Aeroclubul Sanpetru-Sectia de aeromodelism
Postat 31 October 2011 - 03:28 PM
Este laudabila (si demna de urmat) initiativa Dvs. de a ajuta aeromodelistii locali.
Astept sa vad cine va fi urmatorul comandant care sa faca ceea ce ati intreprins Dvs.!
Cu respect,
Marius Conu
Federatia Romana de Modelism
Postat 31 October 2011 - 08:55 PM
Ce comentarii pot fi la textul Dvs.?
Sunteti un exemplu de urmat,eu fiind un fost campion national la aeromodelism, va rog sa-mi permiteti sa va felicit pentru initiativa.
Cu respect,
Andrei Serban
Postat 31 October 2011 - 09:41 PM
Postat 01 November 2011 - 10:13 PM
Pana ne auzim din nou, cer senin si zboruri placute.
Stelu Cojocaru
Postat 02 November 2011 - 11:00 AM
Postat 02 November 2011 - 11:17 AM
Sambata dimineata incepand de la ora 9.00 astept toti doritorii de munca la Sanpetru. O sa fac un necesar la ceea ce avem de facut, precum si la ce materiale mai avem nevoie. Dar cu o conditie: Cat timp muncim, nu zboara nimeni. Dupa ce terminam ce ne vom propune sa facem, dam drumul la zbor.
Stelu Cojocaru
Postat 04 November 2011 - 07:46 AM
Asa cum spuneam si in mesajul anterior, va astept maine pe toti la sanpetru pentru munca.
Vom termina foisoarele (montat obloane, cosit si balizat pista, vopsit balize; amenajam a 3-a camera si incepem sa o curatam pe a 4-a. Mai avem de montat dalele de beton dintre foisoare.. si alte lucrari pe care o sa le mai hotaram pe loc.
Pt cei care doresc sa contribuie cu materiale: avem nevoie de vopsele alb, galben si rosu,benzina CO95, balamale, lac de protectie pt lemn, niste lopeti si greble de asemenea n-ar strica, chiar si o roaba care sa ramana a sectiei ar fi buna, ceva cablu electric, lampi de iluminat.. si altele. In functie de fondurile existente, vom incepe si achizitia balizelor luminoase pentru zborul de noapte... dar asta pe viitor.
Pe maine.
Stelu Cojocaru
Postat 04 November 2011 - 09:43 AM
Postat 04 November 2011 - 12:47 PM
Eu vin la 9.00 la munca!!::yahoo:)))) Cine are contacte telefonice cu alti modelisti sa-i anunte deoarece nu toti citesc pe forum!!
Si eu am aflat de la alcineva. O sa anunt si eu pe cine cunosc. IMPORTANT!! Eu la ora 13 vreau sa zbor!! ::yahoo:))daca se lalaie pana atunci eu nu am nici o vina. Eu o sa fiu punctual!!::)))))))
ne vedem maine
Zoli
Postat 04 November 2011 - 12:56 PM
Eu am sponsorizat cu 2 greble profesioniste si se afla in hangar!! Doar vroiam sa stiti!!..::yahoo:)))
Zoli
Postat 04 November 2011 - 01:46 PM
Postat 04 November 2011 - 03:07 PM
Are dreptate colegul nostru, cine poate anunta telefonic pe ceilalti, sa o faca, eu nu am inca toate telefoalenle membrilor.
Ne vd maine la 9.00
Postat 05 November 2011 - 04:57 PM
Nu mai e mult si devenim:"CENTRUL NATIONAL DE AEROMODELISM-departamentul Transilvania".( Visam inca la ce face Dream Team la Copaceni).Banii vin,banii se duc.....ramane in urma noastra ceva de care se va bucura "picimea care sta sa se nasca".Am povestit 5 minute cu Zoli Giro;mai mult nu va spun! Tui'mama lui de leopard! Este, Pitts draga!Vine Laserul!!!!
Postat 05 November 2011 - 05:03 PM
pe Andrei DJ,DA,DL,DM...facand ,pe cer,ce nu va vine sa credeti...adica tot ce se poate!Bineinteles urmarit de aproape de "voodoo-urile de bine" ale lui....Sa traiti normal! Flypol!
Postat 06 November 2011 - 09:33 PM
O saptamana excelenta
Zoli
Postat 07 November 2011 - 07:50 AM
promit serios deoarece merita.Sambata ne-am straduit sa facem ceva util modelismului brasovean....zborul jetului a fost recompensa!
Postat 07 November 2011 - 12:08 PM
Pista si suprafetele de miscare atrata f. bine de sus (le-am "verificat" deja cu Wilga, sambata dupa masa)
Mai trebuie sa punem colturile la capetele de pista, si va fi OK. Analizez acum posibilitatea sa modificam platforma pentru avioanele mari, ca sa marim pista de aeromodele spre capatul 30 (pentru jet-uri am inteles k e nevoie de o lungime mai mare)
Sambata d-nul Zoli de la Sacele va pune dalele de beton in fata foisoarelor, este nevoie de multe ajutoare, cei care pot sunt chemati sa fie acolo de la ora 9.00
Inca o informatie: Federatia Romana de Modelism ne cere aprobarea de a desfăşura Campionatul Naţional de Aeromodele Planoare RC clasele F3B şi F3J pe aerodromul Sânpetru, Braşov la data de 21-24 iunie 2012, competiţie cuprinsă în Calendarul Competiţional al federaţiei pe 2012. In cursul aceste saptamani le vom da raspunsul pozitiv.
Zbor placut,
Stelu Cojocaru
Postat 08 November 2011 - 06:56 PM
Va fi nemaipomenit daca se poate prelungi pista modelistilor catre drum (asa cum l-am folosit si pana acum) deoarece in acea zona am lucrat personal sa astup gropi:), si dealtfel este considerabil mai bun decat pe partea cealalta (cel putin intre ultimele 3 balize unde este impracticabil atat din cauza musuroaielor cat si din cauza terenului cu gropi si denivelari). In consecinta decolarea si aterizarea cu un jet ar fi practic imposibila fara folosirea acelei prelungiri pana aproape de sacul de vant.
La intalnirea modelistilor de anul viitor vreau sa aduc si invitati cu jeturi atat din tara cat si din strainatate. Odata cu amenajarea terenului de zbor in mod profesionist si cu ajutorul persoanelor de conducere o sa dam o cu totul alta fata acestui sport atat pt amatori cat si pt profesionisti. In proportie de 80% deja obiectivul este realizat.
Zoli
Postat 08 November 2011 - 06:58 PM
Zoli
Postat 12 November 2011 - 04:08 PM
Azi s-a muncit cu spor (a fost cam frig) Albert Stefan
Giro Zoltan
Paul Eugen
Serban Cristi
Farago Robert
ora 9.30 - 14.00
Postat 12 November 2011 - 05:11 PM
Postat 13 November 2011 - 10:20 PM