Sunt interesat sa iau un elicopter mai profesionist, si eram hotarat sa merg pe kitul Align T-rex 500 GF, cel care e in oferta la o anumita firma din Romania, impreuna cu configuratia recomandata de ei acolo, gandindu-ma ca e in interesul lor sa imi recomande piesele cele mai ok pentru rularea elicopterului. Insa citind pe aici anumite subiecte am vazut ca sunt unele lucruri care nu se potrivesc, in sensul ca am inteles ca ar fi optiuni mai bune. Cum e vorba de o suma destul de generoasa, cel putin pt mine, nu as vrea sa fac alegerile gresite si sa regret dup-aia. De aceea o sa enumar aici componentele recomandate de ei, si va rog daca puteti sa imi spuneti care ar fi problemele, si ce recomandari aveti eventual.
De exemplu, eu stiam ca Futaba este printre cele mai bune firme de Tx-Rx si ma gandeam ca alegerea unei Futaba 6EX ar fi de la sine inteles, si ca eventual altele ar fi problemele. Insa am citit pe forum ca statia e buna pt avioane, pt elicoptere nefiind recomandata. De aici si nedumerirea mea totala..
Oricum, configuratia lor suna cam asa:
- Elicopter T-rex 500 GF kit combo
- Futaba T-6EXP 2.4 + acumulator (nu e ok)
- Conectori DEANS cu tub termo (2M+2F)
- Acumulator LiPo 11.1V/ 2500mA/ 25C - 2buc
- Servo S3317M 26g / 3kg-cm MINI - 4buc
- Gyro SMM GY-401 (am inteles ca asta ar fi bun)
- Incarcator PowerPeak A4 EQ-LCD
- Cablu incarcare accu receptie
- Cablu incarcare DEANS/ d 1.2mm
As vrea sa il folosesc in viitor si in cazul dotarii lui cu o camera, pentru eventuale filmari, dar pana atunci macar sa am elicopterul.
Si totusi, desi e la final intrebarea, probabil ar fi trebuit sa fie prima. Care ar fi mai recomandat intre T-rex 450 si 500? am inteles ca 500 ar fi mai stabil, de aici si hotararea initiala de a merge pe el..
Stiu ca s-a mai discutat despre T-rex 500, am citit subiectele - am si trecut comentariile gasite in dreptul fiecarei componente, insa avand in vedere ca iau o configurare de la zero, sper ca nu e o problema, poate au aparut optiuni mai bune intre timp..
Aceasta postare a fost editata de paul_e88: 19 February 2011 - 04:53 PM