flypol, la 08 August 2013 - 01:08 PM, a spus:
Simplu ,"Personal imi merge bine". Ma duce mintea la un master de toamna ,mai ales ca nenea Cdt.Cojocaru ne-a facut niste toalete(dusho-veceuri) de-ti vine sa te muti in ele.Am varat si trei paturi duble(de 1,4mlatime sa se infrigureze clientii unul in altul,in noul hostel..... :excl: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Intai trebuie sa-i dam un nume: " September Best Fly Fest" ( am zis-o pe inglitero-nemtzeaska sa sume mai de fitze.
Doi. Cam cand? Eu sunt acasa si 20,21,22 dar nu ma supar si 27,28,29 ( va fi vanticel probabil si pentru "Carnaciorul de deal"( Carnatul de panta)
Ce zburam? Obligatoriu fiecare cate un singur model. Nu de alta dar atat mai am si eu(Giles 202) :rolleyes:
Cum? Cu maiestrie ,de aia ii zice "master"
Potol ? ( ca nu se cade sa veniti la brasov si sa mancati din traista) DA!!! Tocanitza de capritza cu legume de toamna e de la sine intzeleasa( sambata la pranz). Bulzul a avut succes la HC2013.....se va repeta obligatoriu(ieftin si bun).
Sambata seara ,punem mana de la mana si rumenim un pescutz de pastrav la gratar cu saramura facuta de nevasta-mea.
Sambata noaptea foc de tabara,vin fiert cu cimbru (noutate de vis).Vin este garla!
Costuri: va costa drumul si 20 lei pestele.
Cazare: platita pentru 30 persoane.
IMmmmm???
De data asta ,sigur,nu se vor mai supara RAPRAPISTII.Posibil sa-si ia inima-n dinti si sa vina.Un duel ceva ?
Ar fi o idee.Multi aeromodelisti au inceput sa se planga ca trece anul :nea: :blink: :wacko: si n-au prea zburat.
COMITETUL DE ORGANIZARE ( l-ati mai vazut la FlyFlowerPower) asteapta propuneri.Pot fi si injuraturi insa scrise frumos .