Modelism - RHC Forum: Intilniri la ZBOR in IASI - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 120 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »

Intilniri la ZBOR in IASI A inceput ......

#1801 Useril este offline   Daniil 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 203
  • Inregistrat: 16-December 05

Postat 05 July 2007 - 06:40 PM

Gresiti......e 11x7. Si de data asta am pregatit o elice APC ca e mai tare si taie mai bine. Sa-mi promite-ti ceva.....sa nu ma lasati singur pe camp :angry:

Aceasta postare a fost editata de Daniil: 05 July 2007 - 06:46 PM

Incepator !!!
0

#1802 Useril este offline   Piglett 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 05 July 2007 - 06:45 PM

eh, eu ca eu, dar au fost unii ce se tavaleau pe jos cu camera in mana, la approach-ul ala.....
chiar daca nu a fost cu intentie, zborul e f frumos, senzatii tari, adrenaline, una alta
0

#1803 Guest_shake_*

• Grup: Guests

Postat 05 July 2007 - 06:45 PM

Daniil, la 5 Jul 2007, 18:40, a spus:

Gresiti......e 11x7. Si de data asta am pregatit o elice APC ca e mai tare si taie mai bine.

taie aerul?
0

#1804 Guest_shake_*

Postat 05 July 2007 - 06:46 PM

Piglett, la 5 Jul 2007, 18:45, a spus:

eh, eu ca eu, dar au fost unii ce se tavaleau pe jos cu camera in mana, la approach-ul ala.....
chiar daca nu a fost cu intentie, zborul e f frumos, senzatii tari, adrenaline, una alta

povesteste coane
0

#1805 Useril este offline   Daniil 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 July 2007 - 06:47 PM

Taie ce gaseste in cale......incerc sa tai parul cel mai lung si mai tepos....asa ca pieptanati-va sau purtati o casca de protectie :angry:)
Incepator !!!
0

#1806 Useril este offline   Piglett 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 05 July 2007 - 07:04 PM

:angry: iar APC-uri? degetele mele abia s-au recuperat dupa taieturile de pe APC-ul lui Edy. bine ca nu ai spus ca vanezi parul cel mai lung si cret....atunci imi faceam probleme. eu mi-am rezervat postul de sub picioarele tale. acolo-s sigur ca nu vii cu el :lol:
0

#1807 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 10-March 03

Postat 05 July 2007 - 07:47 PM

Poate are altul ascuns .... :angry:
0

#1808 Guest_shake_*

Postat 06 July 2007 - 07:51 AM

Emilare, la 5 Jul 2007, 19:47, a spus:

Poate are altul ascuns .... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif

un pusher ;)
0

#1809 Useril este offline   Pegasus 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 05-April 06

Postat 06 July 2007 - 09:52 AM

Piglett, la 5 Jul 2007, 17:50, a spus:

ih, si ce daca e vant...cu atat mai bine, creste indemanarea pilotilor ;)
apropos, de multisor nu am mai vazut posturi luuuuuungi si pline de aventuri @Iasi.
da' poate se mai iese candva.

@Daniil ....tura viitoare cand mai iesi cu Extra jur ca stau intre picioarele tale. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif macar acolo stiu ca nu ai cum sa-mi faci freza cu 11*6

OK, atunci postati niste poze cu "indemanaticii" care isi fac zob modelele pe vantul asta. Pt. eficienta maxima, incercati zilele astea intre orele 12-15, cand sufla cu 30 km/h cu rafale de 50 km/h.
0

#1810 Useril este offline   Pegasus 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 05-April 06

Postat 07 July 2007 - 01:48 PM

Mai baieti, tare as vrea sa vad asa ceva si la noi la Iasi. De cand tot zic eu...GPS si camera video montate pe model.

http://scotthaefner.com/kap/equipment/
http://www.vision-du-ciel.com/
0

#1811 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 07 July 2007 - 03:26 PM

Ce vrei tu face deja trecerea de la hobby la profi ... :lol: si se merita doar in momentul in care ai si piata pentru asa ceva.
Pe un cularis s-ar putea monta lejer toate astea .... ca mai suporta inca fo 350...400 grame pe el fara probleme
0

#1812 Guest_shake_*

Postat 07 July 2007 - 05:31 PM

Pegasus, la 7 Jul 2007, 13:48, a spus:

Mai baieti, tare as vrea sa vad asa ceva si la noi la Iasi. De cand tot zic eu...GPS si camera video montate pe model.

frate Balcescule....camere video au tot fost montate pe aeromodele....incepand cu camere digitale montate pe ez, si terminand cu minicamere wirreles....daca nu ma insel chiar tu ai facut primele filme pe Accipiter Badius cu camera wirreles prin muntii patriei.GPS pe aeromodel? pentru ce?

Stima
0

#1813 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2007 - 05:55 PM

ideea e ca pozele faraGPS ramin poze sau filme
cu GPS + programe adecvate devin harti 3d :lol:
0

#1814 Useril este offline   Piglett 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 July 2007 - 05:57 PM

a? hai sa facem UAV-uri http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
GPS, ceva electronica, camere de filmat, un model bun si un OS de 10, modelul il fac eu, ne mai trebuie un super laptop si un contract cu armata :lol:
0

#1815 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1550
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 07 July 2007 - 06:09 PM

Domnilor din Iasi. Am un client de la voi din zona care caute cinvea care este dispus si i arata primele pasi.
Are echipament complet...
0232 260011 E-mail: aclassic@mail.dntis.ro sau remus.anea@gmail.com
Walter Born
rhc@born.ro
0

#1816 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2007 - 06:58 PM

sa intre pe mess si sa dea add la dragut_c2003
0

#1817 Useril este offline   AKT.ENERG 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 07-July 07

Postat 08 July 2007 - 11:35 AM

Stimati Domni,

Doresc, fiind primul mesaj, sa salut cu drag comunitatea (minoritatea) aero-modelo-nautilor de pe acest forum. Ca sa nu plictisesc de la inceput, intru in subiect: sunt novice / incepator total in ale aero-modelelor, am (se pare) echipament complet pt zbor (de ridicat in aer), am "un milion" de piese de asamblat, sunt din Iasi (Walter - Wabo, cu amabilitate, deja a informat) si ...am nevoie (MARE) de ajutor - consilierea primilor pasi.
Daca comunitatea aero-modelistilor (sau cineva de acolo) poate sa ma ajute, atunci puteti sa-mi urati bun-venit!

Toate cele bune,
Remus A. - Akt.Energ
AkT.ENERG,

REMUS A.
Iasi
0

#1818 Useril este offline   Daniil 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 July 2007 - 03:39 PM

Bine ai venit in aceasta comunitate, vei fi ajutat daca ne vedem, poate ai si un cont de YM. Azi la ora 18 - 19, daca poti ajunge la aerodrom, vom vorbi mai multe. Ai sa vezi mai multe masini asezate in rand pe camp, langa lanul de porumb.
Incepator !!!
0

#1819 Guest_shake_*

Postat 08 July 2007 - 03:42 PM

bine ai venit in randul modelistilor . pe la ora 18 suntem la camp.eu vin cu un microbuz verde inchis....

stima
0

#1820 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 July 2007 - 04:05 PM

Iti urez si eu bine ai venit si te asteptam azi la ora 18.00 la aerodrom.
0

#1821 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 08 July 2007 - 07:05 PM

AKT.ENERG, la 8 Jul 2007, 11:35, a spus:

Stimati Domni,

Doresc, fiind primul mesaj, sa salut cu drag comunitatea (minoritatea) aero-modelo-nautilor de pe acest forum. Ca sa nu plictisesc de la inceput, intru in subiect: sunt novice / incepator total in ale aero-modelelor, am (se pare) echipament complet pt zbor (de ridicat in aer), am "un milion" de piese de asamblat, sunt din Iasi (Walter - Wabo, cu amabilitate, deja a informat) si ...am nevoie (MARE) de ajutor - consilierea primilor pasi.
Daca comunitatea aero-modelistilor (sau cineva de acolo) poate sa ma ajute, atunci puteti sa-mi urati bun-venit!

Toate cele bune,
Remus A. - Akt.Energ

Salve si bine ai venit printre noi. In caz ca ai probleme ce nu se rezolva la camp, poti scrie si aici ce probleme ai si vei avea o intreaga comunitate la dispozitie! :mellow:
Toate cele bune!
...audaces fortuna iuvat...
0

#1822 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 July 2007 - 09:35 PM

Intilnire frumoasa azi in iasi.
s-a zburat cam toata ziua.... unii dimineata... altii la prinz... iar altii pe seara.
Eu si feciorul am fost in transa de la prinz ssi am stat de pe la 15 pina pe la 19 ....
Am reusit sa aducem un SJM cit de cit la realitate in ceea ce priveste curba de gaz si pas...

Faza frumoasa e ca e l-am ridicat cu teama la fo juma de metru .... feciorul scai de capul meu .... da si mie ... da si mie....
Zic mai mult de cit sa-l rupa ce poa sa-i faca si ii dau statia in mina..... :mellow:

Nici una nici doua mi-l ridica la 1 m si la tinut pret de citeva secunde bune fara sa-l buseasca..... dupa care vazind ca nu mai poate l-a aterizat in safe! :D

Cineva de pe margine.... ia uite ce curaj are pustiu.... la care replica mea a fost : mda... el nu stie cit costa asa ca nu-i tremura pantalonii! :p

au urmat tot ridicari si coboriri iar spre final am avut ceva probleme cu coada... s-au desfacut stifturile care tineau pinionul de transmisie.
L-a adus totusi teafar jos. :D

PS: ce s-a mai intimplat dupa ce-am plecat va mai povestesc baietii!

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 08 July 2007 - 09:38 PM

0

#1823 Useril este offline   edy_lucian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 327
  • Inregistrat: 12-October 06
  • Interests:aero 1:1, aeromodelism

Postat 08 July 2007 - 10:19 PM

Chiar daca mai tarziu ...... urez si eu bun venit noului membru din cadrul aeromodelistilor. Asa cum Shake vine cu dubita verde, eu vin cu una alba. :). Bine ai venit inca odata si .... hai la zbor!.... A trecut ceva vreme ca nu am scris... probleme cu net-ul, dar de zburat s-a zburat chiar intr-un stil interesant pentru unii... stim noi despre ce e vorba.... atunci cand vrei sa schimbi accu la statie cu modelul sus si multe alte peripetii, cu sarituri pe spate la aproach-urile lui Daniil, ne mai pricepem si la pierdut modele prin oras, .... si lista poate continua... Azi a fost o zi de zbor scurta pentru mine (am ajuns la 20:30 la camp), dar ma bucur ca au fost atat de multi azi la zbor si chiar pe parcursul intregii zile. La mai multe intalniri si sa speram ca se mareste numarul admiratorilor si mai ales al pasionatilor. Zbor fain la toti ! Saptamana buna !
0

#1824 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 July 2007 - 10:36 PM

Si uite asa a mai trecut o zi superba petrecuta la aerodrom. De dimineatza ne-am intalnit sa zburam ( ce anume ? ) ...pai lumea nu prea era pregatita da am zis ca oricum sa ne vedem. Si uite asa iau ez-ul feciorului ( si feciorul cel mare bineinteles ) si da-i la aerodrom. Nu mai conteaza ca inca era rupt botul in 6 bucati de la ultimul zbor, am zis ca-l repar acolo. Toate bune si frumoase, ne intalnim ( eu, George, Mirel cu Alex, Daniel cu sotia si fetita lor Diana, Cristian Dragut cu feciorul si un nou venit printre rebeli Liviu cu feciorul cel mare al lui Alexandru ) si ma apuc de lipit. Bineinteles ca pana la urma m-a ajutat Mirel care are o rabdare fantastica, adik de fapt el a lipit aproape tot. In timpul acestor lucrari discutam cum s-a putut angajat la ultimul zbor EZ-ul asa tare si brusc de nu l-am mai putut redresa. Explicatia ? Pai am aflat cand am terminat de carpit la aveon si am facut proba la electronica. AMBELE SERVOURI BUSITE !!!!! Ptiu, ce m-am enervat, imi venea sa-i dau foc aveonului ( de parca el avea vreo vina :) ) si colac peste pupaza, de la busitura s-a stricat si acc de 3 celule 1800 mA !!!
Da' noi sa fim sanatosi......
A urmat intalnirea de seara, ca in vremurile bune : Eu cu George, Mirel cu Alex, Daniel cu Diana, Cristi Coman cu prietena, Sirius cu prietena, Liviu "cel nou" cu sotia si 2 copii, Adi Necula, Edy cu tatal lui si sotia, si inca doi cetateni carora nu le-am retinut numele ( sper sa nu se supere ). Atmosfera relaxata si voie buna. Daniel a zburat un acrobat in stil propriu ( inca nu a reusit sa-si faca singur freza dar mai incearca ), Edy a zburtacit trainer-u de nu se mai vedea pe cer si Ady a zburat ( busit ) un electric . In rest, sa mai completeze si altii....
Numai bine tuturor.
0

#1825 Useril este offline   AKT.ENERG 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 07-July 07

Postat 09 July 2007 - 12:11 AM

Va rog sa ma informati cand va fi viitoare iesire (la Iasi). Tocmai am citit mesajele de pe forum si ..."crap" de ciuda (ca le-am citit prea tarziu, as fi venit cu siguranta duminica la ora 18). Chiar vreau sa-l asamblez si sa-l ridic odata in aer. Astept vesti noi, cu multumiri,

P.S. In perioada 14.07 - 28.07.07 voi fi in concediu (mult asteptat). Poate pana pe 14.07, cu ajutorul vostru, voi face un mic (dar MARE) pas inainte; daca nu, cu siguranta dupa 28.07. Sper sa prind mai repede regulile jocului: "programul" de zbor, locurile de intalnire, frecventa, "coordonatele" jucatorilor.
AkT.ENERG,

REMUS A.
Iasi
0

#1826 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2007 - 06:52 AM

Da un ID de mess sa intri pe listele noastre...
0

#1827 Useril este offline   cez 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 326
  • Inregistrat: 18-July 05

Postat 14 July 2007 - 12:08 PM

daca iesiti astazi sau maine, lasati mesaj aici cu ora
0

#1828 Guest_shake_*

Postat 14 July 2007 - 03:54 PM

astazi pe la 17,30 vin la aerodrom sa testez twinjetul
0

#1829 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 14 July 2007 - 07:03 PM

shake, la 14 Jul 2007, 16:54, a spus:

astazi pe la 17,30 vin la aerodrom sa testez twinjetul

SUPERAVION!!
acu 3-4 ani,exista unul singur in tara si facea furori la Sanpetru...
bafta!
flying is my life...
0

#1830 Guest_shake_*

Postat 14 July 2007 - 10:28 PM

a fost super azi.Twinjetul s-a comportat fain...foarte stabil.imi place la nebunie.motorizarea e originala(perii), regulatorul este pentru motoare cu perii dar stie lipo, si lipo de 2200 mAh.faci ce vrei cu modelul...urca si in tonou ...looping...viteza.A fost si Emil cu George (a zburat cessna...scapat in porumb...cautat...recuperat).A fost si Sirius cu prietena,Cezar cu sotia si feciorul,si Ady cu feciorul.Cezar ne-a incantat cu derapaje facute cu masinutza din dotare.Ady a reusit decolare de la sol, loopinguri, si aterizare pe roti (felicitari), cu Cessna (motorul cu perii seria 400 si lipo de 3000mAh http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif ).Feciorul lui Adi a zburat un miniavion bimotor.A fost si Catalin care a construit un avion dupa planuri originale, din balsa
0

Arata acest topic

• 120 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »

16 useri citesc topicul
0 membri, 16 vizitatori, 0 utilizatori anonimi