Modelism - RHC Forum: Receptorul TFR8S de la FrSky - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Receptorul TFR8S de la FrSky .... sau alte clone Futaba 2.4GHz

#31 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 29 February 2012 - 11:28 PM

Asa este, are 7 canale dar daca legi 2 receptoare atunci ai 14 canale si tot isi mai ieftin decat receptorul de 14 canale de la Futaba.
Am mai gasit receptor cu 8 canale facut de o firma di Austria, este vorba de receptorul QuickSky S8 2.4 GHz FASST (http://www.der-schwe...asst_kompatibel)
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#32 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8337
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 29 February 2012 - 11:39 PM

Nu are nici o legatura cu cat costa, era foarte posibil sa fie chiar mai scump decat Futaba. Important este ca cei de la BeastX au considerat ca este bun, atat de bun incat sa-l vanda sub marca proprie.

Banuiesc ca motivele sunt jumate economice, jumate politice (sa dea peste nas Futaba). In paralel au scos impreuna cu HorizonHobby o unitate FBL cu receptor Spektrum incorporat AR7200bx la un pret foarte bun.

Sub eticheta BeastX nu sunt 1000 de produse rebraduite gen robbe. Tot ce au e unitatea fbl cu interfata si cablu, o nivela digitala si acest receptor.

Pe langa FrSky si Corona (inca odata corona nu e de incredere) exista de ceva timp si un receptor FASST facut de Simprop. Despre acest receptor nu stiu mai nimic inafara de faptul ca Simprop are o reputatie foarte buna in Germania.

La fel ca la medicamente (generice vs originale) exista o sansa ca receptoarele compatibile sa fie mai bune decat cele originale.
0

#33 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 01 March 2012 - 01:17 PM

Ma bucur ca ati gasit motivarea ca sa va autosugestionati ca Frsky ar face marfa buna... un lucru pe care multi alti din lumea asta nu il mai discuta, norocul lor ca nu au au campioni sa le spuna ca nu fac bine...
Motivatiile de mai sus arata cat de dependenti sunt unii de judecata altora... cica sa nu te inchini la zeu cioplit...
Pe Graupner cati ar fi crezut ca greseste cand a luat-o pe calea iFS ? Cum ar fi fost sfasiat cel care zice atunci ceva contra ?

O sa va mai dau o motivatie, chit ca stiu ca unii nu dau doi bani pe informatiile de dau eu... in lipsa de inspiratie ce sa mai posteze, au ajuns chiar sa imi inchine un topic special, asta denota niste obsesii...
Printre alte chestii inutile cu care m-am ocupat anul trecut, a fost urmarirea stocurilor Frsky la HK. Cateva cifre sintetice: aprox 200 de module (cumulat JR+Futaba+universal) si 650 receptoare vandute saptamanal. Nu tot anul, nu lunar, SAPTAMANAL ! Este vorba de cele sistem propriu, cele compatibile Futaba fluctueaza puternic intre 500 si 1000 vandute saptamanal, pentru ca au fost perioade lungi de backorder.
Banuiesc ca nimeni nu are cifre similare despre cele originale vandute in magazine majore, stocul de receptoare FASST compatibile de la HK in momentul acesta este de peste 2500 bucati.
Ei bine, vreau o explicatie cine i-a indemnat pe toti acesti sute de cumparatori saptamanali sa bage bani in Frsky, fara nici un discernamant probabil... asta in conditiile in care Frsky este la ora actuala cel mai scump sistem non-brand de la HK, dar care vinde mai mult ca toate celelalte impreuna... si unde sunt rapoartele avioanelor prabusite din cauza lui, cum vedem la alte branduri?
... cu picioarele pe pamant ...
0

#34 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 01 March 2012 - 01:50 PM

Si in Dragonul Rosu se vand produse de milioane de euro pe zi/ luna ( majoritatea fara acte ) .... dar eu tot de la Benvenuti mi-as lua ghete sau le as duce la reparat pe cele vechi daca stau prost cu banii ....

Si in acelsi ton ...." Ei bine, vreau o explicatie cine i-a indemnat pe toti acesti sute de cumparatori saptamanali sa bage bani in " Dragonul Rosu .... eu zic ca saracia iar pe unii chetrosenia ..... prima nu e de condamnat ... nici a doua ... fiecare e liber sa faca cum ii dicteaza constiinta sau buzunarul.

In rest vrajeala .... iar obsesia cu campioni sau fara campioni .. este in alta parte ( sau nu e obsesie ci complex ? )

P.S.

In Austria la F3A nu se foloseau receptoare portocalii si nici Turnigy 9X si nici ..... si nici ...... si nici .......

n'ai cu cine ba, n'ai cu cine .......

P.S. la P.S.

si etnobotanicele stii ce bine se vand ..... avere nu alta

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 01 March 2012 - 01:52 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#35 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 01 March 2012 - 06:52 PM

Oricat de bun ar fi un produs, daca nu e scump nu e brandname :rolleyes:
It's difficult to make things simple!
0

#36 Useril este offline   PaunFD 

• Aeromodelist de cumetrie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 22-November 10
  • Interests:IT, Auto engine tunning and driving, Aero - hobby.

Postat 01 March 2012 - 07:37 PM

Amin!
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma
0

#37 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 02 March 2012 - 11:48 AM

Vezi postareaZen, la 01 March 2012 - 06:52 PM, a spus:

Oricat de bun ar fi un produs, daca nu e scump nu e brandname :)

Brandname nu inseamna nici ca e bun (sau prost), nici ca e scump (sau ieftin)
Brandname, este numele unui brand, a unei companii, asa cum spune si traducerea.

Folosit in termenii "populari" brandname s-ar traduce in mai multe cuvinte in produs original fabricat de catre producatorul original. Originalitatea este data de faptul ca acel producator a fost primul care l-a dezvoltat si l-a produs in forma si specificatiile care l-au consacrat sub acel nume.

Restul imitatiilor oricat de bune, proaste, scumpe sau ieftine ar fi nu pot fi brandname, deoarece sunt doar copii ale originalului, nu se pot identifica cu numele original al producatorului si nu aduc nimic inovator fata de original.

Daca tu investesti in dezvoltarea unui nou produs (cercetare, concept, design, dezvoltare, teste, etc), care de obicei nu sunt costuri mici in timp si bani, nu ai dori sa iti recuperezi acei bani? Nu ai vinde scump?
Dar daca vii la sfarsit si iei un produs finit, matur, de succes de la un alt producator si il copiezi in detaliu mai ai costuri de dezvoltare? Nu, normal ca nu. Il poti vinde la acelasi pret cu originalul? Nu, normal ca nu, ca daca ar avea acelasi pret s-ar cumpara originalul. In plus, pt ca nu ai investit in dezvoltare oricum iti permiti sa il vinzi mai ieftin.

Tendinta este ca in general sa mergi catre brandname, deoarece te bazezi pe experienta acelui producator din timpul dezvoltarii si pe faptul ca a ajuns sa aiba un nume tocmai datorita produselor de calitate. Prin definitie o copie poate fi cel mult la fel de buna ca originalul, in cazul in care nu exista "pierderi" in cursul procesului de copiere.

Asta nu inseamna ca nu exista si copii reusite. Factorul pret ne influenteaza pe toti, dar hai sa gandim rational si obiectiv.
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#38 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2012 - 01:21 PM

Ca de obicei discutiile contradictorii fie devieaza de la subiect , fi dezvolta subiectul, fie ambele.

Colegul TEO a intrebat de un receptor anume ... cel din primul Link .

Eu nu ma pricep la electronica deloc dar restul de receptoare amintite ca fiind ale aceluiasi producator, BestX sau ce a mai gasit Teo prin Austria sau Orange-ul de la HK
nu sunt cel putin vizual asemanatoare intre ele .

E posibil ca BestX sa fi comandat ceva special pentru ei, sau sa impuna o verificare tehnica amanuntita , sau pot sa fie identice diferenta ramanand doar la carcasa.
E posibil sa fie foarte bun sau mediu sau prost - nu stiu .

Ideea este ca atunci cand cineva nu se rezuma la a prezenta experientele " traite " alaturi de acel produs ci cauta cu multa " modestie " sa impuna, sa inoculeze o idee
ca fiind adevarul absolut, sa faca stategii pe termen lung ca si cum ar fi din staff-ul companiilor producatoare si el le-ar dicta politica pe viitor , ai o senzatia de discomfort, ca si cum cineva ti-a sunat la usa iar cand o deschizi ce sa vezi ... un tip frumos imbracat cu carti religioase in mana si sacosa care pune hotarat piciorul pe prag si cu un debit verbal fara precedent cauta sa iti converteasca credinta de secole ale nemului tau la altceva prezentat ca fiind singura cale de mantuire de supravietuire de salvare a planetei.

Eeeee , eu cand vad reactii d'astea sectante .... nu ma pot abtine.

Te pricepi intr-un domeniu ... e foarte bine O.K.
Ai o parerea si experienta despre un anumit produs si esti dornic sa o impartasesti .... e foarte bine O.K.
Nu este toata lumea de acord cu tine si esti convins ca " n'ai cu cine ba .. niste tarani " ..... asta este ... e bine si asa .... e bine sa fim diferiti : si tarani si oraseni.
Te poti amuza in liniste de " fraierii " care nu te asculta si sa iti vezi de treburile , afacerile, hobby-urile tale .

Tot nu se intelege ca fiecare isi ia ce vrea , face ce vrea , ca acei pasionati care devin campioni nationali sau internationali merg pe produse profi, ca un campion la slalom urias sau coborare ski nu o sa se dea pe doage de butoi niciodata si e profi echipat de la ciorapi, clapari, manusi, ochelari, chiloti, costum, casca ..... ca altul care se simte bine cu ce are el sau cu ce a facut el va zbura RC o gramada de Epoxy in simbioza cu 2-3 role de sotch , 15 scobitori pe care el o considera super Jet EDF ....

Nu iti place T18 MZ .... e O.K. ... nu te oblig nimeni sa o iei
Nu iti place BMW - ul si preferi bicicleta ca e si eco si mai sanatoasa .... e foarte bine ( grija mare sa nu iti fure cineva praz-ul la semafor din " portbagaj" ... )

Deci ... cine stie , poate ..... ramanem invidiosi, egoisti , ofticosi ... O.K ..... dar macar sa nu fim si rai ......
0

#39 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2012 - 02:16 PM

Gata beeeey cu discutii inutile despre brandname-uri sau clone de alte marfuri si nu va mai certati atata caci inchid topicul.
Cred ca ar fi super daca un moderator ar schimba titlul acestui topic in "Receptoare compatibile (clone) pentru Futaba" astfel incat sa putem discuta de tot ce gasim ca si clone in materie de receptoare compatibile Futaba, evident in 2.4GHz.
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#40 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2012 - 10:34 PM

Imi cer scuze pentru off-topic, insa nu demult, un baiat care a ocupat locul 8 la niste campionate mondiale de sarituri (in pisicina), se antrena pentru respectivul campionat mondial intr-o piscina ... fara apa, sarind la trambulina pe cutii de carton, parca la Steaua (daca imi aduc bine aminte), iar la concursul la care a ocupat un merituos loc 8 ... n-a avut bani pentru a-si cumpara slipii necesari pentru a rezista la ... ce trebuiau ei sa reziste acolo si a sarit cu 3-4 perechi de spli pe el, pentru ca sa nu ramana in cucul gol la iesirea din apa.
Adica as indrazni eu sa zic ca nu toti care se apropie de podium, au parte de produse si echipamente profi/brandname, iar respectivul ... cred ca demonstrat cu varf si indesat treaba asta!

Daca ar fi sa fac o paralela, acel om a demonstrat ca se poate face performanta la slalom si cu ... doage, daca chiar ai talent, pricepere si staruinta.

Poate ca echipamentele "profesionale" fac diferenta intre un loc pe podium si un loc mai departe sau mai aproape de podium, dar ... daca e sa fie asa (si din pacate, in extrem de multe cazuri cam este), atunci unde mai este talentul, priceperea, sportivitatea?! Cum iti mai demonstrezi indemanarea, daca esti asistat pana la micro-secunda de ... echipe de ingineri, cercetatori si ... ce-or mai fi ei acolo?!
De fapt ce demonstrezi?! Ca ai in spatele tau o echipa mai buna de ingineri decat a competitorilor tai?! Pai si atunci, unde-i performanta ta ca ... sportiv?!

E doar o parere si ... un simplu punct de vedere!
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
0

#41 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 02 March 2012 - 10:45 PM

http://www.ziare.com...e-scarba-829238 Constantin Popovici il cheama pe respectivul ...

Inca odata scuze de off-topic.
0

#42 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 02 March 2012 - 10:52 PM

De regula orice este brand este mai scump. Platesti brandul, platesti reputatia. Si reputatia merita platita caci nu poti testa tot ce misca. Reputatia se construieste in timp (si se distruge la fel).

Futaba este un brand si are o reputatie beton. A mai dat si rateuri dar in general pe ce scrie futaba e de foarte buna calitate. In baza acestei fapt simplu Futaba costa mai mult. Nu are nici o legatura cu cercetarea, are legatura cu marketingul.

Vezi campacurile originale Futaba si cele compatibile (ca sa nu mai zic de cele facute de MlGore al nostru)

Produsele copiate sau in cazul nostru compatibile pot sa fie mai slabe, la fel sau mai bune decat originalul. Asa se intampla si la medicamente si la multe altele.

Receptorul FrSky in mod particular nu e o clona (caz in care era cel mult la fel de bun ca originalul).

Asta inseamna ca receptorul FrSky poate fi mai bun decat cel Futaba. De exemplu poti praji pe el oua la soare si sa nu aibe nimic. Sau avand alt firmware sa fie mai robust decat cel original, etc, etc.

Din tot ce am adunat de la cei care l-au folosit aici si din ce am citit pe forumuri este foarte bun. In timp si FrSky a construit o reputatie. De altfel nici nu este foarte ieftin. Receptorul compatibil Spektrum Orange e 6 USD si e beton, imi place mai mult decat originalele.

Reputatia conteaza si la cei care posteaza pe forum. Cei care debiteza in mod constant balarii nu sunt bagati in seama nici macar atunci cand au ceva interesant de spus.
0

#43 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 02 March 2012 - 10:59 PM

Inca ceva legat de compatibile. Si tot in domeniul receptoarelor.

Daca gresesc rog sa fiu corectat. Futaba nu a facut public protocolul S-BUS (si nici Spektrum pe cel al satelitilor).

Cu toate astea este un numar din ce in ce mai mare de unitati sunt facute sa comunice cu S-bus si sateliti Spectrum. Ma refer in special la unitatile FBL de top (V-Bar, BeastX, TotalG, 3GX etc). Asta inseamna ca firmele respective s-au chinuit sa descifreze protocolul de comunicatie.

E posibil ca asta sa fie unul din motivele pentru care BeastX vinde sub marca proprie receptoare FrSky compatibile Futaba. In poza se vede ca e legat pe S-BUS.
0

#44 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 12:36 AM

Vezi postareaPaunFD, la 02 March 2012 - 10:34 PM, a spus:

Imi cer scuze pentru off-topic, insa nu demult, un baiat care a ocupat locul 8 la niste campionate mondiale de sarituri (in pisicina), se antrena pentru respectivul campionat mondial intr-o piscina ... fara apa, sarind la trambulina pe cutii de carton, parca la Steaua (daca imi aduc bine aminte), iar la concursul la care a ocupat un merituos loc 8 ... n-a avut bani pentru a-si cumpara slipii necesari pentru a rezista la ... ce trebuiau ei sa reziste acolo si a sarit cu 3-4 perechi de spli pe el, pentru ca sa nu ramana in cucul gol la iesirea din apa.
Adica as indrazni eu sa zic ca nu toti care se apropie de podium, au parte de produse si echipamente profi/brandname, iar respectivul ... cred ca demonstrat cu varf si indesat treaba asta!

Daca ar fi sa fac o paralela, acel om a demonstrat ca se poate face performanta la slalom si cu ... doage, daca chiar ai talent, pricepere si staruinta.

Poate ca echipamentele "profesionale" fac diferenta intre un loc pe podium si un loc mai departe sau mai aproape de podium, dar ... daca e sa fie asa (si din pacate, in extrem de multe cazuri cam este), atunci unde mai este talentul, priceperea, sportivitatea?! Cum iti mai demonstrezi indemanarea, daca esti asistat pana la micro-secunda de ... echipe de ingineri, cercetatori si ... ce-or mai fi ei acolo?!
De fapt ce demonstrezi?! Ca ai in spatele tau o echipa mai buna de ingineri decat a competitorilor tai?! Pai si atunci, unde-i performanta ta ca ... sportiv?!

E doar o parere si ... un simplu punct de vedere!

Si eu scuze DAR, exemplul dat are doar caracter emotional caci la sarituri in apa slipul chiar nu conteaza asa mult, la bazin, la viteza DA ! - acolo au facut chiar costume inspirate de structura si forma pielii de rechin.
Nu inseamna ca doar costumul te face campion , dar nici nu o sa vezi la un astfel de concurs un saritor in "budigai" de PNA cu bumbac ... tot Adidas, sau Loto sau Puma sau sau ... va scrie pe eticheta pusa la vedere.

Nici pe velodrom nu o sa intalnesti un ciclist cu Tohanu lu' bunicu fara cadru ca de fapt era a lu' bunica - tot composite si tehnologii NASA.

Si pentru corectitudine NU A SARIT cu 3-4 perechi de slipi pe el puse una peste alta ci scrie in articol ca parintii nu aveau posibilitati materiale
pentru ai asigura un numar mai mare de costume de baie pe sezon acestea cedand usor la frecarile cu apa .

Iti trebuie o bormasina sa o folosesti in fabrica 8 ore din 8 / zi ? .... iei din clasa industriala nu hobby
Lucrezi in service auto si ai nevoie de imbusuri si chei ? nicidecum nu le iei din Hornbach sau Practiker -

si cu asta gata ca nu o mai terminam !
0

#45 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 March 2012 - 08:43 AM

Si ce s-au chinuit sa descifreze... nici nu ai idee ce greu a fost...
E de ajuns sa pui un osciloscop, nici macar analizor, pe s-bus ca sa iti dai seama ca e o seriala, avand doua elemente specifice: viteza de 100k, si utilizarea a 2 biti de stop. Dupa ce te-ai prins de asta, totul e in clar, nici macar nu s-au obosit sa codeze ceva, valoarea fiecarui servo pe 11 biti si tot asa 22 octeti 16 servo-uri.

Si da, Frsky va scoate in curand receptoare FASST cu S-Bus, si chiar un servo propriu S-Bus. Si asta numai ca piata de fani Futaba care nu pricep cu ce se mananca prazul o cere, S-Bus-ul in sine continua sa ramana o tampenie. Inca o balarie...
0

#46 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 996
  • Inregistrat: 14-June 03
  • Interests:Aeromodele

Postat 03 March 2012 - 09:56 AM

Vezi postareaTeo-Costin, la 27 February 2012 - 01:07 AM, a spus:

A incercat cineva receptorul TFR8S de la FrSky?

Am un V8FR imperecheat cu un emitator "bulk", adica tras in tub termo, pentru ca a fost destinat montarii in interiorul statiei.
Asadar, pereche FrSky; montat intr-un MC19, in functiune de doi ani, folosit vara/iarna de unul singur sau cu alti zburatori in preajma; nicio problema.
Distanta maxima atinsa in zbor, cam pina unde nu se mai vede Acromasterul pe cer.
Am pastrat si echiparea in 35 originala pe care o folosesc in avionele in care antena incape la interior.
De fapt, asta a fost motivatia; antena mare pe modele mici, o combinatie care nu mi-a placut. In plus si nu in ultimul rind, pretul receptoarelor.

Sper sa-ti fi fost de folos.

PS. A luat si citeva trinte dar nimic major; avioanele pe care a functionat au scapat toate intregi (ca sa se inteleaga ca nu a fost cine stie ce impact).

Aceasta postare a fost editata de bizu: 03 March 2012 - 09:57 AM

0

#47 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 April 2012 - 06:17 PM

Am comandat un receptor TFR8S de la FrSky sa vad cum este, o sa revin cu impresii.
0

#48 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 April 2012 - 06:59 PM

La RR o sa am disponibila pentru testare gama completa de produse Frsky, inclusiv sistemul de telemetrie.
0

#49 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2012 - 09:48 AM

Cand te intorci de la RR sa scrii aici pareri si impresii.

Vezi postarearenatoa, la 15 April 2012 - 06:59 PM, a spus:

La RR o sa am disponibila pentru testare gama completa de produse Frsky, inclusiv sistemul de telemetrie.

0

#50 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2012 - 10:13 AM

Nu am scris in paginile anterioare destul "parerea" mea ca as pune acest sistem pe orice ?
Sau nu m-am exprimat prea clar, nu le-am achizitionat si le incerc prima oara la RR, ci o sa le am disponibile pentru oricine vrea sa le incerce sau doreste explicatii suplimentare.
Pareri si impresii au aparut de mult, aici de exemplu:
http://www.rcgroups....d.php?t=1559324
0

#51 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2012 - 09:08 AM

Ok, chiar daca nu e inca oficiala, s-a batut palma, asa ca se poate rasufla, un pic aici intai, si apoi in lume.

Frsky trece in liga mare !

Nu, nu e vorba de statia care se pregatesc sa o lanseze in toamna, ci ceva mult mai serios si neasteptat...
A fost selectata de JR ca sa le faca telemetria, peste actualul lor sistem DMSS !
Asta inseamna multe, va avea prea multe efecte colaterale, dar in primul rand e o recunoastere !
0

#52 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 12:09 AM

Pina la urma receptoarele FrSky sunt tot una cu cele Orange sau nu?
0

#53 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 08:38 AM

Cel compatibil FASST da, este unul singur, de 8 canale. Celelelte se vand sub nume propriu, Frsky.

Cele Spektrum nu.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 18 March 2013 - 08:39 AM

0

#54 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 08:46 AM

Vezi postarearenatoa, la 18 March 2013 - 08:38 AM, a spus:

Cel compatibil FASST da, este unul singur, de 8 canale. Celelelte se vand sub nume propriu, Frsky.

Cele Spektrum nu.

@Renatoa, tu ai folosit aceste receptoare FrSky, ma intereseaza pareri despre cel de 8 canale TFR8S, este bun sau nu?
Ai avut vreo problema cu el? Te intreb caci am auzit ca cele de la Orange sunt cam naspa .... si de aceea am intrebat daca este unul si acelasi lucru cel de la FrSky cu cel de la Orange.

Aceasta postare a fost editata de Teo-Costin: 18 March 2013 - 08:46 AM

0

#55 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 10:02 AM

Eu folosesc Frsky nativ, nu compatibil FASST.
De prin primavara 2010, nici o problema, am toate tipurile, cred ca vreo 6. Zbor planoare, FPS si multicoptere.
0

#56 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 18 March 2013 - 06:51 PM

Am un FrSky TFR8 SB, luat de la HK acum ~juma' de an, cand cred ca era "prospatura" si nu avea prea multe review-uri pe site.
Se comporta foarte bine, nu am absolut nimic sa-i reprosez.

Dar are la activ doar ~10 zboruri, la distante de 300-400m, pe spume de max 1,8m anvergura, cu servo analogice si max 6 canale folosite.
Si n-a apucat sa performeze de loc in anotimpul rece.
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu