Boditza, la 26 July 2011 - 12:42 PM, a spus:
eu sunt terifiat de straturile de bordaj... nu reusesc sa le asez la pupa si la prora de nici o culoare.. cand ma gandesc ca mai urmeaza un strat de bordaj :(. vrea cineva sa il cumpere pe al meu? am asamblat cred ca pana la nr 13-14 si am toate numerele. cer doar jumate din cat am dat pe numere. sau e cineva din craiova care sa ma ajute cu el?
Bobitza...ce scrii tu nu-mi place :yahoo: cum adica sa o vinzi?...La bordaj e munca bruta...apoi vine finetea...fruntea sus si o vei termina...si sa vezi atunci mandria :drinks:
Uite ce sugestii am pentru tine pentru a-ti termina constructia machetei.
1-poate te-a contactat un forumist din Craiova pana acum si ai rezolvat problema.
2-poate ai vreo cunostiinta la un chiosc de ziare unde se comercializeaza revista si poti face rost de un numar de telefon al unui cumparator si te ajuta el...daca nu ai cunostiinte cu o ciocolata(daca e femeie vanzatoarea) sau cu o berica(daca e barbat vanzatorul) rezolvi treaba cu numarul de telefon...sau ...
3-uita-te in pozele de mai jos...am gasit la un librarie niste ace de gamalie de 1 cm lungime foarte bune pentru fixatul filelor si costa doar 2.5 ron 100 de bucati...eu le-am luat poate ma ajuta in viitor...oricum da-mi adresa ta si iti trimit o cutie. :good:
SKU, la 26 July 2011 - 04:21 PM, a spus:
E
P.S. Stie cineva daca a aparut in paralel kitul de RC original care se zvonea ca o sa se vanda pt. cruiasat?... si merci de apreciere mai ales ca sunt la prima experienta modelism..... :wacko:
Nu am vazut la chioscurile de ziare si nu stiu de ce imi face impresia ca nici nu va aparea...am citit ca un forumist a avut o conversatie cu cei de la revista si au spus ca va aparea...dar inca am dubii. :nea:
theodore_008, la 26 July 2011 - 06:33 PM, a spus:
poze nu pun acum ca nu e finisata. dupa ce o smilgheruiesc cu vreo 2-3 tipuri de smilgher de granulatie diferita atunci pun:D
Mergeau si acum niste poze...dar daca nu ai timp asta e...le asteptam pe cele finale...bafta la examene. :wacko:
horade, la 26 July 2011 - 07:32 PM, a spus:
Pentru cei care au terminat de bordat nava, cred ca este necesar achizitionarea inca a unui numar cu filele de bordaj sau nu (nu am trecut inca la "asamblare", asteptand si al doilea rand de bordaj, astfel incat sa lucrez continuu la corpul navei, pana la suprastructuri si eventual motorizare). Acum se mai gasesc numere cu aceste file de bordaj, dupa aceea vor cam dispare... Multumesc pentru raspunsuri !
De ce zici ca ar mai fi necesar sa cumparam inca un set de file?Eu mai am 9 intregi si doua jumatati. :yahoo: