu gasesti mai nimic nou de calitate. Daca vrei buggy, poate si de concurs, cauta losi sau associated, daca vrei distractie cauta traxxas sau hpi. Lasa mai multe detalii despre ce vrei sa aiba masinuta.

stima,
Radu

Aceasta postare a fost editata de radu94: 19 April 2012 - 12:02 AM

Custom CNC parts GNS Racing
0

#10 Useril este offline   Raul15 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 April 2012 - 12:07 AM

Ceva pt distractie. La mine in Lugoj nu cred ca mai e cineva... Am gasit la vanzari ceva ce imi place http://www.rhcforum....ra-110-rtr-4wd/

Aceasta postare a fost editata de Raul15: 19 April 2012 - 12:11 AM

0

#11 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 19 April 2012 - 06:11 AM

1:10 e destul de mare (cred ca mai mult decit dublu fata de 1:18, nu stiu cum se masoara scara in rc), trebuie sa ai pe unde sa-l tavalesti. O bordura in viteza si esti pe tusa. Nu stiu cit de rezistent e plasticul de la reely, tinind cont ca e la mai putin de jumatate de pret fata de cele "de firma" - cei care au sint rugati sa ne spuna, din cite am vazut s-au vindut mai multe.

Ar fi fain daca ai avea unde sa probezi un 1:10, sa-ti faci o idee de ce poate.

(da, al naibii de rezistent plasticul de traxxas... probabil un "upgrade" la aluminiu ar face mai mult rau decit bine)
USER BANNED BY ADMIN
0

#12 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Baschet
    Limbi straine

Postat 19 April 2012 - 10:45 AM

Vezi postarearadu94, la 19 April 2012 - 12:01 AM, a spus:

Nu ai idee cat sunt de rezistente planetarele din plastic de la Traxxas, mai ales modelul de pe Slash 4x4.

Cred ca ai inteles gresit. Tocmai asta spuneam si eu, ca la Recon nu e un plastic rezistent ca la Traxxas si ca probabil se va rupe.
0

#13 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Baschet
    Limbi straine

Postat 19 April 2012 - 10:54 AM

Asta e un buggy bun : http://www.rhcforum....1-stock-roller/ . E la un pret bun si iti mai raman bani si pt electronice(servo, variator, motor, incarcator, lipo) de la prietenii nostri, chinezii( uita-te pe www.hobbyking.com ). Sa nu mai spunem ca e si model cu pedigree.

P.S. Sa stiti ca vgeorge nu m-a platit pentru reclama.
0

#14 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 19 April 2012 - 11:07 AM

De la reely am avut 2 bucati, diferite, acum mai am doar unul, un buggy carbon fighters, carbonul e doar cu numele, adica e vopsit aluminiul sa arate ca si carbonul, primul model a fost un rhino2, pot sa spun ca e un model destul de rezistent, dupa n sarituri am rupt o bascula, dar fiind n modele de buggy 1;10 am gasit ceva aproape identic de la xstar, model comercializat si la noi in tara, diferentiale pe bile, plina de metal, acum ce pot sa iti spun, pt un model de 350 ron e foarte k, mai ales ca are si statia in 2,4. Acum am ramas cu un buggy carbon care sunt foarte incantat, foarte rezistent, este bine facut, brushless, statie in 2,4, sasiu metal, cauciucuri bune, per total, o achizitie foarte k, dar... daca vrei ceva foarte rezistent si piese garla mergi pe traxxas sau hpi, am avut si una si alta, se strica greu, piese multe, dar si pret pe masura la achizitie.
Ma gandeam la un moment dat sa deschid un topic legat de asemanarile intre mashinute, de exemplu rhino2 de la reely seamana foarte bine cu xstar, reely buggy carbon seamana cu tiger tot de la xstar. piesele sunt ieftine.
Daca tu crezi ca ai sa te joci in casa si doar atat, iti recomand 1:18, daca vrei sa mai iesi si pe afara, atunci cu siguranta ramai la un 1:10, buggy, sc, mt. dintre cele doua, sc-urile sunt cele mai bune pt incepatori, sunt protejate foarte bine de caroserie, merg pe orice fel de teren, la buggy ai nevoie de ceva mai neted (nu ma refer la asfalt), la mt nu conteaza terenul, dezavantajul este ca se rastoarna foarte repede pt ca sunt foarte inalte.
Parere personala, nu dati cu petre ca am scut.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#15 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Baschet
    Limbi straine

Postat 19 April 2012 - 11:25 AM

Zeus a uitat sa mentioneze de truggy-uri si truck-uri cum sunt hpi firestorm si traxxas rustler. Au cam aceeasi conformatie ca sc(short-course) in ceea ce priveste garda la sol, latime, doar ca au un sasiu putin mai scurt.
0

#16 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2701
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 19 April 2012 - 11:29 AM

Raul, decat sa iei buggyul acela de la fxmodells, mai bine te indrepti catre ceva de la associated, second hand.
Iei masina cu 300ron si de 300ron iei o electronica sh si nu se compara associated cu acea masina.
Asta iti va confirma oricine.
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#17 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 19 April 2012 - 11:53 AM

Uitasem, ce buget vrei sa aloci pt inceput?
-2wd sau 4wd
-nou sau sh
-electrica sau nitro
-onroad, buggy, truggy, shortcorse, monstertruck
-distractie, curse, sau amandoua
Dupa asta..., te gandesti ce vrei, brushed sau brushless, nimh sau lipo, incarcator...
Upgrade-urile scoate-le din cap pt moment.
Daca are mult luciu (metal) pe ea, asta nu inseamna ca e mai buna, deobicei metalul se indoaie si nici nu stii pe unde s-a indoit, plasticul se rupe si il schimbi, plus ca e mai ieftin plasticul decat metalul.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#18 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 19 April 2012 - 12:04 PM

Vezi postareaTudor Daniel, la 18 April 2012 - 06:04 PM, a spus:

Upgrade-uri la mini recon nu vei gasi. E o masinuta low cost. Cu 500 lei ti-ai putea lua un losi mini-t, la care gasesti tone de upgrade-uri sau, daca mai maresti bugetul, un team associated rc18t. Sa le iei din afara. O sa fie mai bine pentru portofel.

Sa innebunesc! Stii tu lucrurile acestea? Ca e low cost si ca nu se gasesc piese de upgrade? Uita-te mai atent la producator,ca vad ca nu ai fost mai devreme! Nu mai incerca sa dai sfaturi pe forum aiurea daca nu te pricepi, ca te faci de rusine in fata celor care mai au habar si dai sfaturi complet neinformat !

Aceasta postare a fost editata de sandrei: 19 April 2012 - 12:05 PM

TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#19 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Baschet
    Limbi straine

Postat 19 April 2012 - 01:45 PM

Vezi postareasandrei, la 19 April 2012 - 12:04 PM, a spus:

Sa innebunesc! Stii tu lucrurile acestea? Ca e low cost si ca nu se gasesc piese de upgrade? Uita-te mai atent la producator,ca vad ca nu ai fost mai devreme! Nu mai incerca sa dai sfaturi pe forum aiurea daca nu te pricepi, ca te faci de rusine in fata celor care mai au habar si dai sfaturi complet neinformat !

La mini recon? Serios? http://www.hpieurope...=101544&lang=en Ziceti-mi la option parts ce upgrade-uri se gasesc? Dati o cautare pe google si veti gasi acelasi lucru. Niste amortizoare..wow. Dar diferential de otel, fuzete de metal, spur de metal s.a.m.d. ? Si la hpi e10 e cam aceeasi treaba. E tot low cost. Nici macar n-are amortizoare cu ulei, sunt pe baza de frictiune si diferentialele sunt de plastic, iar suspensia nu poate fi ajustata fara piese de upgrade. Doar pentru ca hpi-racing romania e site-ul dumneavoastra si comercializati modelul respectiv, nu trebuie sa il ridicati in slavi. E ceea ce e. Un automodel probabil bun, dar modest, fara prea multe posibilitati de upgrade. Nimeni nu va face un mini recon numai fibra de carbon si aluminiu, pentru simplul motiv ca nu se gasesc piese in comert.
0

#20 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 19 April 2012 - 02:06 PM

Mai stiti oameni buni cati copilasi de pe acest forum au zis ca le aduce Mos Craciun un automodel, prababil Savage, iar dupa ce a trecut respectiva sarbatoare ei au intrat in pamant ? Si nici pana in prezent nu si-au facut aparitia asta dupa ce au facut nenumarate topice cu sfaturi de achizitie. Sau il mai stiti p-ala care a facut un topic ca sa compare doua stadium truck-uri 1:10 si apoi si-a luat un losi micro ? :wacko:

Crede-ti ca acum rezolvati ceva ?
Fan Nokia.
0

#21 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 19 April 2012 - 02:20 PM

Tot e bine ca au ramas in automodelism, ciudat era dupa toate sfaturile si comparatiile sa-si fi luat vreo barca :wacko:
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

#22 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Baschet
    Limbi straine

Postat 19 April 2012 - 02:28 PM

Vezi postarealamav4, la 19 April 2012 - 02:06 PM, a spus:

Sau il mai stiti p-ala care a facut un topic ca sa compare doua stadium truck-uri 1:10 si apoi si-a luat un losi micro ? :wacko:

Sa inteleg deci ca am devenit personaj de poveste. :D Era vorba de un buggy de la LRP. Stiu sigur, pentru ca eu am inceput topicul.
Sa stii totusi ca sunt destul de tari astea micro de la losi, mai ales daca le faci un traseu prin sufragerie, cu rampe cu tot. :D

Aceasta postare a fost editata de Tudor Daniel: 19 April 2012 - 02:30 PM

0

#23 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 02:40 PM

Vezi postareaTudor Daniel, la 19 April 2012 - 02:28 PM, a spus:

Sa inteleg deci ca am devenit personaj de poveste. :wacko: Era vorba de un buggy de la LRP.

Esti o legenda vie.

Vezi postareaTudor Daniel, la 19 April 2012 - 02:28 PM, a spus:

Sa stii totusi ca sunt destul de tari astea micro de la losi, mai ales daca le faci un traseu prin sufragerie, cu rampe cu tot. :D

Nu ma indoiesc de acestu lucru. Si eu am vrut sa fac o mini pista de off road la tara si sa cumpar un losi micro dar am renuntat pentru ca sunt piperate la pret, am mai pus bani si am luat tot 1:10.
Fan Nokia.
0

#24 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Baschet
    Limbi straine

Postat 19 April 2012 - 02:44 PM

Vezi postarealamav4, la 19 April 2012 - 02:40 PM, a spus:

Si eu am vrut sa fac o mini pista de off road la tara si sa cumpar un losi micro dar am renuntat pentru ca sunt piperate la pret.

Macar piesele de schimb sunt ieftine. 2$ punga :wacko:

Acum ontopic:
Raul, sunt o groaza de modele 1:18 si 1:10, dintre cele 1:18 printre cele mai populare se numara rc18t/b/mt, mini-t/dt, xray m18t/mt etc. ,iar la 1:10, gama este mult mai larga. Eu te sfatuiesc sa te hotarasti mai intai ce vrei: buggy, truck, monster truck, short-course(mie personal imi displace enorm modul in care arata) sau touring, mai urmareste forumuri pe net si review-uri oficiale si de la utilizatori la modelul respectiv si fa decizia corecta. Important e sa nu te grabesti si sa nu actionezi din impuls. Nu te grabi, ca altfel vei regreta achizitia facuta. Fa cum crezi tu mai bine, dar incearca sa iti iei ceva de "firma". Plasticele difera intre o masina chinezeasca cum e Himoto Xstr si un HPI Firestorm. Chiar daca amandoua sunt facute in China, calitatea difera, iar plasticul de la Himoto e mai fragil. In plus, trebuie luate in considerare si calitatea designului.
0

#25 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 03:12 PM

Tare ar fi sa isi cumpere SC10 4x4, asta da rasturnare de situatie.
Fan Nokia.
0

#26 Useril este offline   Raul15 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 April 2012 - 10:24 PM

Tudor Daniel Vreau un Off-Road pt distractie pe la tara sa fie un buggy. Deocamdata l-am rugat pe Uzzy sa imi tina Traxxas Rustler XL-R http://www.rhcforum....stler-xl-5-rtr/ voi ce ziceti de el ?
0

#27 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Baschet
    Limbi straine

Postat 20 April 2012 - 07:44 AM

Raul, ti-am trimis un PM.
0

#28 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 706
  • Inregistrat: 03-November 06

Postat 20 April 2012 - 08:58 AM

Dupa cum vad...si cum am mai vazut ...sunteti cativa care vorbiti.....ce mai sunteti o poezie!Vorbiti lucruri care nu le stiti si induceti oamenii in eroare!Dar asta este alta poveste...care nu o sa se schimbe!E bine macar ca povestiti cum dati cu ele de toti peretii macar asa omul cand ia un SH stie ce ia...;)!Ce am scris e la general ...nu fac referire la o persoana sau la acest topic.

Ca sfat de achizitie...ia-ti o masina care RTR si cu electronica RTR este rezistenta la socuri si greseli de incepator.Cauta pe net ca o sa gasesti raspunsuri.Si nu in ultimul rand sa ai suport de piese la noi in tara.Eu zic sa-ti iei un 2wd ptr ca e ieftin de intretinut si rezistent in timp. Cauta marci consacrate pentru ca chiar daca au un pret mai mare sunt de calitate. Aici pretul de multe ori justifica calitatea. Nu o sa poti compara un "china name"(nu o sa zic xstar ca sa nu se supere lumea) si variatiuni pe aceeasi tema cu un HPI sau Traxxas echivalent (ma refer la aceeasi scara).Asta este cel putin parerea mea bazata pe experienta cu diferite modele.Poti chiar sa-ti iei si RTR-uri de competitie ce-i drept cu pretul aferent...dar in timp vei iesi mai ieftin cu o masina de calitate.

Alegerea mea ar fi scara 1/10 2wd:

Hpi Firestorm 10T - stadium truck .A fost printre primele masini si am fost f mutumit de ea, fiind f agila si rezistenta.
Traxxas rustler XL. Am avut in varaianta XL dar cu combo brushless. Oricum s-a dovedit o masina f rezistenta si extrem de fun.Mi-a placut f mult designul carcasei dar asta e o chestie subiectiva.
sau
Team Associated b4.1 RTR. Am masina de cometitie B4 dar RTR-ul este aproape identic. Probabil unul dintre cele mai apreciate buggy-uri 2wd...ce-i drept nu este asa frumos si nici carcasa nu are flacari desenate pe ea :excl:))precum alea "china name"

La tot ce ai sus ai suport la noi in tara.

Cu jucatul in casa....sincer nu o vei face nici cu 1/18...cel putin nu intr-o sufragerie gen 6 metri x 4 metri.

Aceasta postare a fost editata de Alfa: 20 April 2012 - 09:01 AM

Favourite racing class:
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy

CSTA Bucuresti

“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
0

#29 Useril este offline   sacalu_69ss 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 15-November 10

Postat 20 April 2012 - 09:55 AM

Cum a spus si Alfa ...pentru inceput un Firestorm 10T e numa' bun.
"Once you are in it you are in it, you have to go all the way to the end because you commit yourself to such a level where there is no compromise. You give everything you have absolutely everything. Sometimes you find even more because you require more if you want to stay ahead and you want to win." Ayrton Senna
HPI RACING CARS: ELECTRIC-miniMT (in progress)

0

#30 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 20 April 2012 - 11:31 AM

Vezi postareaRaul15, la 19 April 2012 - 10:24 PM, a spus:

Tudor Daniel Vreau un Off-Road pt distractie pe la tara sa fie un buggy. Deocamdata l-am rugat pe Uzzy sa imi tina Traxxas Rustler XL-R http://www.rhcforum....stler-xl-5-rtr/ voi ce ziceti de el ?

Atentie Rustler-ul nu este buggy, este truck sau stadium truck. Este mai mare si exista inca alte 1000 de diferente, ca sa te lamuresti si sa faci o diferenta:
http://traxxas.com/p...5bandit-gallery - asta este BUGGY Traxxas
http://traxxas.com/p...rustler-gallery - asta e STADIUM TRUCK Traxxas

Consider ca postul de mai sus al lui Alfa este un ghid bun in a te ajuta sa alegi masina dorita, insa numai tu poti face asta la final. Incearca sa ti cont de sfaturile celor mai vechi in domeniu, dar totodata tine cont si de parerile tale, chiar si cele referitoare la look-ul masinii. Pana la urma, dupa parerea mea, cum ti-am zis si pe PM, ideea este sa iei o masina care intr-adevar te satisface pe tine din toate sau macar din majoritatea punctelor de vedere (de la rezistenta pana la viteza si design).
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi