Pagina 1 din 1
Reportaj PRO TV
Postat 07 November 2011 - 12:41 PM
Salut
Maine dimineata adica marti 08.11.2011 intre orele 8 si 10 in cadrul stirilor de dimineata pe canalul Pro Tv va fi un reportaj cu automodele .
In reportajul de la sectiune I LIKE IT prezentata de George Buhnici va fi prezentata si pista de onroad de la Frumusani.
Sa speram ca materialul a iesit bine. Daca nu apucati sa prindeti emisiunea, am sa pun un link aici.
Maine dimineata adica marti 08.11.2011 intre orele 8 si 10 in cadrul stirilor de dimineata pe canalul Pro Tv va fi un reportaj cu automodele .
In reportajul de la sectiune I LIKE IT prezentata de George Buhnici va fi prezentata si pista de onroad de la Frumusani.
Sa speram ca materialul a iesit bine. Daca nu apucati sa prindeti emisiunea, am sa pun un link aici.
Postat 07 November 2011 - 01:17 PM
chiar te rog sa pui un link ca o buna parte din noi suntem pe la munci si nu apucam sa vedemhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
"Once you are in it you are in it, you have to go all the way to the end because you commit yourself to such a level where there is no compromise. You give everything you have absolutely everything. Sometimes you find even more because you require more if you want to stay ahead and you want to win." Ayrton Senna
HPI RACING CARS: ELECTRIC-miniMT (in progress)
Postat 07 November 2011 - 07:22 PM
asteptam cu nerabdare sa`l vedem :yahoo:
> > > Pro Bodybuilder < < <
________________________________________________________________________________________________________________________
~ Topicul meu cu Feed-Back ~
________________________________________________________________________________________________________________________
Postat 08 November 2011 - 08:36 AM
Care este pe forum acuma da`ti pe pro`tv , urmeaza reportajul de la Frumusani ! :)
Manu ! :pardon:
Manu ! :pardon:
Postat 08 November 2011 - 08:49 AM
reusit reportajul , chiar mi`a placut :)
Postat 08 November 2011 - 03:03 PM
Acum am ajuns. Linkul a fost pus deja...
A gresit reporterul. Pentru acest reportaj sa alergat destul de mult ca sa iasa cat de cat bine. Se mai strecoara o greseala.....
Voi mai aduce pe viitor aceasta echipa pentru ca sunt pasionati si isi fac treaba foarte bine!
Asteptam urmatorul reportaj !
A gresit reporterul. Pentru acest reportaj sa alergat destul de mult ca sa iasa cat de cat bine. Se mai strecoara o greseala.....
Voi mai aduce pe viitor aceasta echipa pentru ca sunt pasionati si isi fac treaba foarte bine!
Asteptam urmatorul reportaj !
Postat 08 November 2011 - 03:45 PM
Intamplator eram pe PRO TV dimineata si am vazut reportajul.
Foarte reusit. Bravo!
Foarte reusit. Bravo!
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 09 November 2011 - 12:29 PM
Postat 20 December 2011 - 02:24 AM
Maine va fi din nou reportaj la I like IT pe ProTv numai ca de data asta despre modele entrylevel si jucarii. Intre 8 si 9:30 .
Tot ca data trecuta o sa pun un link cu ce a iesit. Dar de data asta va fi mai subtireanu . Sper sa iasa bine. Ma duc sa dorm ca maine ne trezim devreme :)
Seara buna
Tot ca data trecuta o sa pun un link cu ce a iesit. Dar de data asta va fi mai subtireanu . Sper sa iasa bine. Ma duc sa dorm ca maine ne trezim devreme :)
Seara buna
Arata acest topic
Pagina 1 din 1