Modelism - RHC Forum: Vand Lipo Turnigy nou la cutie 3S1P (11.1V) 2650 mAh 40C(50 Burst) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Vand Lipo Turnigy nou la cutie 3S1P (11.1V) 2650 mAh 40C(50 Burst)

#1 Useril este offline   CD2000 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 17-November 09

Postat 30 May 2011 - 02:35 PM

Vand Lipo nou la cutie Turnigy 3S1P (11.1V) 2650 mAh 40C(50 Burst).

The new number one in performance and price!
The new Turnigy Lipoly packs deliver full capacity at the said C rate.
You wont find a better deal in Lithium Polymer batteries anywhere!

Spec.
Minimum Capacity: 2650mAh
Configuration: 3S1P / 11.1v / 3Cell
Constant Discharge: 40C
Peak Discharge (10sec): 50C
Pack Weight: 250g
Pack Size: 139 x 43 x 20mm
Charge Plug: JST-XH
Discharge plug: 4mm Bullet connector

Pret: 190 ron.
Nu trimit in tara, predarea in Bucuresti.
PM.

Fisiere atasate

0

#2 Useril este offline   CD2000 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 13 June 2011 - 01:09 PM

Sus, p prima pagina.
0

#3 Useril este offline   CD2000 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 23 June 2011 - 06:46 PM

se vinde
0

#4 Useril este offline   CD2000 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 30 June 2011 - 06:56 AM

Super oferta valabila in primele 2 saptamani din luna iulie.
Noul pret 175 ron.
Valabil pt toata tara, curieratul platit de cumparator.
Daca nu se vinde il voi retrage de la vanzare ca sa-l pun la treaba dupa ce-i pun niste conectori "DEAN".
0

#5 Useril este offline   paul_e88 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 246
  • Inregistrat: 27-December 10

Postat 30 June 2011 - 02:51 PM

Dar oare stii ca ce vinzi tu la pretul asta e 26 de dolari? Sa nu mai zic ca e disponibil si in DE warehouse.
Mi-ar fi jena.
0

#6 Useril este offline   as2008 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 722
  • Inregistrat: 04-May 10

Postat 30 June 2011 - 03:33 PM

Vezi postareapaul_e88, la 30 June 2011 - 02:51 PM, a spus:

Dar oare stii ca ce vinzi tu la pretul asta e 26 de dolari? Sa nu mai zic ca e disponibil si in DE warehouse.
Mi-ar fi jena.

domnu paul , sunt zeci de indivizi care cer preturi de te apuca groaza ....asa ca nu stiu unde e jena , lasa omu sa ceara si apoi isi da el seama unde a gresit , respect
0

#7 Useril este offline   CD2000 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 03 July 2011 - 08:19 PM

Vezi postareapaul_e88, la 30 June 2011 - 02:51 PM, a spus:

Mi-ar fi jena.

Cred ca tu postezi asa doar de dragul de a posta, sau mai bine zis in necunostinta de cauza dupa cum tu singur zici:
"Salut,

Sunt relativ nou in domeniu si de un anumit timp m-am lovit de problema bateriilor, in special al celor ordinare care nu mai sunt suficiente pentru ce am nevoie.
Din cate am vazut se gasesc variante pentru ce vreau eu in cazul solutiilor NiMh sau NiCd, LiPo fiind mai scumpe si de aceea nu prea sunt o solutie pe moment, dar poate mai tarziu. Deci as cauta un incarcator care sa stie cate ceva din fiecare.."

Asa ca dupa ce gasesti si tu un incarcator "care sa stie cate ceva din fiecare.."(as putea sa-ti vand unul sau doua dar vei spune ca e prea scump, asa te las sa-ti gasesti-oricum nu ma intereseaza), poate ratiunea ta iti va spune ca LI-PO sunt cele mai bune, dar pana vei ajunge si tu sa dai banii pe ele probabil vor aparea altele si mai bune-dat fiind faptul ca ti se par "mai scumpe si de aceea nu prea sunt o solutie pe moment, dar poate mai tarziu."

Oricum pana iti strangi tu banii aia multi de care ai nevoie sa cumperi un Li-Po mai reflecteaza si la costurile suplimentare care se mai adauga la pretul de pe site, pentru ca daca vrei sa iti iei in banii astia cred ca" iti vine sa te duci inot pana in China sa le iei.", ca daca te duci cu bicicleta pana in Germania tot mai platesti ceva in plus(mancare, cazare, etc.).

Si daca ti-e JENA, atunci nu mai posta, fiindca eu nu am nici o jena, ca doar nu am furat, nu am lovit pe cineva in cap, sau alte magarii, ci doar am pus un pret pe un obiect care imi apartine.

Si daca nu iti convine pretul nu cumpara pentru ca in anunt scrie Vand, dar nu neaparat tie.

Aceasta postare a fost editata de CD2000: 03 July 2011 - 08:20 PM

0

#8 Useril este offline   paul_e88 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 246
  • Inregistrat: 27-December 10

Postat 04 July 2011 - 12:59 PM

:rofl:
Te-ai documentat. Asta nu schimba cu nimic faptul ca tu vinzi la pret triplu ceva ce poate oricine cu buletin si domiciliu sa isi ia.
0

#9 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2863
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 04 July 2011 - 01:08 PM

Vezi postareaCD2000, la 03 July 2011 - 08:19 PM, a spus:

Cred ca tu postezi asa doar de dragul de a posta, sau mai bine zis in necunostinta de cauza dupa cum tu singur zici:
"Salut,

Sunt relativ nou in domeniu si de un anumit timp m-am lovit de problema bateriilor, in special al celor ordinare care nu mai sunt suficiente pentru ce am nevoie.
Din cate am vazut se gasesc variante pentru ce vreau eu in cazul solutiilor NiMh sau NiCd, LiPo fiind mai scumpe si de aceea nu prea sunt o solutie pe moment, dar poate mai tarziu. Deci as cauta un incarcator care sa stie cate ceva din fiecare.."

Asa ca dupa ce gasesti si tu un incarcator "care sa stie cate ceva din fiecare.."(as putea sa-ti vand unul sau doua dar vei spune ca e prea scump, asa te las sa-ti gasesti-oricum nu ma intereseaza), poate ratiunea ta iti va spune ca LI-PO sunt cele mai bune, dar pana vei ajunge si tu sa dai banii pe ele probabil vor aparea altele si mai bune-dat fiind faptul ca ti se par "mai scumpe si de aceea nu prea sunt o solutie pe moment, dar poate mai tarziu."

Oricum pana iti strangi tu banii aia multi de care ai nevoie sa cumperi un Li-Po mai reflecteaza si la costurile suplimentare care se mai adauga la pretul de pe site, pentru ca daca vrei sa iti iei in banii astia cred ca" iti vine sa te duci inot pana in China sa le iei.", ca daca te duci cu bicicleta pana in Germania tot mai platesti ceva in plus(mancare, cazare, etc.).

Si daca ti-e JENA, atunci nu mai posta, fiindca eu nu am nici o jena, ca doar nu am furat, nu am lovit pe cineva in cap, sau alte magarii, ci doar am pus un pret pe un obiect care imi apartine.

Si daca nu iti convine pretul nu cumpara pentru ca in anunt scrie Vand, dar nu neaparat tie.

...Bravo domnule tine-o asa ..si daca te hotarasti sa pui DEANS iti vand eu cu 30lei perechea.. :good:
0

#10 Useril este offline   CD2000 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 11 July 2011 - 02:03 PM

Astept oferte pe PM.

Noul pret 160 RON.
0

#11 Useril este offline   CD2000