Modelism - RHC Forum: vreau heli - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

vreau heli sunt incepator

#1 Useril este offline   vip72 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 07-November 10

Postat 08 November 2010 - 12:01 PM

...salutare tuturor,
de curand am vazut la un prieten un heli si "m-a contaminat" aproape instantaneu...ideea e ca as vrea sa "sar" peste modelele mici si as vrea sa-mi cumpar ceva cu motor termic la 1000-1500 E(am vazut un Trex 700)...spuneti-mi(daca exista) unde pot face ceva cursuri de pilotaj, sau simulatoare unde sa fac o "scoala" ceva, avand in vedere ca sar peste asa zise modelele de training ...orice sfat e binevenit, multumesc.
Outrage Velocity 50
0

#2 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 08 November 2010 - 12:55 PM

sunt topicuri despre primul heli.

700e-n lasa-l pe mai tarziu
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#3 Useril este offline   vip72 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 November 2010 - 01:08 PM

Vezi postareanen77, la Nov 8 2010, 12:55 PM, a spus:

sunt topicuri despre primul heli.

700e-n lasa-l pe mai tarziu

...stiu, le-am citit pe cateva, dar eu vreau sa sar peste "primul heli" si-mi asum asta
Outrage Velocity 50
0

#4 Useril este offline   morph 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 18-May 08

Postat 08 November 2010 - 01:18 PM

E simplu, ia o statie buna de la inceput cu minim 7 canale si in 2,4GHz impreuna cu un simulator (recomandat pentru heli este p h o e n i x sim) Da-te pe sim 2-3 saptamani sa inveti sa faci hover si ture, apoi scoti heliul la aer. Merge si un nitro de inceput, dar trebuie sa te documentezi cum faci rodajul la motor, cum setezi un governor etc.
0

#5 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 08 November 2010 - 07:05 PM

700, e cam mare pentru incepatori. Poate fi periculos si foarte costisitor, dar nu e imposibil.

http://www.dream-models.com/toc.html - cursul de pilotaj si citeva sfaturi utile
Daca-ti declini locatia, poate gasesti un coleg dispus sa te ajute. Ai sa ai nevoie.
0

#6 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8336
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 08 November 2010 - 10:03 PM

Nu stiu de unde ai ideea ca un Trex450 Pro - model mic - e de training. Lama V3 e de training, peste ala poti sarii.

Daca ai bani destui, de ce nu, cumpara un Trex700. La noi nu face nimeni cursuri de pilotaj din cate stiu eu dar e cel putin o firma in Bucuresti care vinde Trex si la cerere poate sa il monteze, regleze, bibileasca. E posibil sa dea contracost si lectii de pilotaj.

De fapt un Trex700 e chiar acum la vanzare pe forum. Iti putem garanta ca e in stare perfecta, l-am vazut zburand, nu a avut crash. Eu pe acela l-as cumpara daca ar fi sa-mi cumpar un termic.

Un crash scurt:
http://www.youtube.com/watch?v=9t2F64tvK8w...player_embedded

si unul mai spre sfarsit in care se vede celebrul "chicken dance"
http://www.youtube.c...FIq4k3xsyo&NR=1

astea mari sunt periculoase.

Vezi postareavip72, la Nov 8 2010, 12:01 PM, a spus:

...salutare tuturor,
de curand am vazut la un prieten un heli si "m-a contaminat" aproape instantaneu...ideea e ca as vrea sa "sar" peste modelele mici si as vrea sa-mi cumpar ceva cu motor termic la 1000-1500 E(am vazut un Trex 700)...spuneti-mi(daca exista) unde pot face ceva cursuri de pilotaj, sau simulatoare unde sa fac o "scoala" ceva, avand in vedere ca sar peste asa zise modelele de training ...orice sfat e binevenit, multumesc.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 08 November 2010 - 11:12 PM

0

#7 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2085
  • Inregistrat: 16-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 09 November 2010 - 01:06 AM

Ca sa porgresezi repede si sa ajungi sa zobori 3d nu trebuie sa-ti pese prea mult de heli. Azi il busesti, maine esti iar pe camp cu el.

Pt. bugetul meu, clona de 450 de la hk este perfecta. Daca tu iti permiti sa inveti trex700 termic.. foarte bine, dar nu uita sa pui si niste filmulete :D Probabil reparatiile la un crash cu 700 costa cat un 450.

PS: Oare cum arata un 700termic cu tren de incepatori? ;)

Aceasta postare a fost editata de icsss: 09 November 2010 - 01:09 AM

0

#8 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2656
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 09 November 2010 - 09:24 AM

Sa vezi cum suna, si cum il simti cind zboara. E o incintare si fara 3D.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: heli.jpg

0

#9 Useril este offline   vip72 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 November 2010 - 08:03 PM

Vezi postareavlad1, la Nov 8 2010, 07:05 PM, a spus:

700, e cam mare pentru incepatori. Poate fi periculos si foarte costisitor, dar nu e imposibil.

http://www.dream-models.com/toc.html - cursul de pilotaj si citeva sfaturi utile
Daca-ti declini locatia, poate gasesti un coleg dispus sa te ajute. Ai sa ai nevoie.

Bucuresti, te asigur ca atunci cand imi cumpar jucaria o sa caut ajutor, sigur o sa am nevoie
Outrage Velocity 50
0

#10 Useril este offline   vip72 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 November 2010 - 08:12 PM

Vezi postareastiganas, la Nov 8 2010, 10:03 PM, a spus:

Nu stiu de unde ai ideea ca un Trex450 Pro - model mic - e de training. Lama V3 e de training, peste ala poti sarii.

Daca ai bani destui, de ce nu, cumpara un Trex700. La noi nu face nimeni cursuri de pilotaj din cate stiu eu dar e cel putin o firma in Bucuresti care vinde Trex si la cerere poate sa il monteze, regleze, bibileasca. E posibil sa dea contracost si lectii de pilotaj.

De fapt un Trex700 e chiar acum la vanzare pe forum. Iti putem garanta ca e in stare perfecta, l-am vazut zburand, nu a avut crash. Eu pe acela l-as cumpara daca ar fi sa-mi cumpar un termic.

Un crash scurt:
http://www.youtube.com/watch?v=9t2F64tvK8w...player_embedded

si unul mai spre sfarsit in care se vede celebrul "chicken dance"
http://www.youtube.c...FIq4k3xsyo&NR=1

astea mari sunt periculoase.

...imi asum toate riscurile "sarind" peste modelele mici, ma cam grabesc http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif ...cred totusi ca-mi cumpar si ceva mic asa ptr "primii pasi"

...referitor la cel de pe forum, i-am lasat PM ca sa-mi dea nr. de tel si locatia, dar nu mi-a raspuns...inca...daca vrea sa-l vanda, poate raspunde...oricum, din ce am vazut pe net, ai de unde alege, e drept pretul e mai mare si ai si garantie
Outrage Velocity 50
0

#11 Useril este offline   vip72 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 November 2010 - 08:20 PM

Vezi postareaicsss, la Nov 9 2010, 01:06 AM, a spus:

Ca sa porgresezi repede si sa ajungi sa zobori 3d nu trebuie sa-ti pese prea mult de heli. Azi il busesti, maine esti iar pe camp cu el.

Pt. bugetul meu, clona de 450 de la hk este perfecta. Daca tu iti permiti sa inveti trex700 termic.. foarte bine, dar nu uita sa pui si niste filmulete http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif Probabil reparatiile la un crash cu 700 costa cat un 450.

PS: Oare cum arata un 700termic cu tren de incepatori? :)

...nu trebuie sa zbor 3d a doua zi de cand l-am cumparat, usor-usor se-nvata, vointa/pasiune sa fie
Ps: nu trebuie sa-ti pese prea mult de obiecte, acestea se inlocuiesc/repara...sunt alte lucruri mai importante in viata...familie, prieteni, animale...etc
Outrage Velocity 50
0

#12 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 09 November 2010 - 08:46 PM

Dat fiind ca se pare ca te-ai hotarat, nu pot decat sa-ti urez succes... tine-ne la curent.

Bafta
0

#13 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 09 November 2010 - 09:36 PM

Vezi postareavip72, la Nov 9 2010, 08:20 PM, a spus:

...nu trebuie sa zbor 3d a doua zi de cand l-am cumparat, usor-usor se-nvata, vointa/pasiune sa fie
Ps: nu trebuie sa-ti pese prea mult de obiecte, acestea se inlocuiesc/repara...sunt alte lucruri mai importante in viata...familie, prieteni, animale...etc

asa e.

La inceput toti gandim la fel : " sunt indemanatic , imi merge mintea, cat de greu poate fi.."r: foarte greu.

Pe site-ul de ebay al unui chinezoi scrie ceva de genul : "daca ati cumaprat acest produs si nu ati reusit sa-l zburati sa nu fiti suparati oricine poate sa il cumpere dar doar 3% din cei care cumpara vor fi si in stare sa il zboare".

Si asa suntem putini piloti de heli in romania , iti urez bun venit intre cei 3%.
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#14 Useril este offline   vip72 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 November 2010 - 10:02 PM

Vezi postareanen77, la Nov 9 2010, 09:36 PM, a spus:

asa e.

La inceput toti gandim la fel : " sunt indemanatic , imi merge mintea, cat de greu poate fi.."r: foarte greu.

Pe site-ul de ebay al unui chinezoi scrie ceva de genul : "daca ati cumaprat acest produs si nu ati reusit sa-l zburati sa nu fiti suparati oricine poate sa il cumpere dar doar 3% din cei care cumpara vor fi si in stare sa il zboare".

Si asa suntem putini piloti de heli in romania , iti urez bun venit intre cei 3%.

...multumesc....deocamdata sunt ..."prieten" cu pilotii de heli, sper sa fiu cat de curand pilot de heli http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
Outrage Velocity 50
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu