adyc, la 15 August 2011 - 06:21 AM, a spus:
...apoi in premiera, participantii au avut placerea de a testa prima mamaliga facuta la pirostrie..
Super tare - nu se poate explica in cuvinte - gustul special , aromele , etc ... nu trec de monitor ... si mai bine pentru cititori - riscam nasteri inainte de vreme .
Pirostriilor ar trebui sa li se deschida un topic separat la ...... Kit Review .. - macheta frate nu alta - ceaunul se si roteste in jurul axei ca o turela de mitraliori de pe bombardier si e din fonta nu aluminiu .
Despre bucatar .. Adyc ..... eu recomand sa inceapa sa scrie o carte de bucate ca sigur o bate de departe pe Sanda Marin iar asistentele care l-au ajutat merita diplome de onoare si atestate parafate de Doamna Ministru - 5 stele ultra all inclusive !
Sa ne traiesti tanti Sanda ! - si sa inceapa pregatirile pentru ziua recoltei .... mama ce o sa fie atunci ( as recomanda sa mai facem vre-o doua trei bude ca de la must cu pastrama ... o sa fie inghesuiala maxima !
semnat - tanti .... Mariana !
P.S.
De la o vreme baietii au luat un " virus " si au " uitat " sa zboare normal - numai pe spate si cat mai jos , mai jos , mai jos , .... multumimmmm !
Promit ca data viitoare sa aduc un colac de sarma ghimpata si sa " construiesc " o bariera pe pista .
"H" - ( inaltimea ) sub sarma o sa fie de maxim 35 cm - cine trece peste bariera sau se eschiveaza .. nu papa .. mamaliguta!
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 16 August 2011 - 08:12 AM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !