De cateva zile ma tot sacaie gandul la un E-Revo. la inceput am stat in dubii nu puteam sa aleg intre Savage Flux si E-revo.... La Revo imi placea aspectul, forma caroseriei, centrul de greutate extrem de jos.........
Insa am ales Flux-ul pentru sasiul metalic si usurinta si rapiditate in procurarea pieselor de schimb.
Dar in tot acest timp mereu mi-a stat gandul la E-Revo.
Acum as cumpara un E-Revo VXL. E micut, 1:16, motor destul de puternic, electronica waterproof.......... ar fi perfect ca a doua jucarie. Merge si iarna pe zapada....ce sa mai...chiar ma bate gandul....
A vazut cineva de aproape, a studiat cineva modelul? Ma intereseaza cum este in realitate, cat de inchegat este, cum e conceput............e fiabil oare?
Totusi costa mai putin de jumatate fata de fratele mai mare echipat brushless. Transmisia oare e rezistenta?
Ce parere aveti?
Pagina 1 din 1
Traxxas E-Revo VXL brushless Are sau a avut cineva?
Postat 09 May 2010 - 11:00 AM
daca dadeai search....dar hai ca te ajut eu http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...5&hl=e-revo
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 09 May 2010 - 06:46 PM
Am eu revo vxl 1/16. E o masinuta destul de "nebuna". E o masina cu care te poti da mai mult pe bitum, poti si pe offroad,dar sa nu fie pietroaie ff mari, pt ca e micuta, iar garda la sol nu este asa de mare. Prinde si viteza destul de mare, fara sa adaugi ceva la ea, stock.
Traxxas E-Revo VXL 1/16 DX3S
Traxxas E-Maxx Brushless 3908R
Traxxas E-Maxx Brushless 3908R
Arata acest topic
Pagina 1 din 1