Intilniri la ZBOR in IASI A inceput ......
#2110 Guest_shake_*
Postat 19 January 2008 - 10:15 AM
Ady Necula are un heli electric, Andrei (are unul termic dar nu a mai fost demult pe aerodrom), si mai era un tip cu un heli electric nu stiu numele care a fost de cateva ori la aerodrom...tot heli electric are si Vlad de la roman care mai vine in iasi si zboara.Impatimiti de elicoptere suntem majoritatea (avem pe acasa pico ...micro heli ...asa ca sa ne prindem pofta).Duminica pe la pranz sigur sunt aeromodelisti pe aerodrom.
Stima
Stima
Postat 19 January 2008 - 10:24 AM
Daca iese cineva duminica cu heli la zbor , rog a lasa un msg. aici sa ne adunam mai multi cu ventilatoare ca si asa e cald afara... :D ..... ( suntem 2 persoane si ca elicoptere detinem un KING 2 SI UN T-REX 450). Ms. mult.
alintata_12@yahoo.com
Numai - Bine
Numai - Bine
Postat 20 January 2008 - 09:32 PM
Uite ca vremea a tinut si cu noi ... si s-a facut frumos astazi. Nu prea frumos dar destul cat sa se zboare bine si sa putem admira un asfintit de nota 200. Nu a fost nici prea frig asa ca ... ne-am prezentat la datorie.
Emilare a zburat singurel cu al sau termic si asistat ce Cez. Ei au fost in jur de ora 12. Eu am mai avut ceva treaba si am ajuns abia pe la 15. Inaintea mea cu ceva timp a ajuns Adyn. A fost si domnul Ciuraru si a asistat la zborurile noastre. Ca spectatori au mai fost inca 3 prieteni de-ai mei din care cred ca 2 vor fi viitori zburatori la Iasi. Inainte de asfintit si de ultimele zboruri au venit si domnul Matei cu inca cineva la care, imi pare rau dar, nu i-am retinut numele. Au avut loc si cateva discutii placute despre aceasta frumoasa pasiune.
Sa speram ca anul acesta se va inmulti numarul zburatorilor din Iasi.
Saptamana frumoasa la toti.
Emilare a zburat singurel cu al sau termic si asistat ce Cez. Ei au fost in jur de ora 12. Eu am mai avut ceva treaba si am ajuns abia pe la 15. Inaintea mea cu ceva timp a ajuns Adyn. A fost si domnul Ciuraru si a asistat la zborurile noastre. Ca spectatori au mai fost inca 3 prieteni de-ai mei din care cred ca 2 vor fi viitori zburatori la Iasi. Inainte de asfintit si de ultimele zboruri au venit si domnul Matei cu inca cineva la care, imi pare rau dar, nu i-am retinut numele. Au avut loc si cateva discutii placute despre aceasta frumoasa pasiune.
Sa speram ca anul acesta se va inmulti numarul zburatorilor din Iasi.
Saptamana frumoasa la toti.
#2124 Guest_shake_*
Postat 25 January 2008 - 10:08 PM
Pe la 10-10.30 ajung si eu.Din cate am auzit prin târg se pare ca maine se va dezvirgina una bucata biplan cu motor termic http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif .
Asteptam cu nerabdare :rolleyes:
Asteptam cu nerabdare :rolleyes:
Postat 25 January 2008 - 10:12 PM
Da, e adevarat. :rolleyes: http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif Saracutul asteapta tremurand ziua de maine ( de emotie, nu de frica ) . http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Aceasta postare a fost editata de Emilare: 25 January 2008 - 10:23 PM
#2126 Guest_shake_*
Postat 26 January 2008 - 08:10 PM
Super zi de zbor a fost astazi.A batut putin vantul dar s-a putut zbura.De zburat a zburat doar Emil , pentru ca eu am fost prea lenes ca sa-mi repar trainerul termic.Emil s-a distrat cu termicul lui pana a ras aproape doua rezervoare de zama.
Atasez si o poza de azi
Atasez si o poza de azi
Postat 01 February 2008 - 03:22 PM
Dragi zburatori, daca saptamana asta o sa fie cald poate scot si eu X50 de la conservare. Sa mai fie un hoover ceva, sper ca nu mi-am pierdut indemanarea :wacko: . Eu astept sa vina primavara mai repede si sa mai vin pe la iasi sa zburam impreuna. Eu in anotimpul rece am stat linistit nu am zburat nimic.
in dotare: Funtana X50
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
Postat 02 February 2008 - 08:30 PM
Salutare tuturor zburatorilor din Iasi!
Se pare ca vremea vrea cu nerabdare sa vada cum zbora patratosul meu de avion. Dar fiind cam incepator cu kestiile astea (reglaje de termice) as avea nevoie de o mina de ajutor. Din cite am citit locul de intilnire e la aeroclub. Vine cineva miine?
Se pare ca vremea vrea cu nerabdare sa vada cum zbora patratosul meu de avion. Dar fiind cam incepator cu kestiile astea (reglaje de termice) as avea nevoie de o mina de ajutor. Din cite am citit locul de intilnire e la aeroclub. Vine cineva miine?