Florinelu, la 25 May 2012 - 05:17 PM, a spus:
Ti-am zis ca sunt eu mai psihopat de felul meu :) Vreau magneti ptr ca mi se pare ca joaca cam mult aripile. Am avut o incercare de zbor we trecut. Fu intre 2 ploi si nu am avut chef sa ma aventurez prea mult pe camp ptr ca era noroi. Am stat mai langa o zona in care isi ducea linistit existenta un singur pom. In acel pom am intrat cu avionul :blink: Nu se putea sa il ratez :wacko: Cand am inceput sa scutur pomul (avea cred ca 5 crengi in total) a inceput si avionul sa se dezmembreze.. intai aripa stanga si dupa aia dreapta. Ca a inceput sa se dezmembreze fu un lucru bun in cazul asta - avionul a picat spre pamant dupa ce aripile au parasit fuselajul si nu mai statea agatat de ele.
Ma rog, avionul e reparat iar (ampenajul - ala intarit cu baghetica de carbon - a fost putin sectionat, doua ciupituri in aripi, cate una ptr fiecare), si e gata iar de zbor.
Acum, cu lectia de zbor invatata (fara copaci in jur), vreau sa ii pun magneti, sa nu inceapa aripile sa aplaude in zbor la o manevra mai fistichie :)