Septembrie 2011
Postat 13 September 2011 - 10:09 PM
Postat 25 September 2011 - 09:11 PM
alexvid, la 25 September 2011 - 05:53 PM, a spus:
eu zic ca asta se va rupe in aer, oricat de bine l-ar fi lucrat Luci.. 8)
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 25 September 2011 - 09:12 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 26 September 2011 - 08:20 AM
1 - " De astazi, proaspat... " se referea la filmare . Ea , filmarea era de " astazi , proaspata ...
Modelul Katana ( galbena de la Krill ) este a lui Aero Power - Dragos - si are ceva ani vechime .....
2 - Celalalt model de " ieri fara montaj " ... este Extra de la CARF care este acum a lui Andras .... fost al lui Luci si care zboara bestial - ieri l-am vazut si eu - asa se intampla ( calitatea zborului ) cand ai de a face cu un model bine facut, bine echilibrat si cand are si pilotul ceva pricepere .
As recomanda totusi de evitat ce am vazut ieri ....... o coborare dintr-un cuban pe panta destul de mare cu motor destul de tare in acelasi timp - poate apara efectul de flutter oricand.
In rest ..... o zi super de zbor desi ceva vant ....
Postat 26 September 2011 - 09:59 AM
poze de ieri o sa pun deseara de acasa.
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 27 September 2011 - 03:12 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 27 September 2011 - 03:16 PM
Postat 27 September 2011 - 03:17 PM
Postat 01 October 2011 - 07:52 PM
eu m-am dat cu zagg-ul azi de m-am plictisit, altii au facut comparatie intre multiplex si artech (minimag si cesna). parerea mea e ca tot telink-ul e cel mai tare.
poze n-am facut dar poate se indura stiganas sa puna, ca el a facut cateva.
PS: amincercat si eu azi mcpx-ul lui Stefan. mic mic, dar fasnet rau, nu-i de mine, raman la avioane.
Postat 01 October 2011 - 09:37 PM
La panta meserie, erau si doi parapantisti. La aeropower atmosfera excelenta. Florin100% si Hash au adus Cessna si Minimagul. Inevitabil am facut ceva comparatii. Eu zic ca Cessna are ceva magic, Minimagul nu prea.
Temica de ridica de pe jos frunzele si mizeria. Am facut si lansari la sandou eu si Florin pana acumulatorul din planor nu a mai inspirat incredere. Am reusit un zbor de 7 minute fara sa ma fortez (vremea m-a ajutat).
Clipul cu Florin, Hash si Allen. Merita vazut pana la capat. Cred ca unul din cele mai reusite zboruri de vara asta.
Blade MCPx a facut senzatie. Are si Florin100% unul acum (il ardeau in buzunar banii de la masinuta vanduta). Cuplat cu o statie modesta, DX5e, zboara excelent. Florin e superincantat, restul celor prezenti le-au testat si cred ca o sa se mareasca clubul celor cu MCPx.
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 02 October 2011 - 01:01 AM
Mi-ati facut o poftaaaa... cand ajung acasa o scot la aer neaparat
Zicea Allen de Telink, nu ca e cel mai tare.. este ultra-mega tare!
Azi fost si pe post de trainer in dubla comanda la Predeal :) Cand ajung acasa poate pun si niste poze. Presimt ca voi avea ca prietena prima "piloata" 3D din Ro (ntz ntz, altu' moare si-asa n-are :D)
Aceasta postare a fost editata de Maverick: 02 October 2011 - 01:04 AM
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.