Modelism - RHC Forum: comanda hobbyking - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

comanda hobbyking

#1 Useril este offline   Gonzy 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 07-January 08

Postat 06 May 2011 - 12:30 PM

Fac comanda la HobbyKing (azi-maine) am multi acumulatori si trebuie sa pun transport prin DHL.
Pe mine transportul ma costa 75 USD,
Daca vrea cineva sa comande ceva facem in felul urmator,
Spune ce doresete sa comande, si transportul il va costa astfel,
Cea mai ieftina varianta de transport pentru greutatea respectiva -30%, primeste transport prin DHL mai ieftin decat Air Parcel sa spunem.
Plateste ramburs cand primeste produsele, (achita si taxele postale din RO)

Singura conditie este sa primesc o recomandare de la un moderator. (sa nu raman aiurea cu produsele comandate)

Spor,
0

#2 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 06 May 2011 - 02:49 PM

DHL? HK nu trimite in Romania prin DHL...
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#3 Useril este offline   usulica 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 13-April 09
  • Interests:modelism ( navo , auto ) , arte martiale , calatorii , colectii , carti , filme

Postat 06 May 2011 - 07:06 PM

BIGfoot are dreptate... HK nu trimite in Romania cu DHL!
De 2 ani iau de la ei si varianta cea mai ieftina este si cea mai de durata si anume prin posta lor din Hong-Kong catre posta noastra locala de la fiecare din cartier , dar dureaza minim 3 saptamani ( in Dr. Taberei de exemplu a durat 1 sapt de cind a ajuns coletul la posta de cartier pina a ajuns avizul in cutia mea postala , citeva blocuri mai incolo :D ... asa ca... )
Eu ieri am ridicat un colet de la HK si exact asa am patit , cit despre costuri si TVA 24% platit pina si la transport nu mai spun... asa ca mare atentie cu transportul din HK ,ok? :good:
Only performance matters!!!
0722733067 / 0744977799 / 0768740960 / 0771661458
YM: cbanica1 , MSN: cbanica
0

#4 Useril este offline   Wubu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 188
  • Inregistrat: 07-November 07

Postat 06 May 2011 - 10:07 PM

Vezi postareausulica, la 06 May 2011 - 07:06 PM, a spus:

BIGfoot are dreptate... HK nu trimite in Romania cu DHL!
De 2 ani iau de la ei si varianta cea mai ieftina este si cea mai de durata si anume prin posta lor din Hong-Kong catre posta noastra locala de la fiecare din cartier , dar dureaza minim 3 saptamani ( in Dr. Taberei de exemplu a durat 1 sapt de cind a ajuns coletul la posta de cartier pina a ajuns avizul in cutia mea postala , citeva blocuri mai incolo :clapping: ... asa ca... )
Eu ieri am ridicat un colet de la HK si exact asa am patit , cit despre costuri si TVA 24% platit pina si la transport nu mai spun... asa ca mare atentie cu transportul din HK ,ok? :blink:

Super, macar este o compunere frumoasa. :good:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu