Modelism - RHC Forum: Despre HK-GT2 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Despre HK-GT2 Incepator in auto doresc opinii

#1 Useril este offline   nomad 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 651
  • Inregistrat: 24-April 10

Postat 31 December 2010 - 11:03 AM

De curand am achizitionat ptr. fiul meu un Buggy Xstar 1:10 WD RTR si as dori sa-i schimb Rx-Tx-ul cu care a venit cu ceva in 2,4Ghz.
Cum financiar nu stau f.bine ca sa-mi permit ceva mai scump m-am oprit la HK-GT2 (http://www.hobbyking...idProduct=10608).
Intrebarea mea este daca a folosit cineva acest sistem 2,4 Ghz sau daca cunoaste ceva despre el.
Astept si alte propuneri de alte Rx-Tx-uri in 2,4Ghz acceptabile calitativ si sa nu depaseasca 50 euro.
0

#2 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 187
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 31 December 2010 - 03:48 PM

Este varianta brushless sau cea brushed de buggy?
Vezi ca pe la coltul incepatorului s-a scris ceva de statii in 2,4. Eu recomand fly-sky fs-gt3b, gasesti pe ebay.
http://kenbuys.com/flysky-fs-gt3b/
Si manualul ei, mie imi merge mai greu site-ul, daca il las vreo 5 minute deschis se deschide intr-un final, desi nu mai da nici un semn de viata.
http://www.helipal.c...GT3B-manual.pdf

Daca e buggy-ul cu motor cu perii mai bine ii faci alte upgradeuri momentan decat sistemul RC.
0

#3 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 31 December 2010 - 03:54 PM

Hobby King GT-2 este o statie foarte buna, citeste reviews si pe langa asta are un pret....MOCA , la receptor la fel..
Am sa imi cumpar si eu in curand pentru modelele de distractie, pentru-ca sa mai cumpar un receptor la M11 e mai scump decat sa iau statia asta cu mai multe receptoare :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de dragos243: 31 December 2010 - 03:55 PM

0

#4 Useril este offline   nomad 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 651
  • Inregistrat: 24-April 10

Postat 31 December 2010 - 03:55 PM

Si eu m-a gandeam la fel si anume sa fac investitii si in motorizare si esc deoarece este varinta pe perii.
Ce sa-i faci, mama lui de buget,dar doar dupa ce cedeaza cel cu care a venit .

Aceasta postare a fost editata de nomad: 31 December 2010 - 03:59 PM

0

#5 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 187
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 31 December 2010 - 04:10 PM

Achizitiile de baza ar fi un incarcator bun, unul cu microprocesor, care incarca de toate, eu am unul chinezesc mystery si sunt foarte multumit de el, si acumulatori, li-po cel mai bine. Dar iti trebuie momentan un buzzer sa te avertizeze cand se descarca acumulatorul li-po. Sau daca iei acumulatori "clasici" cu Nichel macar ia unii de amperaj mare, daca cumva treci pe brushless vreodata nu prea ai ce face cu acumulatori Nichel sub 2400 mAh, te vor tine 10 minute... Incarcator tot pe ebay gasesti la preturi bune. Si acumulatori li-po eu tot de pe ebay am, te miri ce firme, dar sunt multumit de ei, ii tin mereu pe functia storage si vad ca ma tin. Si sunt destul de mari, 2800, 4000, 5700 mAh. Am unii mystery si winforce, si pe drum mai vin unii BGY. Eu nu am nici consuma prea mare si probabil ca de-asta ma si tin.
Modelul tau de buggy cred ca nu are rulmenti, are bucse. Deci daca vrei sa upgradezi performantele ia-i niste rulmenti. In conditiile astea nu prea merita sa bagi bani in sistemul RC.
Dar pt un baiat incepator in ale modelismului e ok. :rolleyes: . Eu ti-am zis ca pe viitor daca vrei vreodata sa il imbunatatesti.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu