paul_e88, la 30 June 2011 - 02:51 PM, a spus:
Dar oare stii ca ce vinzi tu la pretul asta e 26 de dolari? Sa nu mai zic ca e disponibil si in DE warehouse.
Mi-ar fi jena.
Cred ca tu postezi asa doar de dragul de a posta, sau mai bine zis in necunostinta de cauza dupa cum tu singur zici:
"Salut,
Sunt relativ nou in domeniu si de un anumit timp m-am lovit de problema bateriilor, in special al celor ordinare care nu mai sunt suficiente pentru ce am nevoie.
Din cate am vazut se gasesc variante pentru ce vreau eu in cazul solutiilor NiMh sau NiCd, LiPo fiind mai scumpe si de aceea nu prea sunt o solutie pe moment, dar poate mai tarziu. Deci as cauta un incarcator care sa stie cate ceva din fiecare.."
Asa ca dupa ce gasesti si tu un incarcator "care sa stie cate ceva din fiecare.."(as putea sa-ti vand unul sau doua dar vei spune ca e prea scump, asa te las sa-ti gasesti-oricum nu ma intereseaza), poate ratiunea ta iti va spune ca LI-PO sunt cele mai bune, dar pana vei ajunge si tu sa dai banii pe ele probabil vor aparea altele si mai bune-dat fiind faptul ca ti se par "mai scumpe si de aceea nu prea sunt o solutie pe moment, dar poate mai tarziu."
Oricum pana iti strangi tu banii aia multi de care ai nevoie sa cumperi un Li-Po mai reflecteaza si la costurile suplimentare care se mai adauga la pretul de pe site, pentru ca daca vrei sa iti iei in banii astia cred ca" iti vine sa te duci inot pana in China sa le iei.", ca daca te duci cu bicicleta pana in Germania tot mai platesti ceva in plus(mancare, cazare, etc.).
Si daca ti-e JENA, atunci nu mai posta, fiindca eu nu am nici o jena, ca doar nu am furat, nu am lovit pe cineva in cap, sau alte magarii, ci doar am pus un pret pe un obiect care imi apartine.
Si daca nu iti convine pretul nu cumpara pentru ca in anunt scrie Vand, dar nu neaparat tie.
Aceasta postare a fost editata de CD2000: 03 July 2011 - 08:20 PM