Vand CNC taiat polistiren expandat, extrudat, capabil sa taie la rezolutie mare : litere, figurine, logouri, profile, diverse. Driverul poate fi setat pe 1/1 ; 1/2 ; 1/8 ; 1/16 micropasi. Cutia de comanda include driverul si 2 surse : una de 12V pentru alimentarea ventilatoarelor si una reglabila pentru alimentarea firului cald. Dimensiuni de taiere 900mm orizontal, 700mm vertical, max 1,5m lungimea firului cald. Pret 500 EURO Pentru detalii scrieti un e-mail kiss_soryn@yahoo.com sau la tel. 0749019269
Pagina 1 din 1
Vanc CNC decupat polistiren CNC
Postat 30 July 2011 - 02:41 PM
Ai uitat sa bagi abnuntul si la DEBARA , ai umplut forumul cu mesajul asta , nu am nimic cu tine dar parca ai acaparat tot forumul cu un singur anunt si un singur produs
Cu stima
Ai uitat sa bagi abnuntul si la DEBARA , ai umplut forumul cu mesajul asta , nu am nimic cu tine dar parca ai acaparat tot forumul cu un singur anunt si un singur produs
Cu stima
Cu stima
Cu stima
Arata acest topic
Pagina 1 din 1