bismarckut, la 17 November 2013 - 01:01 PM, a spus:
Va salut, pentru mine aproape ca vorbiti alta limba, dar cu toate astea sigur ca sunt interesat ca si bisul meu sa faca anumite miscari, pentru asta am achizitionat mai multe componente pe care sa fiu sincer nu prea sunt sigur ca le pot face sa faca ce-mi doresc eu: rotirea celor patru turnuri mari la mai mult de 60 grade(180 macar), plus elevatia tevilor, rotirea celorlelte tunuri la 90 de grade fara elevatia tevilor. Asa cum spuneam am cred eu componentele necesare adica o radio comanda cu sase canale HK ca cea pe care ai folosito in filmulete, servo-uri normale si patru servo-uri liniare(ptr.elevatie), doua motoare, (igarashi 6 v),doua escuri, servo ptr. carma, si inca patru servo speed regulatoare. Eu nu stiu daca mai trebuie si altceva, sau daca sunt suficiente cele sase canale. Stima.
Nu ai numar suficient de canale sa faci toate functiile enumerate. Chiar daca ai avea o statie in 9 canale, tot nu vei reusi din cauza canalelor proportionale cumansa, redus la 2 buc in cazul tau.
Uite aici
Bsmk un modul care face ceea ce iti doresti. Nu este finalizat pt ca astept rezultatele de la stadiul actual al proiectului.