De dragul dezbaterii putem continua discutia prieteneasca, caci oricum e vorba de statii bune si fiecare are o parere:
Aurora e foarte iubita la noi (vezi sondaj) e moderna dar afara (helifrak, runryder), pe heli, nu e deloc populara.
Futaba 9 e foarte veche. In plus in RO se gaseste numai varianta aero care are switch-urile puse invers (stiu ca am avut-o). Peste asta are putine memorii, 8. Daca vrei vrei mai multe iti trebuie CAMPAC. Alti bani alta complicatie.
DX7 e veche dar inca se mai fabrica. Are 20 memorii - eu zic ca sunt destule. Putini au mai mult de 20 de modele zburabile.
Eu recomand in continuare pentru orice incepator statia DX6i pentru ca face tot ce trebuie la un pret foarte bun, e noua, moderna si usor de programat. Daca vrea sa iasa din hobby pierderea e mica.
Si din nou si din nou, statiile astea acum sunt parte a unui sistem, au un ecosistem in jurul lor.
Vrei Blade MSR sau noul MCPx ? - e bine sa ai Spektrum
Vrei sa te bucuri la maxim de noua unitate FLB Futaba GY750 - e bine sa ai Futaba.
Vrei receptoare ieftine (pe langa cele de firma scumpe) pentru un depronas ? e bine sa ai Spektrum (si intr-o masura mai mica Futaba)
Eu unul urasc sa mut receptoarele de pe un model pe altul. La avioane mai merge dar la heli e un dezastru.
Cand omul cumpara prima statie e bine sa mearga cu curentul. Dupa ce trec cativa ani cumpara ce vrea si da sfaturi.
vlad1, la 01 March 2011 - 09:09 AM, a spus:
Eu am Hitec Eclipse (aproximativ DX7), zbor cam orice. Totusi, mi-as lua cel putin T9, eventual Aurora. In special din cauza numarului de modele memorate, si a confortului unui ecran mai mare.