am un receptor futaba R603 ff e cu 3 canale si vreau sa il pun pe un avion ( care are nevoie de 3 canale ) problema este ca receptorul este descris ca fiind pentru auto .. deci va avea o distanta de acoperire suficienta ?
daca stie cineva care e distanta pe care o acopera receptorul sa ma anunte si pe mine
Pagina 1 din 1
receptor futaba R603 ff
Postat 07 August 2010 - 08:55 PM
fedora, la Aug 7 2010, 07:15 PM, a spus:
am un receptor futaba R603 ff e cu 3 canale si vreau sa il pun pe un avion ( care are nevoie de 3 canale ) problema este ca receptorul este descris ca fiind pentru auto .. deci va avea o distanta de acoperire suficienta ?
daca stie cineva care e distanta pe care o acopera receptorul sa ma anunte si pe mine
Nu se pun astfel de intrebari.Se foloseste si gata.In principiu bate cat una de avion ca au cam aceleasi puteri(100-400mW) adica suficient cat sa l ai in raza vizuala
Postat 07 August 2010 - 09:24 PM
ionutcelgroaznic, la Aug 7 2010, 09:55 PM, a spus:
Nu se pun astfel de intrebari.Se foloseste si gata.In principiu bate cat una de avion ca au cam aceleasi puteri(100-400mW) adica suficient cat sa l ai in raza vizuala
Era vorba de un receptor si nu de emitator.
fedora, incearca-l intai pe camp, la sol, cu un prieten. Eu cred ca e mai putin sensibil si ca are si antena mai scurta, adica 50 cm in loc de 100 cm. Dar daca n-ai altul incearca-l. In aer va merge mai mult decat la sol asa ca daca o sa obtii o distanta acceptabila la sol...
Postat 07 August 2010 - 09:35 PM
R 603 FF nu merge cu radiocomenzile de aero. Asa ca, in afara de cazul in care vrei sa-ti comanzi avionul cu un volan, range-ul ar trebui sa fie ultima ta grija.
P.S. Vezi site-ul Futaba pentru detalii.
Bafta.
@navigator: 100 cm antena la un receptor FASST !? Poate oboseala...
Bafta.
Aceasta postare a fost editata de rad_gaby: 07 August 2010 - 09:38 PM
Postat 07 August 2010 - 10:37 PM
rad_gaby, la Aug 7 2010, 10:35 PM, a spus:
R 603 FF nu merge cu radiocomenzile de aero. Asa ca, in afara de cazul in care vrei sa-ti comanzi avionul cu un volan, range-ul ar trebui sa fie ultima ta grija.
Bafta.
Bafta.
am vazut si eu ca nu merge :) deci am rezolvat problema
Nu lasa pe maine ce poti face azi lasa pe poimaine poate nu mai trebuie
Arata acest topic
Pagina 1 din 1