Salut, pana dupa Paste sunt in zona Baia Mare, mai precis Tautii Magherus.Zboara careva pe aici?am cautat la terenuri de zbor si nimic......
Astept un semn....poate iese ceva.
0729555748
Pagina 1 din 1
Zbor Baia Mare?anyone?
Postat 13 April 2012 - 04:05 PM
Buna, s-ar putea,sa vedem cum stam cu timpul liber, 0756984344 Adrian
Postat 16 April 2012 - 05:45 PM
Mai bine ca nu ne.am strans......dupa ce ca am trecut prin problemele despre care am scris la sectiunea "tehnice" , zborul de avum doua zile a fost un esec total....Dupa munca de "berila" pentru a schimba cele doua servouri despre care scriam la tehnice, setat, trimat, echilibrat modelul Cularis, toate bune.....decolare perfecta, fara vant, cer senin, zbor si cu si fara motor timp de vreo 7 minute, dupa care....DEZASTRU.....cedeaza servoul de la profundor, picaj necontrolabil de la 100m, culmea, in singurul gard de pe aerodrom.nu am cum sa pun poze, insa picajul a fost atat de violent incat fuselajul este rupa in trei bucati, iar una din aripi, cea care a indoit gardul, este rupta in cinci bucati.Toate astea s.au intamplat cu acelasi titp de servo care a cedat si data trecuta, Multiplex NANO S, de data asta cedand insa mecanica din el.
Au mai cedat: elicie plianta, cabluri delurite si conectori, pack lipo 2200 3s, receiver futaba 7ch.
Paguba majora!
Au mai cedat: elicie plianta, cabluri delurite si conectori, pack lipo 2200 3s, receiver futaba 7ch.
Paguba majora!
Nu ma cãuta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1