cosmin65397, la Nov 25 2010, 12:52 PM, a spus:
sasiul e identic ca la mai toate maverikurile si hsp,nu mai zic amax sau himoto. e bine ca ai protejat electronica "cat de cat" dar problema e la spur acolo ar trebui protejat pt ca intra pietricele si praf si se uzeaza, interesant mod ai facut pt protectia spurului si a pinionului dar nu cumva intra si prin partea stanga?mie mi-a fisurat dupa ce a intrat o pietricica si a trebuit sa-l schimb,probabil proasta calitate a materialului din care e facut.
Apropos:ca vad ca ai pus ezrunu; nu-ti sacadeaza la plecarea de pe loc ,tremura putin pana ii dai turatii mai mari? (efectul de cog cum ii se mai spune)?
bafta!
Nu prea apare efectul acela. Se poate regla regulatorul in functie de radiocomanda si se seteaza el dupa cat semnal transmite statia initial, la inceput de acceleratie ca sa zic asa. Are un buton rosu regulatorul, scrie in manualul lui cum se foloseste. Se simte diferenta dupa ce il reglezi dupa radiocomanda, pleaca foarte lin si calm de pe loc de pe loc. Mai apare efectul acela putin de tot, dar daca ai indemanare putin te inveti cu masinuta si nu mai apare deloc.
Alt lucru bun este ca regulatorul transmite puterea in functie de suprafata aderenta, daca accelerezi la maxim la plecare pe covor de exemplu, unde e aderenta foarte mare, nu da drumul la toata puterea pt un moment foarte scurt, pana pleaca de pe loc, o fractiune de secunda, eu de exemplu cu buggy nu pot face wheely. Dar cred ca cu lipo 3s cam dai peste cap functia asta de protectie, ca am vazut si buggy-uri facand wheelie cu 3s. De fapt faza e ca el taie din putere doar o fractiune de secunda, la plecarea de pe loc, apoi daca are putere sa faca wheelie din mers, o face. Si de-asta cu 3s o face. La fel ceva bun are frana cand dai in spate, daca accelerezi inainte in timp ce masinuta inca sa mai duce in spate nu accelereaza ci mai intai franeaza, protejeaza transmisia. Si face chestiile astea foarte rapid, nu afecteaza deloc performantele si tu ca pilot nu simti, adica nu astepti dupa el.
Ce e rau putin e ca desi regulatorul suporta si lipo 3s ventilatorul cu care vine nu o face, din cate am auzit. Desi am observat ca el reduce turatia cand schimbi cu un alt acumulator nou si devine mai putin galagios. Eu nu am incercat inca cu 3s.
Tu ce ai facut cu ventilatorul pt 3s? L-ai lasat asa? Daca il lasi asa cred ca cel putin e foarte galagios, daca nu se si arde pana la urma.
Aceasta postare a fost editata de Lev: 29 December 2010 - 02:16 PM