Modelism - RHC Forum: Intilniri la ZBOR in IASI - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 120 Pagini +
  • « Prima
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Ultima »

Intilniri la ZBOR in IASI A inceput ......

#1621 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 02 April 2007 - 09:04 PM

si cum era sa iau o alpha in freza :)
http://rcuvideos.com...6YNJB2JY2X0G00C

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 08 April 2007 - 09:49 AM

0

#1622 Useril este offline   paul-bonzer 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 22-October 06

Postat 07 April 2007 - 09:04 AM

PAste fericit si Lumina fie cu voi,mai ales la zboruri!Vine cineva astazi?au suntti ocupati cu cozonaci si miei http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif)
May not the crash be with you!
0

#1623 Guest_shake_*

• Grup: Guests

Postat 07 April 2007 - 10:06 AM

pe la 14,30 -15 daca nu bate vantul sosim si noi pe la aerodrom

PASTE FERICIT!
0

#1624 Useril este offline   paul-bonzer 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 07 April 2007 - 08:58 PM

Pasteti fericiti in continuare :D ,eu voi scrie ce s-a intamplat azi si incep cu mine:Am zburat aripa mea Infinity "tunata",am vrut sa fac o vrie intentionata ,am reusit dar din pacate nu am reusit sa mai o si scot :D ,nimic grav.Dupapaia am mai zburat un pic,la sfarsit,ma dadeam smecher si zburam pe spate cu motorul in maxim la 40 cm de sol si ...bineneteles ca s-a infipt adanc in pamant,dar e deja reparata :D,apoi a mai fost Mirel cu Cessna dar i s-a rupt carma in aer si a facut un crash reparabil,apoi a fost Daniel cu trainerul termic ,a filmat din aer si a facut niste acrobatii periculoase :))) ,venea la juma de metru de sol cu viteza maxima si cand se apropia de noi il ridica brusc in aer din profundor.Deasemenea ne-a vizitat dl.Ciurariu,Edy care a pilotat si el trainerul termic si s-a descurcat admirabil si Emil care a stat doar 3 minute.Cam atat,sper sa se intample si mai multe maine.Lumina fie cu voi si cu familia.
0

#1625 Guest_shake_*

Postat 08 April 2007 - 07:14 AM

a mai fost si Spranceana care s-a infruptat din oasele de purcel pana n-a mai putut si s-a culcat pe ele ca sa nu i le fure ceilalti catei de prin zona.Postez un film cu Paul facand acrobatii cu aripa Infinity:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=20...20070407&cimg=1
0

#1626 Guest_shake_*

Postat 08 April 2007 - 07:25 AM

si aici un film facut din aer de la mare inaltime de pe trainerul termic al lui Daniil.

http://www.dropshots.com/day.php?userid=20...08&ctime=081038

Paste fericit tuturor modelistilor! (si celor consacrati :) )

Aceasta postare a fost editata de shake: 08 April 2007 - 07:26 AM

0

#1627 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2007 - 11:03 AM

Pe la 15_30 adunarea la aerodrom.
Desi bate oleaca vintuletul .... sa speram ca vom putea zbura ..... daca nu si sa ciocnim oua e bine!
Paste fericit!
0

#1628 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2007 - 08:59 PM

Asta seara m-am hotarit sa schimb look-ul aripii de la alpha.... ;)

PS:
- in urma unui mic crash de azi .... :D .... pentru iubitori, nu va speriati, s-a dus un capat de aripa si ceva suruburi de plastic.
- toate sunt deja la locul lor .... lipite http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
- pina miine se usca lipiciurile si se slefuiaste restul de oracover care n-a vrutt sa se desprinda din prima...
- marti tre sa fiu in Suceava .... iar la intoarcere ma abat pe la Botosani iau folie
- miercuri e ca nou

Cauze.... deplasare accu .... greu de coada si cu vint din spate m-am batut ca disperatu sa-l scot ... cit de cit intreg! :lol:

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 08 April 2007 - 09:02 PM

0

#1629 Useril este offline   paul-bonzer 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2007 - 11:30 PM

Ia sa povestesc eu ce s-a intamplat azi ca vad ca pe ceilalti ii doare tastatura! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif s-au prezentat asa:-Eu cu Infinity nimic interesant,Cristi Coman caruia ii multumesc de lansari ,Cristian Dragutz,cu mega-planorul Alpha 27 despre care a vorbit el mai sus,Mirel cu Cessna si Easy Star care a zburat fara nici un crash,pana la golirea acumulatorilor,Edy Lucian cu Formosa II si Extra 300,care a facut niste acrobatiiimpresionanate pentru un incepator,Emil cu cessna si junioru' ,care deasemenea a zburat impecabil,eu am fost supranumit "maniacul" sau "ucigasul" din cauza zborului haotic si urat care il am deasupra masinilor si a copiilor,a mai fost si o mica vanatoare de miei,am incercat sa prindem un mielutz mic ca sa nu il omoare Spranceana,dar in numar de 5 ,tot nu am reusit :D ,pana la urma a venit ciobanul si l-a luat.In partea consacratilor nu a fost nimeni :D ,ne-am plimbat si cu bicicleta lui George ,multumiri :lol: si am mancat cozonac,dupa ce am ciocnit oua ,un vinutz rosu a mai lipsit ;) .Cam atat,maine adunare pe la 12 cu gratar si mici.Eu aduc mici ,Cristi vine cu berea si Emil cu scula si carbunii,cine ii e foame este invitat .Succese si realizari!
0

#1630 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 10-March 03

Postat 08 April 2007 - 09:40 PM

Citeaza

Emil cu cessna si junioru' ,care deasemenea a zburat impecabil

Nu inteleg, cine a zburat impecabil, eu, Cessna sau junioru ? :D :o
0

#1631 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2007 - 10:15 PM

O aterizare la ora de seara cu cessnuta ....
aterizare cessna pe inserat

Aceasta postare a fost editata de Emilare: 08 April 2007 - 11:52 PM

0

#1632 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 09 April 2007 - 12:29 AM

paul-bonzer, la 8 Apr 2007, 23:30, a spus:

eu am fost supranumit "maniacul" sau "ucigasul" din cauza zborului haotic si urat care il am deasupra masinilor si a copiilor

nu ca as avea ceva cu tine dar... TU ESTI INCONSTIENT??
ca zbori haotic si urat problema ta DAR sa zbori asa deasupra masinilor si mai alea A COPIILOR si sa te mai si lauzi.....
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#1633 Guest_shake_*

Postat 09 April 2007 - 12:35 AM

stai cuminte ca a exagerat :o oricum copiii erau la adapost iar aripa lui plana la mare distanta....il mai necajeam si noi ...baiatul zboara bine si pastreaza distanta...numai ca aripa suna ca un tzântzar nabadaios si asta ne facea sa fim cu ochii pe sus tot timpul :D
0

#1634 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 April 2007 - 02:25 PM

Grupul celor de la marginea tarlalei are de azi in dotare scaner in 35Mhz! :angry:
Nu de alta dar sunt parca citeva zone unde modelele crashuiesc aproape continuu ....

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 11 April 2007 - 02:27 PM

0

#1635 Useril este offline   KIT 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 309
  • Inregistrat: 12-November 06

Postat 11 April 2007 - 09:06 PM

ce frumos...pacat ca nu merge si pe 40.
0

#1636 Guest_shake_*

Postat 13 April 2007 - 09:10 AM

e bun si pe 35 macar marcam zonele unde sunt perturbatii....am remarcat ca si in 35 si in 40 cam in aceleasi zone face modelul nazuri in aer.

Multumiri lui Cristi Dragutz
0

#1637 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 April 2007 - 05:02 PM

Dragut, la 8 Apr 2007, 20:59, a spus:

- miercuri e ca nou

N-a fost miercuri .... fiindca dupa o scurta deplasare am ajuns acas abia vineri seara.
Simbata l-am infoliat ..... da mi-a luat 8 ore .... (OPT ORE )http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif

si din pacate azi am zacut in pat .... de pe urma unei raceli de primavara ... :lol:

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 15 April 2007 - 05:24 PM

0

#1638 Useril este offline   KIT 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 15 April 2007 - 06:08 PM

bine macar ca ai reusit sa-l faci...abia astept sa-l vad din nou la zbor si mai frumos ca data trecuta. promit ca-l filmez abia dupa ce e in aer. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
0

#1639 Useril este offline   Pegasus 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 05-April 06

Postat 17 April 2007 - 10:38 AM

Vreau sa anuntz pasionatii de zbor cu planoarele RC ca sambata care vine se anunta promitatoare pentru zbor la panta la Popricani, numai sa se mentina prognoza asa cum e data acum :rolleyes:
0

#1640 Guest_shake_*

Postat 17 April 2007 - 08:59 PM

astazi dimineata la ora 8 am fost pe aerodrom (la fel ca si ieri) impreuna cu Emil, care a facut primele reglaje si teste de zbor la modelul pentru deproniada.Avionul se comporta excelent , decoleaza repede , zboara foarte stabil si aterizeaza lin .vremea a fost super pentru zbor cu vant domol.Spranceana (catelul) a fost nelipsit (a tinut mortis sa participe la inaugurarea modelului, lucru demn de apreciat).Sper ca Emil sa castige concursul, pentru ca aeromodelul este o reusita.:D

Stima
0

#1641 Useril este offline   pgl_aero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 270
  • Inregistrat: 02-September 05

Postat 17 April 2007 - 09:08 PM

si o poza ceva? model de 3d sau slow fly? ce motorizare, anvergura, baterie......
Eu am facut mari progrese cu heli. Cu walkera 22d am reusit sa decolez si sa ma plimb cu el prin aer. Daca zburam ziua poate il tineam mai mult in aer. Am zburat in acelasi loc parcarea pe la 10 seara. Si cu SJM la fel si pe ala l-am dat de pamant.
in dotare: Funtana X50
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
0

#1642 Guest_shake_*

Postat 17 April 2007 - 09:15 PM

intra pe deproniada aici pe RHC si citeste la emilare vezi acolo si poze si link spre clipuri

Aceasta postare a fost editata de shake: 17 April 2007 - 09:16 PM

0

#1643 Useril este offline   KIT 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 April 2007 - 10:47 PM

atunci nu pot decat sa-l felicit si eu pe emil pt ca stiu cum arata modelul si ma bucur ca zboara atat de frumos. dar eu ma rog ca duminica sa bata vantul sa va pot face o surpriza. :D
sa vedem daca voi avea si timp si materiale sa fac ce vreau . http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
0

#1644 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 April 2007 - 09:58 PM

Vii cu vreo parapanta ?
0

#1645 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 18 April 2007 - 10:08 PM

shake, la 17 Apr 2007, 20:59, a spus:

Avionul se comporta excelent , decoleaza repede , zboara foarte stabil si aterizeaza lin .

suuuper fain haeroplanul...nu mi se pare insa ca ar urca prea tzantzosh...(repede) poate nu era full gaz...si mi se pare ca pierde cam multa inaltime in viraje...
oricum per total un model superb:D felicitarii constructorului....
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#1646 Guest_shake_*

Postat 18 April 2007 - 10:15 PM

KIT, la 17 Apr 2007, 22:47, a spus:

atunci nu pot decat sa-l felicit si eu pe emil pt ca stiu cum arata modelul si ma bucur ca zboara atat de frumos. dar eu ma rog ca duminica sa bata vantul sa va pot face o surpriza. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
sa vedem daca voi avea si timp si materiale sa fac ce vreau .  http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

cred ca stiu despre ce e vorba....easy glider? :wub:....mai degraba velier:P

Aceasta postare a fost editata de shake: 18 April 2007 - 10:15 PM

0

#1647 Guest_shake_*

Postat 18 April 2007 - 10:22 PM

RedBaron, la 18 Apr 2007, 22:08, a spus:

shake, la 17 Apr 2007, 20:59, a spus:

Avionul se comporta excelent , decoleaza repede , zboara foarte stabil si aterizeaza lin .

suuuper fain haeroplanul...nu mi se pare insa ca ar urca prea tzantzosh...(repede) poate nu era full gaz...si mi se pare ca pierde cam multa inaltime in viraje...
oricum per total un model superb:D felicitarii constructorului....

urmatorul test il face cu elice 10X6, si ....daca isi calca pe inima...va face cateva modificari la profundor si ampenaj http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif . :wub: Tzantzosh, netzantzosh....l-a dus sus de tot , iar la viraje se comporta ca si EZ-ul meu.Trebuie sa-i dai comenzi fine la curbe si se comporta foarte docil.Imi place modelul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
0

#1648 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 April 2007 - 10:31 PM

Multumesc RedBaron de aprecieri. Unde dai si unde crapa ! Am vrut sa fac cel mai urat aveon din concurs si ..... am primit felicitari pt. un aveon frumos. Dar, va dau un citat din George, fiul meu cel mare : " - Tata, da' urat avion ai mai putut sa faci. E cel mai urat avion pe care l-am vazut vreodata " ....si altul, dupa prima zi de teste : " - Cum ? Avionul ala urat a zburat ? Doamne, nu-mi vine sa cred ca uratenia aia de avion a zburat !!! " .
0

#1649 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 18 April 2007 - 10:44 PM

pentru mine un model trebuie sa fie 99% bun (din punct de vedere tehnic) si 1% frumos...
deci daca faci un kkt sa zboare (controlabil) eu il pilotez cu placere :wub:... (clar o exagerare dar sa prinzi ideea) ... biplanul meu e f. urat dar cat timp zboara bine e perfect:D ....

pe acelasi principiu si asta..daca zboara ce conteaza ca-i urat ?
si oricum mie nu mi se pare urat..daca ii si inchizi fuselajul (eventual putin rotund) o sa iasa chiar frumos:D
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#1650 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 April 2007 - 06:33 PM

cateva poze de zilele astea cu Geo 600

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-20-1177000385.jpg

0