Desii sunt nou in aceasta sectiune nu-mi este total necunoscut automodelismul asa ca ....... tinand cont de preferintele mele mai putin ortodoxe in ale auto ( fiind un tip melancolic cu precadere la versiunile din WW II ) mi-am permis cu nonsalanta sa poluez topicul cu te miri ce din visele mele pe care doresc sa le materializez, beneficiin de concursul, sfaturile si ajutorul celor care traiesc, respira si se hranesc cu asa ceva.
In oarecare ordine de idei, am intrat in posesia unor kituri a celebrelor auto care s-au ''detasat'' si au devenit conoscute datorita perioadei WW II, fiind vorba de binecunoscutul JEEP WILLIS MB 4x4 american si de Kubelwagen Typ 82 si nu in ultimul rand de Schwimmwagen Typ 166 acestea apartinand Whermachtului.
Modelele sunt de calitate excelenta si sunt la o scara mai putin cunoscuta la noi in Romania, si anume la scara de 1:6. Fara prea multe prezentari ale kiturilor, acum, la inceput de drum am sa i-mi permit sa va adresez intrebarea daca doriti si daca binevoiti sa ma sustineti cu sfaturi, idei si pareri legate de partea mecanica si nu numai. Ca idee am sa atasez cate o poza cu minusculi gandacei.
.....
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 28 December 2010 - 04:36 PM