In fine, in lumina avalansei de cerinte care se aduna pe capul unui muritor de rand, am decis sa-mi fac o jucarie micuta si practica, ceva gen max(satisfactie)/min(efort), care sa admita logistica (cum bine definea un prieten) simpla si viabila in orice imprejurare. Un avion pt fotografie aeriana trebuie sa fie mai mare sa asigure stabilitate si deci e mai greu de transportat si folosit. Insa o dracie mititica si jucausa isi face culcus in portbagaj fara sa deranjeze si iese de cate ori ajungi intr-o parcare mare sau la serviciu in pauza de masa.
Sa n-o mai lungesc, la recomandarea lui Robert am cercetat posibilitatea constructiei unui avion usor, 3D, in genul celor de sala insa cu aripa profilata si mai legat putin sa zboare bine in aer liber. Si asa am ajuns la domnii de aici, care impart cu noi niste planuri superbe. Am ales un Edge 540 scandurica scalat la 95cm anvergura.

Si deja am taiat fuselajul, care va fi sanvis, depron dur de 6 la mijloc placat cu depron de 3

Speranta de greutate RTF este un max de 800gr cu motorul acesta. Am la dispozitie vopsea spray pt depron neagra si portocalie si scociuri de 4 culori (verde albastru, rosu si galben), ceva sugestii de combinatii??