Modelism - RHC Forum: FxRacing Winter Open in sala 10-12 Decembrie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

FxRacing Winter Open in sala 10-12 Decembrie 1/10 Stock off-road, 1/10 Off-road Open, 1/10 Touring Open, 1/10 Andur

#121 Useril este offline   Mad Max 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 11-May 10
  • Interests:Rc Racing.ro, Automodelism

Postat 12 December 2010 - 10:32 PM

Pe scurt pentru ca sunt obosit, Foarte misto concursul ! Bravo.
0

#122 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 13 December 2010 - 11:25 AM

Frumos, organizare buna, mancare buna, cafea buna, cazare foarte buna.
Concurenti multi, atmosfera cat cuprinde, pagube putine(in cazul meu, al altora nu stiu).
Am realizat ca poti face drift si cu cauciucuri de off-road, dar sincer nu intentionam asta, deh, se mai intampla.
Ar trebui ca penalizarile sa fie putin mai aspre pentru ca anumiti concurenti nu stiu ce e ala FAIR PLAY si au impresia ca toata pista e a lor si altii nu au ce sa caute pe ea. La un anumit numar de atentionari descalificati fara alte comentarii. Din pacate sunt cam aceiasi oameni si stilul lor de comportament pe pista(pentru ca nu se poate numi pilotaj) e acelasi ca si la celelalte intalniri.
In rest noi sa fim sanatosi.
0

#123 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 05-August 10

Postat 13 December 2010 - 11:31 AM

Vezi postareaToX, la Dec 13 2010, 11:25 AM, a spus:

Frumos, organizare buna, mancare buna, cafea buna, cazare foarte buna.
Concurenti multi, atmosfera cat cuprinde, pagube putine(in cazul meu, al altora nu stiu).
Am realizat ca poti face drift si cu cauciucuri de off-road, dar sincer nu intentionam asta, deh, se mai intampla.
Ar trebui ca penalizarile sa fie putin mai aspre pentru ca anumiti concurenti nu stiu ce e ala FAIR PLAY si au impresia ca toata pista e a lor si altii nu au ce sa caute pe ea. La un anumit numar de atentionari descalificati fara alte comentarii. Din pacate sunt cam aceiasi oameni si stilul lor de comportament pe pista(pentru ca nu se poate numi pilotaj) e acelasi ca si la celelalte intalniri.
In rest noi sa fim sanatosi.

medicamenteee!!! :rolleyes::blink:

foarte misto concursul, mai venim :blink:
0

#124 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 13 December 2010 - 11:57 AM

Felicitari organizatorilor si concurentilor.
0

#125 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 13 December 2010 - 01:57 PM

Ar fi multe de spus insa o sa ma rezum doar la cateva comentarii!

In legatura cu organizarea:
Avand in vedere ca acest concurs a fost organizat practic de doi oameni eu va felicit. Stiu cat de greu este sa organizezi un astfel de concurs si pentru asta sunteti de laudat. Bravo!
Lucian, cu aceasta ocazie ai putut observa ce inseamna sa ai 5 clase de concurs. Mult prea mult. Poate la urmatorul concurs gasesti o formula mai simpla.

In legatura cu cei care au participat:
Vreau sa ii felicit pe toti cei care au facut efortul sa participe la acest eveniment. Sunt convins ca ca a fost pe placul tuturor participantilor. Este clar ca numai prin participarea la astfel de concursuri nivelul si calitatea competitionala va creste. Sper ca pe viitor cei care nu isi pot stapanii emotiile sa invete si sa inteleaga ca nu prin tipete si nervi pot evolua. Si eu fac parte din aceasta categori asa ca stiu ce spun :mellow:

In legatura cu modelele prezente in copetitie:
Majoritatea participantilor s-au prezentat cu modele competitive. Sunt convins ca oricare din modelele prezente in competie puteau sa urce pe podium in conditia in care erau pilotate corect. Am vazut multe greseli de pilotare, de setare, insa pana la urma din greseli inveti si sunt convins ca la urmatoarele competitii lucrurile vor evolua.

Inca odata felicitari organizatorilor, participantilor si nu in ultimul rand sponsorilor. BRAVO!
RHCForum - Webmaster
0

#126 Useril este offline   SHAKS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1059
  • Inregistrat: 17-January 05

Postat 13 December 2010 - 02:49 PM

A fost un concurs frumos pentru participanti, foarte greu pentru organizatori. Felicitari! Cu cat se fac mai multe asemenea concursuri, cu atat mai bine pentru modelismul romanesc. Gasca de la Bucuresti dupa cum ati vazut, am lasat totul balta si am venit, pentru a-l sustine pe Lucian in efortul de a sustine la randul lui modelismul. Cu cat sunt mai multe asemenea evenimente, cu atat mai sus va fi nivelul pilotajului. Cred ca cei care se numesc piloti si pasionati NU AU VOIE sa lipseasca de la aceste concursuri, daca vor sa se numeasca Piloti Romani. Sau daca lipsesc, nu mai au nici un cuvant de spus legat de subiectul "la noi nu se face nimic". Sigur, ma refer la pilotii care "nu se deranjeaza" sa vina, nu la cei care au realmente o treaba la momentul respectiv.

La acest concurs am facut si eu greseala de care pomenea Buggy-Man mai sus, mi-am pierdut firea de vreo doua ori, dar iata ca acum regret. Imi cer scuze fata de cei care au fost martori la iesirile mele nepotrivite.

Aici este vorba de un hobby, un loc unde dorim performanta din pasiune, nu depinde viata noastra de rezultate. Cei care suntem mai vechi in acest sport avem DATORIA de a fi exemple de fair-play, disciplina si calm pentru cei care sunt incepatori. In primul rand, suntem singurii lor "profesori", nimeni nu invata de pe youtube, in al doilea rand daca facem ca aceste evenimente sa le displaca, n-or sa mai vina. Si o sa ne dam intre noi, si m-am saturat sa va tot bat.
Nu in ultimul rand, multumim primarului ca n-a nins! Drumul a fost chiar usor.
20cm of RC experience
0

#127 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 13 December 2010 - 03:17 PM

Felicitari organizatorilor, dar mai este mult de lucru.
Antevorbitorii mei, se pare ca ori nu au fost prea atenti la concursul propriuzis, ori sunt extrem de subtili.
Luciane, fii mai aspru in penalizari... de fapt nu te sfii sa le acorzi... nu ai dat niciuna desi a fost cazul, in nenumarate ocazii.
Fasconal, surprinzator... pe forum (sau mai bine zis, la tastatura) esti alt om... nici macar nu asteptai sa iesi in decor cu masina, si deja urlai (nu strigai) ... "masinaaa" ... ai iesit adesea in public, si strigai atat de convingator, incat si ala care nu era ridicator se simtea obligat sa iti repuna masina in cursa. Imi cer scuze sotiei tale, chiar daca mi-am luat niste injuraturi de la ea (si nu numai eu) ca nu am fost mai prompt in repunerea masinii ei, doar ca daca eu ca ridicator iau masina, si pilotul nu ii da nici macar comanda la directie sa inteleg ca functioneaza, nu o repun pe pista pana nu ma uit la pilot sa imi confirme ca este in regula... De la sotia ta, nu numai ca nu mi-am luat confirmarea, dar pe deasupra si un "idiotule" sau ceva de genu'... oricum, am inteles ca a invatat de la tine si sunteti mai irascibili cand sunteti la pilotat... dar nu este in regula!
Shahin, intr-adevar la faza pe care ai facut-o prima oara te descalificam... restu nu stiu, dar eu iti accept scuzele.
Majoritatea pilotilor parca au mers la rupere... nu a existat prea mult fair play, nu a existat "lasa liderul sa treaca pentru ca are un tur in fata", nu a existat "pune frana ca prostu' din fata ta a pus frana sa ia virajul".... Cred ca aici ma refer in mod special la clasa truck, unde in afara de ultima finala, unde s-a mers relativ frumos, restu' a fost concurs de bashing sau carmagheddon!!!
Probabil ca data viitoare o sa fie mai bine... Pana atunci, la mai multe.
Felicitari participantilor.
In rest, ce sa zic, drumul bun, orasul frumos, si mancarea extraordinara... ce sa mai spun despre 'hostesele' de la hotel...
0

#128 Useril este offline   off-road 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 27-September 08
  • Interests:sportul cu motor

Postat 13 December 2010 - 03:32 PM

Vezi postareaDiesel power, la Dec 13 2010, 03:17 PM, a spus:

... nu a existat prea mult fair play, nu a existat "lasa liderul sa treaca pentru ca are un tur in fata", nu a existat "pune frana ca prostu' din fata ta a pus frana sa ia virajul".... Cred ca aici ma refer in mod special la clasa truck, unde in afara de ultima finala, unde s-a mers relativ frumos, restu' a fost concurs de bashing sau carmagheddon!!!
Probabil ca data viitoare o sa fie mai bine... Pana atunci, la mai multe.

Tin sa te contrazic!!de 2 ori am fost atentionat de lucian sa las lider-ul sa treaca si l-am lasat.Ceea ce este interesant este faptul ca numai eu am fost atentionat.Sa inteleg ca restu erau toti lideri?Sau cum sta treaba?
Drive them like you hate them!!!

0

#129 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 13 December 2010 - 03:44 PM

Luciane, fii mai aspru in penalizari... de fapt nu te sfii sa le acorzi... nu ai dat niciuna desi a fost cazul, in nenumarate ocazii. 100% de acord,chiar si daca trebuia sa primesc si eu un stop&go pentru iesirile mele(cu ocazia asta imi cer iertare de la toti pe care i-am lovit, in special lui ovidiu_gm pentru cand era ridicator)
In rest, ce sa zic, drumul bun, orasul frumos, si mancarea extraordinara... asta este si parerea mea

P.S. Concurs foarte frumos!

Aceasta postare a fost editata de dragos243: 13 December 2010 - 03:45 PM

0

#130 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 December 2010 - 03:45 PM

@off-road

....eeee.....ceilalti se dadeau singuri din calea zmeului......il miroseau ;)
RHCForum - Webmaster
0

#131 Useril este offline   fasconal 

• ...si nu te doare capul !
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1241
  • Inregistrat: 15-March 10

Postat 13 December 2010 - 03:45 PM

Fasconal, surprinzator... pe forum (sau mai bine zis, la tastatura) esti alt om... nici macar nu asteptai sa iesi in decor cu masina, si deja urlai (nu strigai) ... "masinaaa" ... ai iesit adesea in public, si strigai atat de convingator, incat si ala care nu era ridicator se simtea obligat sa iti repuna masina in cursa. Imi cer scuze sotiei tale, chiar daca mi-am luat niste injuraturi de la ea (si nu numai eu) ca nu am fost mai prompt in repunerea masinii ei, doar ca daca eu ca ridicator iau masina, si pilotul nu ii da nici macar comanda la directie sa inteleg ca functioneaza, nu o repun pe pista pana nu ma uit la pilot sa imi confirme ca este in regula... De la sotia ta, nu numai ca nu mi-am luat confirmarea, dar pe deasupra si un "idiotule" sau ceva de genu'... oricum, am inteles ca a invatat de la tine si sunteti mai irascibili cand sunteti la pilotat... dar nu este in regula!
...

@Diesel power imi cer scuze pentru ... E uite care-i treaba, nu prea stiu pentru ce sa-mi cer scuze. Mesele de pe laterala dreapta a traseului erau foarte aproape de pista iar ridicatorii din zona respectiva lipseau cu desavarsire. Daca masina iesea de pe traseu in zona respectiva riscai sa pierzi timp pretios pentru ca de fapt nu existau ridicatori. Da, sunt mai temperamental, da, am o voce care "duduie" si pentru "zgomot" imi cer scuze tuturor.
Am strigat mai tare nu cand masina mea trebuia repusa in cursa ci atunci cand in finala 3 doi participanti (se stiu ei care) nu faceau decat sa creeze accidente, iar eu strigam sa fie scosi afara adica eliminati. Poate atunci s-a creat confuzia.
N-avem pretentia ca suntem piloti (si eu si sotia mea) si nici nu avem experienta multora dintre participanti, regula insa (cel putin aia discutata in fxracing) este ca atunci cand masina este in mainile unui ridicator sa NU se actioneze radiocomanda. Noi asa am fost invatati.
Imi confirma sotia ca n-a facut pe nimeni idiot si nici n-a injurat (aici poate faci o confuzie).
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
0

#132 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 December 2010 - 04:12 PM

@fasconal

....sincer si eu am primit cateva "multumiri" de la o doamna. Nu am pus la inima nimic insa nu este normal. De aceea, pe viitor, cred ca se impune o noua conditie de participare respectiv aceea de a nu se mai tipa pe podium. Si cel mai simplu ar fi ca atunci cand un pilot jigneste un ridicator sa fie penalizat la prima abatere cu anularea rezultatului din mansa respectiva si descalificat la a doua abatere. Stiu ca este greu dar este o regula care se aplica tuturo pilotilor. Pana la urma nu este vinovat rificatorul ca pilotul da cu masina de parapeti.
RHCForum - Webmaster
0

#133 Useril este offline   off-road 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 December 2010 - 04:26 PM

....eeee.....ceilalti se dadeau singuri din calea zmeului......il miroseau ;)
[/quote]

m-am dat din calea zmeului.Am incetinit si am tras pe dreapta,ma depasit si mi-am continuat drumu,am mers calumea si am reusit sa-l depasesc si apoi aud iar"lasa lideru sa depaseasca".Sa inteleg ca daca unu reuseste sa-ti dea o tura in fata tu te dai doar de umplutura pe pista?

si in ceea ce priveste injuraturile...hai sa o lasam mai moale cu pedepsele.Pe cand au inceput sa apara concursuri si sa participe un numar decent de oameni sa ne apucam de exclus?Se ajunge iar sa se dea cate 4-5 oameni si nu mai are nici un farmec.La nervi fiecare le mai scapa.Eu personal imi injur masina sau chiar pe mine insumi cand fac greseli(involuntar,imi ies pe gura)

Aceasta postare a fost editata de off-road: 13 December 2010 - 04:29 PM

0

#134 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 December 2010 - 04:28 PM

Vezi postareaBuggy-man, la Dec 13 2010, 04:12 PM, a spus:

@fasconal

....sincer si eu am primit cateva "multumiri" de la o doamna. Nu am pus la inima nimic insa nu este normal. De aceea, pe viitor, cred ca se impune o noua conditie de participare respectiv aceea de a nu se mai tipa pe podium. Si cel mai simplu ar fi ca atunci cand un pilot jigneste un ridicator sa fie penalizat la prima abatere cu anularea rezultatului din mansa respectiva si descalificat la a doua abatere. Stiu ca este greu dar este o regula care se aplica tuturo pilotilor. Pana la urma nu este vinovat rificatorul ca pilotul da cu masina de parapeti.

E clar ca sunt multe de pus la punct.
Multe trebuiau discutate acolo, fata in fata si unele "probleme" se transau barbateste ca asa-i frumos. Unele trebuie discutate aici pentru a putea aduce imbunatatiri concursului.
Nu port ranchiuna nimanui, n-am resentimente, am scapat de "stresul" competitiei si am revenit la normal in fiecare secunda de dupa cursa.
Mi-am cerut chiar scuze fata de unii pe care i-am bestelit (se pare ca nu i-am prins pe toti).
@buggy-man, stiu "incidentul", nu era sotia mea...
0

#135 Useril este offline   off-road 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 December 2010 - 04:34 PM

@buggy-man, stiu "incidentul", nu era sotia mea...
[/quote]

Am vazut si eu incidentul dar nu a fost bianca!Buggy-man,au confundato si altii deci nu esti singurul ;)

0

#136 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 December 2010 - 04:45 PM

....fratilor, eu nu am spus ca era Bianca....... ;) a fost o doamna !!!
E bine ca a mai confirmat cineva incidentul ca era posibil sa fiu luat drept nebun. Cateodata e bine sa faci pe nebunul.....sus pe podiumul de pilotat ;)
RHCForum - Webmaster
0

#137 Useril este offline   fasconal 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 December 2010 - 04:47 PM

Vezi postareaBuggy-man, la Dec 13 2010, 04:45 PM, a spus:

....fratilor, eu nu am spus ca era Bianca....... ;) a fost o doamna !!!
E bine ca a mai confirmat cineva incidentul ca era posibil sa fiu luat drept nebun. Cateodata e bine sa faci pe nebunul.....sus pe podiumul de pilotat ;)

Ghici ce? Era tot o Bianca... ;)
0

#138 Useril este offline   NAF 

• 0722580206
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1373
  • Inregistrat: 07-July 08

Postat 13 December 2010 - 04:52 PM

Frumos concurs si buna organizare!!!Felicitari luci,asteptam si altele.
0

#139 Useril este offline   mandealucian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 06-December 09

Postat 13 December 2010 - 05:03 PM

Ceva filmulete ? ;)
0

#140 Useril este offline   smk 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 598
  • Inregistrat: 05-May 09

Postat 13 December 2010 - 05:07 PM

Un clasament?
Garajul:
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
0

#141 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 13 December 2010 - 09:33 PM

Vezi postareamandealucian, la Dec 13 2010, 05:03 PM, a spus:

Ceva filmulete ? :D

iata cateva,sper ca nu le-am gresit ordinea :D

http://www.youtube.c...h?v=FIDsTqbK0Ec

http://www.youtube.c...h?v=dNAYWpq-vUo

astept si din partea altora poze si filmulete

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#142 Guest_crysty97_*

• Grup: Guests

Postat 13 December 2010 - 09:44 PM

Vezi postareaSHAKS, la Nov 17 2010, 09:59 AM, a spus:

Momentan in proiect: 1/10 Stock off-road, 1/10 Off-road Open, 1/10 Touring Open, 1/10 Anduranta cu modele Off-Road 2 ore.

FELICITARI SI BRAVO ORGANIZATORILOR
FELICITARI PARTICIPANTILOR CARE CU SIGURANTA VOR FI MAI BUNI ( din toate pdv) DUPA ACEST CONCURS.

Multumim si .... un sincer :

LA MULTI ANI CU SANATATE IN NOUL AN CARE VINE ! ....................SPERAM CU MAI MULTE CONCURSURI SI ... PISTE ! :D
0

#143 Useril este offline   dragos243 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 08-September 08

Postat 13 December 2010 - 10:17 PM

Vezi postareaKitty, la Dec 13 2010, 09:33 PM, a spus:

iata cateva,sper ca nu le-am gresit ordinea :D

http://www.youtube.c...h?v=FIDsTqbK0Ec

http://www.youtube.c...h?v=dNAYWpq-vUo

astept si din partea altora poze si filmulete

De la truck nu ai filmat ceva? :D
0

#144 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 December 2010 - 10:58 PM

Vezi postareadragos243, la Dec 13 2010, 10:17 PM, a spus:

De la truck nu ai filmat ceva? :D

ba da,dar era de pe camera prietenului meu,saptamana asta ma intalnesc sa imi dea filmarile si vor aparea si truckurile :D

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#145 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 795
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:motorsport,automodelism

Postat 14 December 2010 - 08:50 AM

Au trecut 2 zile de la competitie si participantii au analizat competitia "la rece".Am si eu cate ceva de spus.Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc pe cei care pana sambata erau doar "nick name" pe forum.Am avut ocazia sa vad ca nu suntem la "ani distanta" ca nivel de pilotaj, noi cei care inca NU am cochetat cu acest gen de competitie.Asta nu poate decat sa ne ambitioneze si sa ajute acest sport sa progreseze la noi.Organizatorului nu am sa-i reprosez decat faptul ca a fost indulgent pe tot parcursul evenimentului si regulamentul a fost incalcat la toate clasele, fara mari exceptii, de toti concurentii.Stiu cel putin o masina care la stock a alergat cu brushless+LiPO fara plumbi de parca mai conta.In concluzie verificarea tehnica a fost inexistenta.Si conteaza,o spun in calitate de organizator de raliuri din CNR.
Referitor la concurenti...partea dreapta a salii a condus in clasament la numarul de ridicatori si buna dispozitie(am venit la competitie sa ne distarm si sa ne "simtem bine",partea stanga a salii a condus la material de concurs si experienta.Cu siguranta ,daca noi vom organiza un concurs de aceasta anvergura, ridicatorii vor fi neutri.
In concluzie:eveniment foarte "educativ",cel putin pentru mine.

PS:@buggy-man...astept momentul cand,publicitatea magazinelor de modelism on-line din afara tarii va fi interzisa/restransa pe RHC fapt care in opinia mea ar creste competitivitatea dealerilor romani seriosi (nu magazine "din balcon") dealeri care ar putea influenta semnificativ calitatea competitiilor si concurentilor prin implicare financiara si suport logistic.
Team Durango DESC 410R
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
0

#146 Useril este offline   Zsolt 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 06-July 10

Postat 14 December 2010 - 08:58 AM

filmulete ...

Touring
http://www.youtube.c...h?v=7ihJrwvN4DE

BuggyPro
http://www.youtube.c...h?v=gyemCYbGWvg

SC & Truck
http://www.youtube.c...h?v=zruqB4vqzyA

Stock
http://www.youtube.c...h?v=wogzZp9iRws
---Team Associated B44 Factory Team---
---Team Associated B44.2 Factory Team---
---Team Associated B6 Team Kit---
---Team Associated B4.2 Factory Team---
---Team Associated SC10 Factory Team---
---Team Associated SC10 4x4---
---Reely Titan---
---Traxxas Revo Tekno conversion---
0

#147 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 14 December 2010 - 12:16 PM

Echipa de la Cluj/Timisoara si Mures va multumeste pentru organizarea acestui concurs foarte profesionist. Au fost cateva greseli la organizare, dar din greseli se invata (am organizat si eu multe evenimente de Motorsport si stiu cum este) , ideea principala este ca astfel de evenimente cresc profesionalismul si cresc miscarea de modelism in Romania. S-a vazut acum ca a fost concurenta pe pista si nu pe un forum unde libertatea de exprimare este ingradita. Eu consider ca acum au fost prezenti in aceeasi sala toti cei care au ceva de spus in lumea automodelismului in Romania si asa sa speram ca va fi si la urmatoarele evenimente indiferent unde se vor organiza (mures, cluj , bucuresti). Succes in continuare tuturor si tineti minte ca automodelismul il putem dezvolta impreuna ca si o miscare nationala, nu prin razboaie la tastaturi si comenzi pe tower hobbies. Asta e parerea mea si cred ca toti vreti sa fie asa.

Pe final doresc sa ii felicit pe cei din Bucuresti care au venit intr-un numar FOARTE FOARTE MARE si ne-au aratat ca si Romania are piloti intradevar foarte buni si foarte pasionati. Make peace not War :)

ps: astept cu nerabdare momentul in care vor fi cenzurate magazinele online din afara tarii si vor fi promovate cele adevarate din romania care au ceva de spus , doar asta va ridica nivelul la noi in tara prin implicarea noastra directa
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#148 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 14 December 2010 - 12:38 PM

Am asteptat sa va expuneti marea majoritate parerile pentru ca le consider extrem de importante, criticile pozitive si cele negative sunt un indicator extrem de important pentru mine. Iata ce concluzi am tras dupa weekendul de curse de la Ciuc

1.Trebuie mai putine clase de concurs pentru a avea o eficienta sportita atat ca timp cat si ca arbitraj(probabil maxim 3 la urmatorul)
2.Voi aloca timp pentru antrenamente si setarea masini deoarece asa este corect pentru participanti asta inseamna ca vineri seara pista va fi gata mai devreme si competitia va porni maxim la ora 10 sambata dimineata.
3.Am nevoie de o echipa mai numeroasa pentru ca la un nr ridicat de concurenti se simte lipsa unor oameni in plus.
4.Am fost indulgent deoarece au fost multi incepatori si am incercat in ai ajuta sa inteleaga ce inseamna un concurs oricum am incercat sa pun toti concurenti mai slabi in grupe de calificare separat asta in caz ca nu a-ti observat !! La urmatorul cine nu respecta regulamentul va suferi consecintele chiar daca inseamna multi nervi am trecut prin multe competiti deja si trebuie sa va obisnuiti cu regimul nu sa ma asaltati de fiecare data cu intrebari de genul unde sunt rezultatele cand stiti dupa primele curse ca sunt pe panoul de afisaj (un exemplu)
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#149 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 14 December 2010 - 01:27 PM

Vreau sa va multumesc la toti ca a-ti venit intr-un numar asa de mare si sper ca marea majoritate sa simtit bine. Tin sa va anunt ca pentru moment a fost cel mai mare concurs de off-road indoor din Romania si sa alergat in peremiera cele 4 clase de concurs indoor la noi. Cu aceasta ocazie doresc sa multumesc tuturor partenerilor care m-au ajutat sa fac acest lucru posibil si acestui forum pentru increderea acordata, sper ca nu v-am dezamagit. Desigur este loc pentru mai bine, dar cei care organizeaza concursuri stiu ca nu este usor, cine are impresia ca faci un concurs peste noapte si totul iese perfect sau ca scoti multi bani din asta se inseala, vreau sa va spun ca din taxa de participare am reusit sa acopar doar 1/3 din cheltuielile pentru acest concurs ce sa mai spun ca nu am dormit mai mult de 4h pe noapte de o luna de zile :) , am facut acest concurs pentru ca sunt un pasionat inrait al acestui sport si imi face placere sa va vad acolo pe pista cu bune cu rele si sa-mi dau seama ca de la modele de carton sau pe care la facea dl-Faur acum 15 ani avem acum in tara masini ca B44, Schumacher Cat sau Losi XXX si concurenti incepatori sau copii pot sa prinda microbul curselor in loc sa se dea in parcarea de la supermarket. Anul 2010 a fost un an foarte important in evolutia automodelismului in Romania, cu toata criza am avut poate de 5x mai multe curse de cat in 2009 si incepe sa creasca calitatea acestora, avem magazine serioase in tara care incep sa dea suportul necesar pentru cei care isi doresc sa participe la curse si sper in viitorul apropiat sa aducem si cateva curse mari la noi in tara unde sa aveti ocazia sa vede-ti pentru cei care nu isi permit o deplasare un pilot ca Mark Rheinard sau Ryan Cavalieri la lucru pe o pista din Romania, mai este mult de munca si sper ca la anul sa ave-ti macar o cursa pe luna la noi in tara ca sa nu fiti nevoiti sa tineti modelele pe raft adrenalina si senzatiile sa curga, cu acesta ocazie va anunt ca urmatorul concurs Fx este deja trecut de stadiu de proiect si tot ce este posibil ca sa avem o pista indoor permanenta la standarde EFRA in curand. O sa incerc sa pun cat de curand toate rezultatele aici, imi cer scuze pentru intarziere dar sunt foarte ocupat cu expozitiile de Craciun momentan.
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#150 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 December 2010 - 10:45 PM

Vezi postareadragos243, la Dec 13 2010, 10:17 PM, a spus:

De la truck nu ai filmat ceva? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/blush.gif

ba da,iaca ca am gasit ceva si in aparatul meu :rolleyes:

http://www.youtube.c...h?v=YvcWbcp92kg

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5