Modelism - RHC Forum: S10 Twister Buggy - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

S10 Twister Buggy e ceva de capul lui?

#1 Useril este offline   sacalu_69ss 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 15-November 10

Postat 22 February 2012 - 01:37 PM

Am vazut ca cei de la LRP au scos un buggy 2wd relativ ieftin. Desi stiu din proprie experienta ca nu sunt cele mai bune produse d.p.v calitativ , pretul pe versiunea non-rtr e destul de atragator. Tinand cont ca am niste electronica care sta degeaba ma gandeam sa achizitionez acest roller....

Ce parere aveti? Merita sau e o investitie proasta ?....... E clar ca nu e un sasiu bun de competitii dar pentru tavaleala ma gandesc ca merge ....

http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
"Once you are in it you are in it, you have to go all the way to the end because you commit yourself to such a level where there is no compromise. You give everything you have absolutely everything. Sometimes you find even more because you require more if you want to stay ahead and you want to win." Ayrton Senna
HPI RACING CARS: ELECTRIC-miniMT (in progress)

0

#2 Useril este offline   bogdan97 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 01-January 12

Postat 22 February 2012 - 03:32 PM

Vezi postareasacalu_69ss, la 22 February 2012 - 01:37 PM, a spus:

Am vazut ca cei de la LRP au scos un buggy 2wd relativ ieftin. Desi stiu din proprie experienta ca nu sunt cele mai bune produse d.p.v calitativ , pretul pe versiunea non-rtr e destul de atragator. Tinand cont ca am niste electronica care sta degeaba ma gandeam sa achizitionez acest roller....

Ce parere aveti? Merita sau e o investitie proasta ?....... E clar ca nu e un sasiu bun de competitii dar pentru tavaleala ma gandesc ca merge ....

http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif

pare destul de bun de la distanta,dar totusi nu e chiar "destept".Cu aceasi suma poti sa cumperi un roller de ansmann mad rat,care pare mai bunicel.Oricum,decizia ta :good: fiecare alege ce vrea :rolleyes:
"Studentu fara restanta e ca usa fara clanta"

0748209958
0

#3 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 23 February 2012 - 02:55 PM

Vezi postareabogdan97, la 22 February 2012 - 03:32 PM, a spus:

pare destul de bun de la distanta,dar totusi nu e chiar "destept".Cu aceasi suma poti sa cumperi un roller de ansmann mad rat,care pare mai bunicel.Oricum,decizia ta :D fiecare alege ce vrea :cray:

Doar pare, a avut un prieten si la lovit de un stalp pe la 50 km/h si s-a rupt tot sasiul, shock tower, bascule, adica trebuia un nou roller, doar puntea spate nu avea nimic.

Aceasta postare a fost editata de Ady.: 23 February 2012 - 02:55 PM

0

#4 Useril este offline   Tudor Daniel 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 11-July 11
  • Interests:Automodelism
    Baschet
    Limbi straine

Postat 23 February 2012 - 05:30 PM

In acelasi pret, Ansmann Mad Rat pare ceva mai bun. Nu cu mult, dar macar nu are planetare de plastic.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu