Aceasta postare a fost editata de Daniil: 05 July 2007 - 06:46 PM
Intilniri la ZBOR in IASI A inceput ......
Postat 05 July 2007 - 07:04 PM
#1808 Guest_shake_*
Postat 06 July 2007 - 07:51 AM
Emilare, la 5 Jul 2007, 19:47, a spus:
un pusher ;)
Postat 06 July 2007 - 09:52 AM
Piglett, la 5 Jul 2007, 17:50, a spus:
apropos, de multisor nu am mai vazut posturi luuuuuungi si pline de aventuri @Iasi.
da' poate se mai iese candva.
@Daniil ....tura viitoare cand mai iesi cu Extra jur ca stau intre picioarele tale. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif macar acolo stiu ca nu ai cum sa-mi faci freza cu 11*6
OK, atunci postati niste poze cu "indemanaticii" care isi fac zob modelele pe vantul asta. Pt. eficienta maxima, incercati zilele astea intre orele 12-15, cand sufla cu 30 km/h cu rafale de 50 km/h.
Postat 07 July 2007 - 01:48 PM
http://scotthaefner.com/kap/equipment/
http://www.vision-du-ciel.com/
Postat 07 July 2007 - 03:26 PM
Pe un cularis s-ar putea monta lejer toate astea .... ca mai suporta inca fo 350...400 grame pe el fara probleme
#1812 Guest_shake_*
Postat 07 July 2007 - 05:31 PM
Pegasus, la 7 Jul 2007, 13:48, a spus:
frate Balcescule....camere video au tot fost montate pe aeromodele....incepand cu camere digitale montate pe ez, si terminand cu minicamere wirreles....daca nu ma insel chiar tu ai facut primele filme pe Accipiter Badius cu camera wirreles prin muntii patriei.GPS pe aeromodel? pentru ce?
Stima
Postat 07 July 2007 - 05:55 PM
cu GPS + programe adecvate devin harti 3d :lol:
Postat 07 July 2007 - 05:57 PM
GPS, ceva electronica, camere de filmat, un model bun si un OS de 10, modelul il fac eu, ne mai trebuie un super laptop si un contract cu armata :lol:
Postat 07 July 2007 - 06:58 PM
Postat 08 July 2007 - 11:35 AM
Doresc, fiind primul mesaj, sa salut cu drag comunitatea (minoritatea) aero-modelo-nautilor de pe acest forum. Ca sa nu plictisesc de la inceput, intru in subiect: sunt novice / incepator total in ale aero-modelelor, am (se pare) echipament complet pt zbor (de ridicat in aer), am "un milion" de piese de asamblat, sunt din Iasi (Walter - Wabo, cu amabilitate, deja a informat) si ...am nevoie (MARE) de ajutor - consilierea primilor pasi.
Daca comunitatea aero-modelistilor (sau cineva de acolo) poate sa ma ajute, atunci puteti sa-mi urati bun-venit!
Toate cele bune,
Remus A. - Akt.Energ
REMUS A.
Iasi
Postat 08 July 2007 - 07:05 PM
AKT.ENERG, la 8 Jul 2007, 11:35, a spus:
Doresc, fiind primul mesaj, sa salut cu drag comunitatea (minoritatea) aero-modelo-nautilor de pe acest forum. Ca sa nu plictisesc de la inceput, intru in subiect: sunt novice / incepator total in ale aero-modelelor, am (se pare) echipament complet pt zbor (de ridicat in aer), am "un milion" de piese de asamblat, sunt din Iasi (Walter - Wabo, cu amabilitate, deja a informat) si ...am nevoie (MARE) de ajutor - consilierea primilor pasi.
Daca comunitatea aero-modelistilor (sau cineva de acolo) poate sa ma ajute, atunci puteti sa-mi urati bun-venit!
Toate cele bune,
Remus A. - Akt.Energ
Salve si bine ai venit printre noi. In caz ca ai probleme ce nu se rezolva la camp, poti scrie si aici ce probleme ai si vei avea o intreaga comunitate la dispozitie! :mellow:
Toate cele bune!
Postat 08 July 2007 - 09:35 PM
s-a zburat cam toata ziua.... unii dimineata... altii la prinz... iar altii pe seara.
Eu si feciorul am fost in transa de la prinz ssi am stat de pe la 15 pina pe la 19 ....
Am reusit sa aducem un SJM cit de cit la realitate in ceea ce priveste curba de gaz si pas...
Faza frumoasa e ca e l-am ridicat cu teama la fo juma de metru .... feciorul scai de capul meu .... da si mie ... da si mie....
Zic mai mult de cit sa-l rupa ce poa sa-i faca si ii dau statia in mina..... :mellow:
Nici una nici doua mi-l ridica la 1 m si la tinut pret de citeva secunde bune fara sa-l buseasca..... dupa care vazind ca nu mai poate l-a aterizat in safe! :D
Cineva de pe margine.... ia uite ce curaj are pustiu.... la care replica mea a fost : mda... el nu stie cit costa asa ca nu-i tremura pantalonii! :p
au urmat tot ridicari si coboriri iar spre final am avut ceva probleme cu coada... s-au desfacut stifturile care tineau pinionul de transmisie.
L-a adus totusi teafar jos. :D
PS: ce s-a mai intimplat dupa ce-am plecat va mai povestesc baietii!
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 08 July 2007 - 09:38 PM
Postat 08 July 2007 - 10:19 PM
Postat 08 July 2007 - 10:36 PM
Da' noi sa fim sanatosi......
A urmat intalnirea de seara, ca in vremurile bune : Eu cu George, Mirel cu Alex, Daniel cu Diana, Cristi Coman cu prietena, Sirius cu prietena, Liviu "cel nou" cu sotia si 2 copii, Adi Necula, Edy cu tatal lui si sotia, si inca doi cetateni carora nu le-am retinut numele ( sper sa nu se supere ). Atmosfera relaxata si voie buna. Daniel a zburat un acrobat in stil propriu ( inca nu a reusit sa-si faca singur freza dar mai incearca ), Edy a zburtacit trainer-u de nu se mai vedea pe cer si Ady a zburat ( busit ) un electric . In rest, sa mai completeze si altii....
Numai bine tuturor.
Postat 09 July 2007 - 12:11 AM
P.S. In perioada 14.07 - 28.07.07 voi fi in concediu (mult asteptat). Poate pana pe 14.07, cu ajutorul vostru, voi face un mic (dar MARE) pas inainte; daca nu, cu siguranta dupa 28.07. Sper sa prind mai repede regulile jocului: "programul" de zbor, locurile de intalnire, frecventa, "coordonatele" jucatorilor.
REMUS A.
Iasi
#1830 Guest_shake_*
Postat 14 July 2007 - 10:28 PM