Deagostini R/C Lamborghini Reventon 1:10 Scale Kit de la Deagostini
Postat 07 June 2011 - 01:34 PM
Astazi am vorbit la redactie in legatura cu aparitia revistei si mi-au spus ca v-a mai apare doar nr. 5 al revistei dupa care se v-a relua aparitia ei in toata tara. Cei care au cumparat primele numere ale revistei, vor primi gratuit revistele nr. 6 si 7, numai dupa ce se v-a relua editarea revistei.
Nu mi-au putut spune data cand se v-a relua editarea ei.
Succes in continuare.
Nu mi-au putut spune data cand se v-a relua editarea ei.
Succes in continuare.
Postat 08 June 2011 - 09:32 AM
Sall all.Am vb si eu la deagostini cu o tanti si mi-a zis in felul urmator.Nu se stie exact cand va fi oprita revista (zicea ca pe la numarul 7 sau 8 :) ) , iar in ultimul numar pana se reia se v da un talon prin care in momentul in care se reia revista primele 2 numere dupa reluare vor fi gratuite pt. cei care au cumparat pana la zi toate numerele.Dupa oprire a zis ca nu stie exact data cand se va relua dar maxim 3-4 luni v aparea pe piata.Pana acum cam atat se stie.Mai multe detalii...Sunatzi si voi. :yahoo:
Aceasta postare a fost editata de boss_vic: 08 June 2011 - 09:33 AM
Postat 09 June 2011 - 09:51 AM
pfffff....am mai spus.revist va aparea pana la capat in functie de vanzari.daca revist se va vinde bine si vor exista cereri atunci nu vad de ce ar opri aparitia ei.simplu.asta a fost si scopul aparitiei primelor numere-studiul de piata.vezi ex galion si bismark...revista se vinde bine in consecinta apare in continuare. :blink:
Stamate Robert, CSU Galati
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
Postat 09 June 2011 - 11:51 AM
boss_vic, la 09 June 2011 - 11:19 AM, a spus:
Odata inceputa sa se vanda nu se mai poate oprii chiar daca nu se mai cumpara asa mult.
nu mai fii asa sigur.mai intreaba pe forum si ai sa vezi ca la inceputurile deagostini in Romania au intrerupt aparitia dupa cateva numere.
Stamate Robert, CSU Galati