Modelism - RHC Forum: frica mare - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

frica mare

#31 Useril este offline   mihai3d 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 10-April 09

Postat 06 February 2011 - 08:48 PM

Hai sa spun si eu ceva la topicul asta si anume: ca le multumesc TUTUROR de pe acest forum ( mai ales heli) ca fara ajutorul lor nu zburam nici in 2000 de ani doar cu internetul
Eu sunt incepator si din pacate nu detin cunostintele sa te ajut a.... si inca mi e frica de mor
Ce pot sa ti zic din exp mea e ca NIMENI nu te va lua la misto si din contra vei gasi sprijin aici
Ca sa ti dau putina dreptate sa stii ca de regula ca sa ti se raspunda trebuie sa fii mai concret si sa ti faci temele si sa nu fii pisalog altfel ti o furi ( oricum e destul de populat topicul)
Sper sa mi dai dreptate cu timpul
Succes !
0

#32 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 06 February 2011 - 10:14 PM

Vezi postareastiganas, la Feb 6 2011, 06:59 PM, a spus:

Vezi, de asta e bun un forum. Cand mai ai nevoie de ajutor tot aici vei gasii. Pune si tu un filmulet. o poza, sa vedem si noi cum zboara.

CU SAU FARA DULAP?

si cine la telecomanda, posesorul , helicomandul , sau altcineva.
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#33 Useril este offline   ghitaghita56 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 11-March 10

Postat 06 February 2011 - 11:13 PM

eu,helicomandul si umbra mea . de maine ma apuc sal inbrac in fuselaj , ceva jet ranger va zbura mai bine sau mai rau merita efortul?
0

#34 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08
  • Interests:Heli

Postat 06 February 2011 - 11:34 PM

Va zbura mai rau ba chiar mult mai rau daca nu montezi corect fuselajul...va intra in vibrti foarte puternice,deci fi atent.
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#35 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 06 February 2011 - 11:36 PM

Vezi postareaghitaghita56, la Feb 6 2011, 11:13 PM, a spus:

eu,helicomandul si umbra mea . de maine ma apuc sal inbrac in fuselaj , ceva jet ranger va zbura mai bine sau mai rau merita efortul?

Pai acum, ca esti deja expert, si asta numai si numai datorita faptului ca nu te-a ajutat nimeni de pe forum, poti pune si fuselaj... sigur nu vei avea toate problemele pe care le-am intampinat unii din noi cand am adaugat fuselaje ca tu le stii din nastere. Dar totusi, nu poti ridica dulapul ala prin casa si ce alte mobile mai ai de mutat pe acolo si fara fuselaj ? Acum serios, nu e cam mare tupeul sa vii pe aici cu noi intrebari (de-alea la care gasesti imediat raspuns daca te uiti 5 minute prin ce s-a discutat in trecut in acest forum) dupa ce ai dat cu flit celor care au incercat sa te ajute ? Si daca tot prinzi asa repede tainele modelismului domnul Ghita Ghita (care e prenumele, Ghita sau Ghita?).... nu incerci sa prinzi la fel de repede si gramatica limbii romane ?

Aceasta postare a fost editata de misumat: 06 February 2011 - 11:37 PM

ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#36 Useril este offline   ghitaghita56 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 11-March 10

Postat 07 February 2011 - 12:13 AM

multumesc domnule misumat de ajutor,sfat apropo care e prenumele tau misu sau mat?
0

#37 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 07 February 2011 - 10:37 AM

Nu va mai certati !
Nu este nici frumos nici productiv ( desi unora le place ).

Domnul ghitaghita56 am recitit tot postul de cateva ori sa vad cu ce au gresit colegii nostrii - nu am gasit vreo-o vina de condamnat chiar asa de vehement.
In general pe forumuri se mai aplica si cateva intepaturi prietenesti pentru acomodare si integrare.
Revenind .. daca cineva doreste sa capete informatii din experienta celorlalti colegi sunt doua variante :

1 - daca este novice in domeniu ( afon pe alte cuvinte sau varza ) atunci este bine sa o ia pas cu pas : ce model este recomandat unei stfel de persoane , ce alte echipamente sau /si scule sunt necesare , care sunt etapele pregatitoare - studiu teoretic, asamblare, reglare, maiden, trimare si reglaje etc.
Raspunsurile vor veni in consecinta si anume intr-un limbaj ca de le expert la incepator .

2 - daca persoana are experienta dar s-a lovit de o situatie inedita , neprezentata in manuale etc . poate intreba daca si altii au intalnit situatia respectiva si limbajul in care se va comunica va fi ca de la expert la expert.

E.. astea find spuse cam ce ajutor crezi ca poate primi cineva on-line care nu stie ce este idle 1 ce este o rigla pentru setat unghiul palelor si nici pe atat cum se foloseste etc. dar in schimb leaga modelul de un dulap si "dai nenicule dai ca ne mananca si pe noi " ? ... si in final vine si multumirea plina de semnificatii ..
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Raspuns rapid

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu