Modelism - RHC Forum: Marcel66 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Marcel66 foarte neserios

#1 Useril este offline   cipri_tezaur 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 875
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 10 December 2010 - 04:14 PM

Vezi postareamarcel66, la Dec 10 2010, 03:40 PM, a spus:

fratilor nu mai cumparatii nimic de la acest individ mia dat mai mult cu 35 de roni din gresala si acuma plandge dupa bani aia de vro 3 saptamai dar ieu tot o sai dau ?

mda ai dreptate in loc sa iau teapa de o gramada de bani, eu ti-am dat cu 35 lei in plus pe care din cate vad nu prea se mai pot recupera deci cine e TEPARUL???? o sa povestesc tuturor ce am patit cu tine daca tot ai inceput aici pe forum sa te cunoasca cine esti. eu sincer am considerat doar o eroare si se rezolva dar vad ca tu singur te-ai bagat in troaca si acum o sa te manance porcii
0

#2 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 21 December 2010 - 08:11 PM

Vezi postareacipri_tezaur, la Dec 10 2010, 04:14 PM, a spus:

mda ai dreptate in loc sa iau teapa de o gramada de bani, eu ti-am dat cu 35 lei in plus pe care din cate vad nu prea se mai pot recupera deci cine e TEPARUL???? o sa povestesc tuturor ce am patit cu tine daca tot ai inceput aici pe forum sa te cunoasca cine esti. eu sincer am considerat doar o eroare si se rezolva dar vad ca tu singur te-ai bagat in troaca si acum o sa te manance porcii

pai ar cam trebui sa expui ce si cum,sa nu creada lumea ca acuzi degeaba

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#3 Useril este offline   cipri_tezaur 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 875
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 21 December 2010 - 09:13 PM

Vezi postareaKitty, la Dec 21 2010, 08:11 PM, a spus:

pai ar cam trebui sa expui ce si cum,sa nu creada lumea ca acuzi degeaba

am cumparat de la el ceva ce a costat 300 lei si eu daca am avut drum spre satu mare mai bine zis pana langa satu mare la 20km iam zis sa vina pana acolo ca platesc eu benzina pana acolo pe langa faptul ca i-am dat banii de deplasare el cica se grabea si i-am dat cu 35 lei mai mult, pe drum mi-am dat seama ca i-am dat mai mult si l-am sunat dupa ce a confirmat cam greu ca am dreptate a zis ca imi trimite 2 servo in loc de bani am acceptat si treaba asta dupa ce ma tot tarat cam 2 saptamani ca nu a ajuns la posta etc... baliverne tot promisiuni de ex. maine merg la posta si le pun intr-un final imi zice ca le-a vandut servourile si ca o sa-mi dea banii cand are mai precis anul viitor deci m-am tot tinut de capul lui nu pentru acea suma infima ci pentru faptul ca vedeam ca ma tot prosteste si vrea sa ma duca cu zaharelul deci eu l-am pistonat mai mult pentru obrazul pe care din pacate nu il are din punctul meu de vedere.
cred ca sa inteles in mare care a fost toata tarasenia oricum eu cel putin NICIODATA nu vreau sa mai aud de numele lui
0

#4 Useril este offline   marcel66 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 156
  • Inregistrat: 11-January 09

Postat 31 January 2011 - 10:30 PM

Vezi postareacipri_tezaur, la Dec 10 2010, 04:14 PM, a spus:

Bine ca tot te plangi t-iam trimis bani cum am spus si cu asta am incheiat asa tepar cum sunt ieu.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu