Asa voi face.
Eu ziceam mai sus ca am dat cu smirgher direct pe spuma ... evident ca nu l-am adus la nici o forma, ci doar am aplatizat bilutele iesite in evidenta.
Duda este ca n-am nici mana, nici spatiul necesar, nici instrumentele, dar mai ales n-am rabdarea sa ... stau sa-l frec atat de mult incat sa-l aduc la forma la care sa nu se mai cunoasca. Ma uitam pe net sa vad daca se pot gasi parti de fuselaj pentru a-l inlocui pe cel deformant de impact, da' n-am prea gasit.
Cosmin, dupa ce a fiert fuselajul l-am imbracat intr-un scoci (banda izolatoare groasa si grea) care l-a facut mai greu cu aproape 40g. Eu ma gandeam sa-i dau jos de pe el banda aia izolatoare (si rezistenta, ce-i drept) si ... sa-i smirgheruiesc in continuare bilutele iesite in evidenta, dupa care sa-l vopsesc. Trebuie sa incerc sa vad cam cate grame adauga kit-ul acela, ca daca kitul cu vopsea cu tot adauga tot 40g ... n-am facut nimic.
F16 EDF 50mm by Skyangels Dupa primul zbor tot ce pot sa spun este UAU!!!
Postat 31 July 2011 - 04:30 PM
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma
Ion Iliescu - Strategie si Reforma
Postat 02 August 2011 - 01:32 AM
Cred ca la asa ceva se referea:
http://www3.towerhob...p?&I=LXL481&P=7
RD are dreptate, este atat de usor, incat spui ca nu-i nimic in cutie.
Un sfat, daca imi permiti. Inainte de a-l folosi, framanta o mica portie din chitul din cutie. Direct in cutie. Vei vedea ca devine mai fluid si adera mai bine. Cand terminini, netezesti ceea ce a ramas in cutie. Astfel reduci suprafata de evaporare si prelungesti durata de conservare.
Multa, multa bafta.
PS. Eu am experimentata si se dizolva cu apa. Nu am bagat de seama sa se fi stricat din calitati.
http://www3.towerhob...p?&I=LXL481&P=7
RD are dreptate, este atat de usor, incat spui ca nu-i nimic in cutie.
Un sfat, daca imi permiti. Inainte de a-l folosi, framanta o mica portie din chitul din cutie. Direct in cutie. Vei vedea ca devine mai fluid si adera mai bine. Cand terminini, netezesti ceea ce a ramas in cutie. Astfel reduci suprafata de evaporare si prelungesti durata de conservare.
Multa, multa bafta.
PS. Eu am experimentata si se dizolva cu apa. Nu am bagat de seama sa se fi stricat din calitati.