Second Savagery! :rolleyes:
Dupa vreo 4 packuri cu el am ajuns la urmatoarele concluzii(compar cu Savage):
1.Stie 3S fara probleme si fuge de rupe pamantul.Accu folosite au fost 5000 3s si 4000 2s LI-PO + NI-mh aia a lui.Si cu 2s se msica f bine, motorul accelerand fara probleme.Esc-ul stie reglaje tipice HOBBYWING + cut-off.Motorul este prins de sasiu f bine (sasiul este metalic NU DIN PLASTIC).Accu ala al ei...il poti folosi dar e cu mult sub performantele care le poate scoate masina.Cu bateria 3s m-a tinut 20-25 de minute, cea de 4000 cam la fel...dar am lasat-o mai moale.
2.Stabilitatea este buna, amortizoarele lucrand ok.E mai stabila decat Savage, dar Savage-ul are alt centru de greutate si se vede ca e facut ptr. mai multa tavaleala.Are bare stabilizatoare si se simte acest lucru.Chiar pot spune ca acest aspect m-a surprins cel mai mult....chiar sta lipita pe asfalt cat si pe pamant.
3.Calitate plastice. Diferenta de pret aici se observa ....se vede ca plasticul folosit nu este la nivelul unui Savage.Cel mai usor se observa la ansamblul suspensiilor, acolo Savage e mult mai tanc.E mai usoara decat Savage dar nu la fel de rezistenta.
4.Motor + ESC. E un brushless de 3300 kv care face fata cu brio sasiului(tot ezrun si el).Atat ESC+ motor vin cu ventilatoare protejate pentru o racire suplimentara, atat motorul cat si esc-ul vin cu radiatoare.La acest capitol iarasi un + , deoarece echiparea aceasta il face destul de nervos. Ca sa te joci cu ea prin zapada clar trebuie pregatire, deoarece totul este pe sasiu direct neprotejat.La Savage( cea nitro) cutia pusa sus si pozitionarea servourilor il fac ideal ptr asa ceva.Cu 2-3 baloane si niste vaselina e ok...dar sa nu se exagereze.
5.Roti. Un grip f bun si pe gheatza si pe asfalt si prin iarba.Sunt de o calitate buna.Uitandu-ma la rotile de Savage cred ca in timp nu vor avea aceeasi rezistenta dar sunt ok.
Per global ...o masina ok la pretul dat pe ea!E foarte fun de condus dar ia-ti 2-3 packuri cand pleci la joaca....vei vedea ca timpul se comprima:))!
Oricum mai am in plan un electric 1:8: un buggy brushless. Rollerul il astept sa vina(hyper 9)...motorizarea mai astept...
Aceasta postare a fost editata de Alfa: 22 December 2010 - 11:41 AM