Modelism - RHC Forum: Picco-Z - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Picco-Z

#1 Useril este offline   gonzo.ro 

• Grup: Members
  • Postari: 0
  • Inregistrat: 07-August 10

Postat 08 August 2010 - 08:08 PM

Buna stimabililor,

Va scriu deoarece am nevoie de ajutor sau macar de un sfat, avand in vedere si faptul ca sunt incepator.
Am cumparat acum 3 ani un elicopter Picco-Z destul de micut (cat palma) si vreme de cateva luni (3 luni) m-am jucat
cu el aproape ca-l stapaneam din comenzi (are radiocomanda), dupa care l-am pus la pastrare (nu l-am mai folosit)
vreme de 3 ani. Acum in luna iulie a acestui an l-am scos din cutie si l-am alimentat conform instructiunilor de utili-
zare si in momentul in care sa-l ridic de la sol am constatat ca desi avea ceva turatie la rotor tot nu se inalta.
Am incercat sa-l reincarc dar tot la fel. Pana la urma l-am desfacut sa vad ce fel de acumulator are incorporat deoarece tot elicopterul cu acumulator cu tot are 6.2 grame. Si ce am vazut nu mi-a venit sa cred, un acumulator special de tipul
Full River cu Li-Po de 3.7 V, 50 ma/h, greutate 1.2 grame si cu L=1.5 cm, l=1 cm, grosime=6 mm. Acesta se incarca de la telecomanda timp de 30 min. si poate functiona 15 min. dupa care se repeta ciclul de incarcare. Deci elicopterul zboara circa 15 min. si se incarca 30 min. Ma gandeam sa-l schimb dar nu gasesc asa ceva pe nicaieri prin tara. Am cautat si pe NET iar aici am gasit SITE-ul din China unde se fabrica, insa cred ca nu merita cu tot cu drum poate fi undeva la 60 sau 70 RON iar Picco-Z a fost cu totul 99 RON. Ce ma sfatuiti avand in vedere ca acest acumulator s-a uscat in timp si nu mai asigura capacitatea necesara. Am gasit totusi ceva asemanator la %^&&^%#$%&^ MODELS dar are 5 grame, L=3.7 cm, l=1.5 cm, grosimea=6 mm de 3.7 V la 110 ma/h. Ma gandesc ca ar fi prea greu si nu se mai ridica de la sol deloc. Pretul nu este chiar mare 34.44 RON (tva inclus). Cei cu experienta in domeniu va rog sa i-mi dati un sfat sau pur si simplu parerea dumneavoastra.
Va astept cu pareri. Va salut cu respect.

Aceasta postare a fost editata de gonzo.ro: 08 August 2010 - 08:11 PM

0

#2 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 08 August 2010 - 10:11 PM

Pot sa te ajut eu cu asa ceva doar ca trebuie sa il caut ca am sigur asa ceva prin casa.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#3 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 08 August 2010 - 10:18 PM

Ai PM.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#4 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 08 August 2010 - 11:06 PM

Eu am gasit un lipo asa de mic intr-o casca Bluetooth de la nokia.
Poate gasesti asa ceva prin tirgul de vechituri sau....
Stima
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu