FxRacing Winter Open in sala 10-12 Decembrie 1/10 Stock off-road, 1/10 Off-road Open, 1/10 Touring Open, 1/10 Andur
Postat 17 November 2010 - 10:54 AM
SHAKS, la Nov 17 2010, 10:05 AM, a spus:
Cu ce sistem se cronometreaza? Ce fel de transpondere sunt folosite, si de unde le luam?
Secronometreaza cu: -cronometrare cu sistem I-laps
Transpondere asigura FX
Postat 17 November 2010 - 11:40 AM
ar fi bine sa se inceapa incrierile aici pe forum :
eu sper sa nu ratez concursul asta
deci :
1/10 stock 2 wd
1. Florin Supeala
2. Ovidiu Manoche
3. Claudiu Andrei
1/10 4wd buggy
1. Florin Supeala
2. Ovidiu Manoche
3. Claudiu Andrei
Postat 17 November 2010 - 04:20 PM
FlorinSS, la Nov 17 2010, 11:40 AM, a spus:
ar fi bine sa se inceapa incrierile aici pe forum :
...
Poate n-ar fi rau sa comandati transpondere. In felul asta nu riscati nimic.
Postat 17 November 2010 - 06:50 PM
fasconal, la Nov 17 2010, 04:20 PM, a spus:
in ceea ce ma priveste, consider ca nu renteaza sa imi comand propriul transponder. nu stiu la cate competitii voi ajunge astfel incat sa amortizez costul transponderului. prefer sa platesc o taxa de transponder de fiecare data cand voi participa.
daca nu se pot asigura suficiente transpondere, cred ca ar trebui limitat numarul de participanti.
asteptam oricum o veste de la organizator.
Postat 17 November 2010 - 06:56 PM
Nu trebuie limitat numarul participantilor pentru ca numarul actual de transpondere este mai mare decat numarul concurentilor pe mansa chiar si al celor pe clasa.
Cine insa isi permite si nu vrea sa piarda timpul cu schimbatul transponderului intre manse are posibilitatea de al achizitiona.
Postat 17 November 2010 - 08:12 PM
fasconal, la Nov 17 2010, 06:56 PM, a spus:
Nu trebuie limitat numarul participantilor pentru ca numarul actual de transpondere este mai mare decat numarul concurentilor pe mansa chiar si al celor pe clasa.
Cine insa isi permite si nu vrea sa piarda timpul cu schimbatul transponderului intre manse are posibilitatea de al achizitiona.
multumesc pentru mesaj si lamuriri.
nu m-am simtit jignit in niciun fel si sunt in totalitate convins ca nu ai vrut sa jignesti pe nimeni.
am gandit pur economic. sunt sigur ca majoritatea isi pot permite un transponder de 150 lei, avand in vedere sumele pe care le investim cu totii in modele, mai ales ca participam si la concursuri.
Postat 17 November 2010 - 09:45 PM

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 17 November 2010 - 10:13 PM
Clasa 1/10 Stock, Buggy Pro, SC/Truck, Touring Open generale:
calificari 3x5min in urma carora se vor stabili ordinea in finale plecare stagger start (pe rand).
finale 3x5min se vor alerga finale A si B,finala C 1x5min plecare din grila
pauza intre serie 5min, pauze intre grupe 40min
pauza intre calificari si finale 30 min.
Nu este permisa coborarea de pe podium a pilotului in timpul cursei sau comportamentul nesportiv
lovirea repetata si intentionata a adversarului se penalizeaza cu Stop & Go timp de 10 sec
fiecare sportiv este obligat la sfarsitul unei manse sa se prezinte ca ridicator pentru mansa urmatoare in caz contrar i se anuleaza rezultatul din mansa precedenta
Clasa 1/10 Stock:
pot participa modele buggy sau truck
motorizarea este asigurata de organizator contra cost 50 Ron si este obligatorie pentru cei care nu au achizitionat deja (motor capsat StepUP 20T)
acumulatori ni-mh si li-po cu mentiunea 110g in plus pentru modelele echipate cu Li-po
Clasa 1/10 Buggy Pro:
pot participa modele buggy cu tractiune 2wd sau integrala fara limita de motorizare sau acumulator
Clasa 1/10 Touring open:
pot participa modele 2wd sau 4wd cu mentiunea caroserie 190 mm touring car sedan (mazda 6, dodge stratus etc) obligatoriu roti de cauciuc (rubber) nu exista limita la motor sau acumulator
Clasa 1/10 Sc/Truck
pot participa modele 2wd fara restricite la motorizare sau acumulator

Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
Postat 17 November 2010 - 10:29 PM
pot participa modele buggy sau truck tractiune 2wd
motorizare obligatorie motor StepUp 20T capsat cost 50 ron
sunt permisi acumulatori ni-mh si li-po cu mentiunea 110g + la li-po (greutatile nu sunt asigurate de organizator decat contra cost)
calificare 5 min pentru stabilirea ordinei in finala plecare pe rand iar in finala grila
max 3 piloti intr-o echipa minim un mecanic/pilot
piloti nu au voie sa fie in acelasi timp pe podium decat in momentul schimbului
nu este obligatoriu sa piloteze toti cei 3 piloti in timpul cursei
poate fi schimbat orice piesa la model dar nu si intregul sasiu
in cazul in care nici o echipa nu termina pe durata celor 2h cursa, castigatoare va fi declarata echipa care abandoneaza ultima
lovirea intentionata se penalizeaza cu Stop & Go 10 sec
Observatii:
taxa de concurs este de 45 Ron 1 clasa, 80 Ron 2 clase, 110 Ron 3 Clase. Taxa Enduro 15 Ron/pilot
contestatia 50 ron la o clasa indiferent de solutionarea favorabila sau nu
taxele se achita la inscrierea in concurs
costul transponderelor este inclus in taxa de participare, in caz de deteriorare a unui transponder acesta costa 150 Ron
aditivul este permis doar la clasa touring sau buggy daca se alearga cu roti slick rubber

Fxracing driver :
Postat 18 November 2010 - 11:47 AM
Fxpower, la Nov 17 2010, 10:13 PM, a spus:
Clasa 1/10 Stock, Buggy Pro, SC/Truck, Touring Open generale:
calificari 3x5min in urma carora se vor stabili ordinea in finale plecare stagger start (pe rand).
finale 3x5min se vor alerga finale A si B,finala C 1x5min plecare din grila
pauza intre serie 5min, pauze intre grupe 40min
pauza intre calificari si finale 30 min.
Nu este permisa coborarea de pe podium a pilotului in timpul cursei sau comportamentul nesportiv
lovirea repetata si intentionata a adversarului se penalizeaza cu Stop & Go timp de 10 sec
fiecare sportiv este obligat la sfarsitul unei manse sa se prezinte ca ridicator pentru mansa urmatoare in caz contrar i se anuleaza rezultatul din mansa precedenta
Clasa 1/10 Stock:
pot participa modele buggy sau truck
motorizarea este asigurata de organizator contra cost 50 Ron si este obligatorie pentru cei care nu au achizitionat deja (motor capsat StepUP 20T)
acumulatori ni-mh si li-po cu mentiunea 110g in plus pentru modelele echipate cu Li-po
Clasa 1/10 Buggy Pro:
pot participa modele buggy cu tractiune 2wd sau integrala fara limita de motorizare sau acumulator
Clasa 1/10 Touring open:
pot participa modele 2wd sau 4wd cu mentiunea caroserie 190 mm touring car sedan (mazda 6, dodge stratus etc) obligatoriu roti de cauciuc (rubber) nu exista limita la motor sau acumulator
Clasa 1/10 Sc/Truck
pot participa modele 2wd fara restricite la motorizare sau acumulator
Un program as vrea si eu sa stiu.
Mie personal nu mi se pare o idee prea buna sa nu se dea voi pilotului in timpul mansei sa coboare de pe podium.
Adica daca mi se intampa ceva la masina , si taica-mi sau frate-mi care sunt jos si za zicem ca ar putea sa se duca a ia masina si sa se uite de ce nu mai merge , eu probabil nu vor sti cauza , si voi pierde toatra mansa pentru nimica toata care ei nu stiu sarezolve .... , in schimb eu cre sti masina bine sunt sanse mai mari sa imi dau seama ce a patit.
Stima @!
Postat 18 November 2010 - 12:07 PM
Aceasta postare a fost editata de Fxpower: 18 November 2010 - 12:08 PM

Fxracing driver :
Postat 18 November 2010 - 09:22 PM
Observatii:
taxa de concurs este de 40 Ron 1 clasa, 70 Ron 2 clase, 90 Ron 3 Clase. Taxa Enduro 15 Ron/pilot
contestatia 50 ron la o clasa indiferent de solutionarea favorabila sau nu
taxele se achita la inscrierea in concurs
Disponobila cazare la 30 Ron pe noapte la clubul sportiv conditi foarte bune in limita 30 de locuri. Maine vom sti daca putem asigura si masa la cantina din incinta.

Fxracing driver :
Postat 20 November 2010 - 01:02 PM
Fisiere atasate
-
Formular_de_inscriere_Fx.doc (72K)
Number of downloads: 138

Fxracing driver :
Postat 20 November 2010 - 07:59 PM
-caTo-, la Nov 20 2010, 06:47 PM, a spus:
spectatorii ocupa locurile de pomana http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif:lol:
glumitzaa
Postat 20 November 2010 - 08:13 PM
Cosminake, la Nov 20 2010, 07:59 PM, a spus:
glumitzaa
Pitic, ma dau. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif