Modelism - RHC Forum: Revista Automodelism si Hobby - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Revista Automodelism si Hobby

#31 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 11 November 2011 - 10:05 AM

Vezi postareaEZ*, la 10 November 2011 - 10:23 PM, a spus:

ufff :) ...si io care credeam ca nu vrei o astfel de aparitie... :pardon:

cum sa nu vreau?...ca poate mai schimbam registrul...am adunat destule RC Car Action...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#32 Useril este offline   LucianR 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 72
  • Inregistrat: 12-October 11

Postat 13 November 2011 - 12:25 PM

As cumpara o astfel de revista cu siguranta.
Pret 15-25 lei bilunar (sau 10 lei saptamanal, chiar daca sunt mai putine pagini)
Sa o poti cumpara de la chioscurile de ziare (poate atrage si alti viitori modelisti) sau cu abonament lunar.
Cel mai important trebuie sa aiba CONTINUT. Nu vreau sa vad o poza pe 2 pagini si alte rahaturi. Sa contina stiri despre autoodelism, noi aparitii. Stiri de la toate concursurile din tara si nu numai, poze , interviuri , articole pt incepatori , tutoriale. Si de ce nu si o rubrica de concurs unde sa poti castiga pana si masini (normal, asta depinde de vanzari, publicitate etc.)

Aceasta postare a fost editata de LucianR: 13 November 2011 - 12:26 PM

HPI Blitz Ese
0

#33 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1102
  • Inregistrat: 11-December 05

Postat 02 March 2012 - 04:04 PM

15 - 20 lei lunar

Dar, cred ca ar avea succes mai mare, si continut mai mult, daca ar fi revista generala de modelism, de la machete statice, la aero, auto, etc. Ar acoperi o piata mult mai larga, doar pe auto nu cred ca sunt asa multi sa cumpere regulat ca revista sa supravietuiasca.
0

#34 Useril este offline   Mario Coci 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 02-December 11
  • Interests:Auto

Postat 02 March 2012 - 06:14 PM

Nu am zarit acest topic pana acum ...dar daca mai e de actualitate imi dau putin cu parerea:
Ca editarea si costurile sa fie relativ diminuate ... pentru inceput o editie la 3 luni (un raport corect al numarului de cititori interesati ... nu cumparatori declarati vs. informatii pe ramura sportiva vs. reviste de alt profil) format b4 sau c5 cu un numar consistent de pagini dar nu plictisitor de mare (sa ramana la stadiul de revista). Astfel o editie se poate vinde in mult mai multe exemplare si, atractia pentru publicitate e mai mare (rentabilitatea proiectului). Chiar si in aceasta frecventa pretul sa nu sara de 15 lei (pretul mic aduce vanzare mai mare care se raporteaza in atu in negocierea contractelor de publicitate) desi mai potrivit imi pare 10 lei (plus 2 sau 3 lei cost de distributie). Am lucrat la o revista stil ”zile si nopti” cu distributie gratuita ... chiar si asa clientii de publicitate erau sceptici. Deci in principiu - afacerea unei editari pe nisa de piata va fi slaba ... doar daca satisfactia de a o edita reprezinta un motiv bun). Clientii de publicitate vor fi producatorii de profil si dealerii nationali (si din acestia, doar cei care isi permit sau detin un buget de marketing) iar cantitatea tiparului va reprezenta doar o rotunjire a veniturilor. In principiu, principala sursa de venit a unei publicatii o reprezinta publicitatea (avantajul pe plan local/national o reprezinta unicitatea proiectului). Despre continut ... se pot spune multe, privind in propria imaginatie sau chiar in ”curtea” altora. Programe de concursuri (nationale si internationale); regulamente si date tehnice; interviuri cu piloti locali sau conducatori de club, reprezentanti ai federatiei; mici secrete despre ... setari, intretinere (electronica, roller - tip subiectul ”tehnice” de aici de pe forum); machete sau schite - daca bugetul o permite (pentru ca schita unui automodel trebuie sa aibe autorizarea din partea producatorului); Stiri si noutati, reportaje si poze de la concursuri (o aparitie la 3 luni ofera destule pagini de subiecte pentru ca revista sa fie interesanta);
Daca mai exista interes pentru subiect ... pot vorbi in continuare ...
Spor si sa ne auzim de bine !!!
0

#35 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 02 March 2012 - 07:59 PM

Proiectul a gost demarat deja. Vom incepe cu o versiune online a revistei care va fi bazata in proportie de 70% pentru inceput pe review-uri,prezentari,teste video, format foarte apreciat in sua (vedeti big squid rc,etc) si de asemenea vor exista articole scrise.Site-ul se numeste rctube . Ro dar inca nu va fi online decat ,speram in vara. Momentan cautam colaboratori pentru partea de articole,review-uri,care vor sa depuna munca patriotica. Site-ul NU VA AVEA SCOP COMERCIAL ci are ca scop cultivarea consumatorilor de modelism si prezentarea de noutati si informatii utile fiindca este nevoie de asa ceva si in romania.
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#36 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict