Bursa ...modificari
Postat 03 May 2010 - 05:24 PM
Deocamdata o sa postati mesaje de vanzari tot la topicul general urmand ca eu sa le mut in cele nou create.O sa`mi ia ceva dar o sa termin.
Postat 03 May 2010 - 06:19 PM
Postat 03 May 2010 - 07:31 PM
Majoritatea cam asa procedeaza (un anunt cu toate produsele scoase la vanzare la un moment dat) insa exista si cativa useri, de fiecare data cam acceasi, care pun anunt dupa anunt de genul: vand bujie, vand filtru de combustibil, vand motor, vand pack, vand esc etc.
Mi se pare aberant, sincer. Nu dau exemple pentrui ca se stiu oricum si cred ca nu sunt singurul care a remarcat asta.
Postat 03 May 2010 - 07:59 PM
MADA, la May 3 2010, 08:31 PM, a spus:
Majoritatea cam asa procedeaza (un anunt cu toate produsele scoase la vanzare la un moment dat) insa exista si cativa useri, de fiecare data cam acceasi, care pun anunt dupa anunt de genul: vand bujie, vand filtru de combustibil, vand motor, vand pack, vand esc etc.
Mi se pare aberant, sincer. Nu dau exemple pentrui ca se stiu oricum si cred ca nu sunt singurul care a remarcat asta.
Si pe mine ma deranjeaza acest lucru.Propun sa fie limita de 5 topicuri/membru la toata sectiunea bursa.Odata inchis unul(de exemplu daca aveai 4 deschise deja)vei avea 4-1=3 topice .Inteamna ca mai poti pune inca 2..

Postat 03 May 2010 - 08:04 PM
Aceasta postare a fost editata de kempo: 03 May 2010 - 08:05 PM
Postat 03 May 2010 - 10:11 PM
@kempo ... da,restul raman la fel.
Postat 03 May 2010 - 11:55 PM
shogi, la May 4 2010, 12:15 AM, a spus:
Automodelistii,gata si la voi.Puteti sa incepeti sa postati la subforumul vostru.
Felicitari Shogi pentru promovare si mii de multumiri pentru munca depusa(imi inchipui ca iti mananci zilele cu mutatul).
Sunt pe aceeasi lungime de unda cu Mada,prea multa "carcaleala" a unora de a posta cate 15 anunturi de vanzari in loc sa le grupeze in unul singur.
Spor.
Postat 04 May 2010 - 08:45 AM
Alta sugestie ar fi ca topicul care s-a finalizat sa fie direct inchis si sa nu se mai posteze in el ca sa-l aduca in prim-plan deoarece este inutil din moment ce topicul este deja inchis si tranzactia este finalizata.
Iarasi, posturile gen "rezervat lui cutarica" fara ca altcineva sa fii cerut unul din produsele puse la vanzare sunt inutile si nu aduc nicio noutate topicului, vanzatorul avand deja un posibil client si nefiind necesar aducerea produselor in prim plan.
Postat 04 May 2010 - 08:59 AM
FOREVER YOUNG.......
Postat 04 May 2010 - 10:22 AM
morph, la May 4 2010, 09:45 AM, a spus:
Alta sugestie ar fi ca topicul care s-a finalizat sa fie direct inchis si sa nu se mai posteze in el ca sa-l aduca in prim-plan deoarece este inutil din moment ce topicul este deja inchis si tranzactia este finalizata.
Iarasi, posturile gen "rezervat lui cutarica" fara ca altcineva sa fii cerut unul din produsele puse la vanzare sunt inutile si nu aduc nicio noutate topicului, vanzatorul avand deja un posibil client si nefiind necesar aducerea produselor in prim plan.
Daca desfiintam regula "up-ului" o sa fie haos.CLAR.O sa fie multi care o sa profite de asta si o sa`si dea up zilnic.Chiar daca am impartit topicurile in categoriile respective sa sti ca tot sunt destul de multe.Numai la auto,ieri,am mutat aproape 300 de topicuri si ca sa ajungi pe prima pagina o sa fie bataie.Deci categoric NU.
In legatura cu topicul finalizat.Normal era cum ai zis tu,sa fie inchis pe loc fara sa se mai scrie ceva in el insa eu am rugat ca fiecare sa`si updateze tranzactia pentru ultima oara cand o inchide pentru ca imi vine mie mai usor sa le sterg.Avand in vedere ca forumul este deschis la mine cam 12 ore din 24 intru destul de des si topicurile inchis vor disparea repede.Deci ramane in continuare valabil.UPDATATIVA POSTURILE INAINTE SA LE INCHIDETI !!!!.
Postat 04 May 2010 - 10:56 AM
Pare cam drastic, dar tot ce am specificat iti usura tie munca si calma sectiunea Bursa (been there, done that), daca doresti sa stai 12 ore pe sectiunea aceasta, iti urez 'nervi de otel'.
Postat 04 May 2010 - 11:10 AM
morph, la May 4 2010, 11:56 AM, a spus:
Pare cam drastic, dar tot ce am specificat iti usura tie munca si calma sectiunea Bursa (been there, done that), daca doresti sa stai 12 ore pe sectiunea aceasta, iti urez 'nervi de otel'.
Pai vezi tu ..e si asta cu dusul intors.Imi usureaza mie munca dar va ingreuneaza voua.Daca n`o sa se mai dea up sa zicem ca vine cineva si cauta ceva anume.O sa trebuiasca sa rasfoiasca o galagie de pagini pt a gasi produsul.Stiu ca poate sa dea search dar sunt foarte multi care nu stiu sa foloseasca optiunea asta.Asa ca decat sa le ingreunez lor cautarea mai bine stau eu cateva minute in plus...spiritul muncitoresc :unsure:)) .
P.S. ...gata si la aeromodelisti.Puteti sa postati la rubrica dedicata.
Aceasta postare a fost editata de shogi: 04 May 2010 - 11:15 AM
Postat 04 May 2010 - 12:20 PM
Cu mokangelile cum procedezi? Va exista in fiecare sectiune dedicata aero/auto/navo/etc sectiune dedicata de gratuitati? Nu ca m-ar interesa foarte tare subiectul dar ma gandesc ca ideea a fost buna, mai ales pentru cei care sunt la inceputuri si inca mai fac calcule la achizitii :unsure: si ar trebui pastrata, intr-o oarecare forma.
LE. asemenea si cu regulamentul (pentru ca e clar ca trebuie sa existe unul)
Aceasta postare a fost editata de Maverick: 04 May 2010 - 12:21 PM
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 04 May 2010 - 12:43 PM
Am terminat si cu accesoriile.Puteti incepe sa postati si acolo.
Postat 04 May 2010 - 06:50 PM
Bafta!
P.S.: daca exista vre-un mod in care putem usura munca admin eu sunt dispus sa imi pierd putin timp pe zi, cand pot, sa dau 10 taste de ajutor.
Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
Postat 04 May 2010 - 08:33 PM
PS:Totusi, posturile mai vechi de o luna, doua luni, nu se sterg toate odata cu ocazia mutarii? Ca oricum, de nu s-a mai postat de atata vreme, sigur au fost uitate de timp.
Aceasta postare a fost editata de protheus: 04 May 2010 - 08:34 PM
Postat 04 May 2010 - 10:47 PM
Postat 17 May 2010 - 08:13 PM
Parerea mea. :rolleyes:
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m