Modelism - RHC Forum: rc hobby king - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

rc hobby king

#1 Useril este offline   leutu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 26-October 08

Postat 13 January 2011 - 12:37 PM

Va salut pe toti! Vreau sa-mi cumpar o statie cu raza maricica(800-1000 metri) si m-am decis sa aleg intre E-FLY B 62 ETC si Hobby King HK -7,ambele modele in 2,7 Ghz si computerizate.Tin neaparat sa fie cu functie EXPO si EPA. Intrebarea este daca aceste statii au aceste functii si daca a testat cineva raza de actiune in aer? Va multumesc anticipat!
0

#2 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 13 January 2011 - 12:50 PM

Vrei sa zici 2,4 Ghz.

Primul model il am eu, pana acum sunt foarte multumit de statie, ce imi lipseste este memorare modelelor, EXPO si mixaje avansate (are doar V-Tail). Raza de actiune este mai mult decat suficienta pentru ochiul liber, cred ca am ajuns pe la 500m (am ajuns la distanta asta comparand zborul meu cu al unui coleg ce avea GPS si putea masura distante) si totul a fost ok. Am zburat peste tot, linii de inalta tensiune... inclusiv in "in oras", parcul Politehnicii si nu am observat niciodata nicio interferenta. Pe de alta parte are o chestie pe care nu am vazut-o la statii mai cu pretentii (eu tanjesc dupa un Spectrum DX6i), unul dintre canalele 5 sau 6 merge reglat minim - maxim, in timp real, din potentiometru dedicat si nu doar on-off sau din meniu. Posibil sa nu stiu dar DX6i nu am vazut sa iaba asa ceva. La ce ar ajuta asta? Am un gyro ptr avion la care pot sa ajustez in zbor gainul ptr a experimenta cea mia buna pozitie.
Pentru incepatori este suficient sa ai Dual Rate (EPA) ca sa stapanesti avionul. Cand te vei apuca de acrobatie o sa fie nevoie de EXPO iar cand vei vrea flapsuri sau servo separat ptr fiecare eleron si sa nu pui cabluri Y sau compensari la viraje din directie etc...vei avea nevoie de mixaje avansate.

L.E. imi dau seama ca te referi la alta varianta, difera niste litere din denumire si este computerizata.. In principiu raza de actiune este aceeasi.

Aceasta postare a fost editata de Florinelu: 13 January 2011 - 12:55 PM

Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#3 Useril este offline   leutu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 26-October 08

Postat 13 January 2011 - 02:05 PM

Vezi postareaFlorinelu, la Jan 13 2011, 12:50 PM, a spus:

Vrei sa zici 2,4 Ghz.

Primul model il am eu, pana acum sunt foarte multumit de statie, ce imi lipseste este memorare modelelor, EXPO si mixaje avansate (are doar V-Tail). Raza de actiune este mai mult decat suficienta pentru ochiul liber, cred ca am ajuns pe la 500m (am ajuns la distanta asta comparand zborul meu cu al unui coleg ce avea GPS si putea masura distante) si totul a fost ok. Am zburat peste tot, linii de inalta tensiune... inclusiv in "in oras", parcul Politehnicii si nu am observat niciodata nicio interferenta. Pe de alta parte are o chestie pe care nu am vazut-o la statii mai cu pretentii (eu tanjesc dupa un Spectrum DX6i), unul dintre canalele 5 sau 6 merge reglat minim - maxim, in timp real, din potentiometru dedicat si nu doar on-off sau din meniu. Posibil sa nu stiu dar DX6i nu am vazut sa iaba asa ceva. La ce ar ajuta asta? Am un gyro ptr avion la care pot sa ajustez in zbor gainul ptr a experimenta cea mia buna pozitie.
Pentru incepatori este suficient sa ai Dual Rate (EPA) ca sa stapanesti avionul. Cand te vei apuca de acrobatie o sa fie nevoie de EXPO iar cand vei vrea flapsuri sau servo separat ptr fiecare eleron si sa nu pui cabluri Y sau compensari la viraje din directie etc...vei avea nevoie de mixaje avansate.

L.E. imi dau seama ca te referi la alta varianta, difera niste litere din denumire si este computerizata.. In principiu raza de actiune este aceeasi.

Scuze, 2,4 Ghz!
0

#4 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 880
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 13 January 2011 - 11:11 PM

arunca o privire si pe Turnigy 9
0