Modelism - RHC Forum: Antena receptor 2,4 ghz - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Antena receptor 2,4 ghz pentru barca nadit

#31 Useril este offline   radzu56 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 11-November 11

Postat 30 March 2012 - 05:24 PM

mersi :clapping:
0

#32 Useril este offline   nitu_cyp 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 289
  • Inregistrat: 02-February 11

Postat 09 August 2012 - 06:21 PM

Vezi postareapamfil, la 29 April 2010 - 09:53 PM, a spus:

In imagine receptorul cu doua antene este cel
de sus iar antena se leaga la ANT2.
La receptorul de jos antena se leaga la ANT1.

eu am ambele receptoare doar ca cel in patru a crapat daca iau parte decsus unde se lipeste antena si o pun de le cel in 6 ch la cel in 4 o merge?
Trebuie sa ne uitam la fapte, nu la vorbe.
0

#33 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 10 August 2012 - 09:36 AM

Poti incerca asa ceva:
Fisier atasat  pringlesonstandbig.jpg (45.74K)
Number of downloads: 147
Amanunte gasesti aici: http://www.turnpoint...reless/has.html
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#34 Useril este offline   nitu_cyp 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 August 2012 - 01:17 PM

Vezi postareamanolo, la 10 August 2012 - 09:36 AM, a spus:

Poti incerca asa ceva:
Atasament pringlesonstandbig.jpg
Amanunte gasesti aici: http://www.turnpoint...reless/has.html

Ce om dragut mersi ,inseamna ca ai incercat si merge :clapping: =@ =@ =@
0

#35 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 August 2012 - 01:25 PM

A nuuu!nu am nevoie,eu nu cumpar de la bebe HK-T6A cu receptor V.3.,numai cine cumpara de la el are nevoie.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#36 Useril este offline   JONNY_23 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 26-March 08

Postat 10 August 2012 - 02:34 PM

Vezi postareamanolo, la 10 August 2012 - 01:25 PM, a spus:

A nuuu!nu am nevoie,eu nu cumpar de la bebe HK-T6A cu receptor V.3.,numai cine cumpara de la el are nevoie.

da de unde?de la adistu?lasa impresiile si raca deoparte.si telecomenzile de la adi au aceleasi probleme.am luat eu 4 de la el.mie mi-a zis ca nu a avut niciodata probleme insa se pare ca toti prietenii apropiati noua stiau ca si el are probleme cu rc-urile numai mie mi-a zis ca nu are.urat.si telecomenzile care le folosesti dumneata au la fel probleme....nu vrei sa stii de unde am aflat...deci daca aveti ceva de spus spune-ti la subiect si mai lasati-o dreaq de caterinca profesorilor care esteti.....
CS CARP ZONE
0768.895.826
0

#37 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 10 August 2012 - 02:38 PM

Vezi postareanitu_cyp, la 10 August 2012 - 01:17 PM, a spus:

Ce om dragut mersi ,inseamna ca ai incercat si merge :clapping: =@ =@ =@

Nitule , HK-T6A cu receptor V.3 asa cum zice si marele 'ilectronist' sunt foarte bune ,eu personal am cumparat vre=0 20 de bucati si functioneaza brici , da stii cum e vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca's acri .
0

#38 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 August 2012 - 04:40 PM

Vezi postareaJONNY_23, la 10 August 2012 - 02:34 PM, a spus:

da de unde?de la adistu?lasa impresiile si raca deoparte.si telecomenzile de la adi au aceleasi probleme.am luat eu 4 de la el.mie mi-a zis ca nu a avut niciodata probleme insa se pare ca toti prietenii apropiati noua stiau ca si el are probleme cu rc-urile numai mie mi-a zis ca nu are.urat.si telecomenzile care le folosesti dumneata au la fel probleme....nu vrei sa stii de unde am aflat...deci daca aveti ceva de spus spune-ti la subiect si mai lasati-o dreaq de caterinca profesorilor care esteti.....

Ba chiar vreau sa stiu ,asta ca idee ,domn profesor care esteti sau nu,multe persoane stiu ca acest model cam din luna aprilie a suferit modificari si de atunci au aparut problemele,ca fapt divers ultima mea comanda din acest model a fost in luna februarie.Ca domn bebe a adus vo 50 de bucati din cele modificate nu e problema mea ,dar sa le vinda ca versiunea 3 care este bune ,pacalind clientii e cu totul altceva.Ca tu ne-ai onorat cu o interventie este alta caterinca si daca ai ceva de spus in nume personal spune-o.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#39 Useril este offline   JONNY_23 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2012 - 05:23 PM

Vezi postareamanolo, la 10 August 2012 - 04:40 PM, a spus:

Ba chiar vreau sa stiu ,asta ca idee ,domn profesor care esteti sau nu,multe persoane stiu ca acest model cam din luna aprilie a suferit modificari si de atunci au aparut problemele,ca fapt divers ultima mea comanda din acest model a fost in luna februarie.Ca domn bebe a adus vo 50 de bucati din cele modificate nu e problema mea ,dar sa le vinda ca versiunea 3 care este bune ,pacalind clientii e cu totul altceva.Ca tu ne-ai onorat cu o interventie este alta caterinca si daca ai ceva de spus in nume personal spune-o.

in nume personal nu am ce spune.nu am nimic cu persoana dvs.bebe a modificat rc-urile si merg foarte bine.problema este ca dvs pe nici un forum pe care esteti nu spuneti decat caterinci si loviti in cei care odata v-au fost prieteni si cu care ati facut afaceri.urat.ma asteptam la mai multe din partea dumneavoasta.si nu este nici o interventine.doar ce mai citim si noi copiatori de plastilina pe acilisa...
CS CARP ZONE
0768.895.826
0

#40 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 August 2012 - 10:37 AM

Jonny daca in nume personal nu aveti sa spuneti ceva,inseamna ca sinteti avocatul cuiva ,daca modificarile facute,prin adaugarea unei antene de 5db la rx la un tx care are circa 10mW se numeste versiunea 3 (versiune neomologata de HK) ,atunci de ce mai folosesti un anumit BEC imbracat in poleala?Parerea mea este cu modificarile facute nu rezolva problema,prin adaugarea unui amplificator la emisie in 2,4Ghz ar fi o solutie ,dar este o treaba foarte complicata.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#41 Useril este offline   nitu_cyp 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 August 2012 - 10:48 AM

Bai fratilor eu vorbesc de cale doua receptoare de la telecomenzile E-Fly 100b in 4ch si B62 in 6ch cele din postarile lui Pamfil. :) :drinks:
0

#42 Useril este offline   WOODFAN 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 206
  • Inregistrat: 17-May 12

Postat 11 August 2012 - 01:17 PM

Don Manolo .... Deschideti topic la vinzari cu rezolvarea antenelor cu pricina ,.....ca nu e nici o suparare ..... informatia costa ... asta o stim cu totii si de s-or gasi interesati nu vad care e problema .
SUMA VICIILOR RAMINE CONSTANTA
MODELISMUL O SINGURA DEPENDENTA
0

#43 Useril este offline   JONNY_23 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2012 - 09:33 AM

Vezi postareamanolo, la 11 August 2012 - 10:37 AM, a spus:

Jonny daca in nume personal nu aveti sa spuneti ceva,inseamna ca sinteti avocatul cuiva ,daca modificarile facute,prin adaugarea unei antene de 5db la rx la un tx care are circa 10mW se numeste versiunea 3 (versiune neomologata de HK) ,atunci de ce mai folosesti un anumit BEC imbracat in poleala?Parerea mea este cu modificarile facute nu rezolva problema,prin adaugarea unui amplificator la emisie in 2,4Ghz ar fi o solutie ,dar este o treaba foarte complicata.

nu sunt avocatul nimanui.e dreptul meu sa imi exprim parerea pe acest forum.parerea dvs e eronata.chiar rezolva problema.eu folosesc asa ceva si merge foarte bine.Treaba cu amplificatorul e pur comerciala pentru unii care se cred mari electronisti sa prosteasca pe multi care habar nu au cu ce se mananca electronica.

SFAT pentru rezolvarea razei de actiune la hk6x:

prelungiti firul de la antena.ridicati-o minim 15 cm deasupra barcii.partea rosie de la receptor trebuie sa fie cat mai sus.stiu ca este totusi 2,4 si ar trebui fara antena insa lotul acesta de rc va trebui sa le punem antena.

rezolva distanta dar este inestetic si apar probleme la transport.cine stie si are grija.....
CS CARP ZONE
0768.895.826
0

#44 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 06:19 PM

In premiera ,va arat cum arata o barca dotata cu receptorul V3 (ce nu exista in nomenclatorul producatorului)
Fisier atasat  P8111394.jpg (64.08K)
Number of downloads: 193 Fisier atasat  P8111402.jpg (56.08K)
Number of downloads: 182
Receptorul este modificat,prin adaucarea unui fir de circa 30cm-40cm.
Probabil ca V4 va fi un receptor in 2,4Ghz cu antena telescopica de 90cm.
Ca sa fie clar,nu am spus niciodata ca as face amplificatoare in 2,4Ghz si nici nu am intentia,am spus ca este o treaba foarte complicata si cine cunoaste ceva electronica intelege acest lucru.
Si asa arata o barca cu receptor V2:
Fisier atasat  SSL21448.JPG (75.74K)
Number of downloads: 208
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#45 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 07:49 PM

Vezi postareamanolo, la 19 August 2012 - 06:19 PM, a spus:

In premiera ,va arat cum arata o barca dotata cu receptorul V3 (ce nu exista in nomenclatorul producatorului)
Atasament P8111394.jpg Atasament P8111402.jpg
Receptorul este modificat,prin adaucarea unui fir de circa 30cm-40cm.
Probabil ca V4 va fi un receptor in 2,4Ghz cu antena telescopica de 90cm.
Ca sa fie clar,nu am spus niciodata ca as face amplificatoare in 2,4Ghz si nici nu am intentia,am spus ca este o treaba foarte complicata si cine cunoaste ceva electronica intelege acest lucru.
Si asa arata o barca cu receptor V2:
Atasament SSL21448.JPG

bine bine ,dar cum ramane cu acele radiocomenzi care au ceva probleme , se poate face ceva pentru imbunatatirea lor !?
PS. explicati va rog CE INSEAMNA ''V1 ,V2,V3, etc ,sa inteleaga toata lumea
va multunesc pentru timpul acordat
0

#46 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 08:09 PM

Eu nu am spus nimic de V1 ,poate sti mai bine,doar ai cumparat 20 buc,V2 vezi site-ul producatorului,V3 intreaba te rog pe bebe de la doi rece.
Da se poate face ceva cu anumite,materiale de calitate si intr-un mod mult mai elegant.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#47 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 08:22 PM

Vezi postareamanolo, la 19 August 2012 - 08:09 PM, a spus:

Eu nu am spus nimic de V1 ,poate sti mai bine,doar ai cumparat 20 buc,V2 vezi site-ul producatorului,V3 intreaba te rog pe bebe de la doi rece.
Da se poate face ceva cu anumite,materiale de calitate si intr-un mod mult mai elegant.

ce inseamna '' materiale de calitate si intru-un mod mai elegant '' va rog fiti mai explicit ..
multumesc !
0

#48 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 08:38 PM

Poate ca un studiu mai aprofundat ,ti-ar da un raspuns,eu ma pricep mai putin la electronica si nu pot sa ajung la performantele tale ,vis-a-vis de regulatoare.Pentru semnal am un switch cu memorie si semnalizare optica la pierderea semnalului.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#49 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 08:53 PM

Vezi postareamanolo, la 19 August 2012 - 08:38 PM, a spus:

Poate ca un studiu mai aprofundat ,ti-ar da un raspuns,eu ma pricep mai putin la electronica si nu pot sa ajung la performantele tale ,vis-a-vis de regulatoare.Pentru semnal am un switch cu memorie si semnalizare optica la pierderea semnalului.

va rog nu dati ' izmene' pe calator explicati dumneavoastra daca tot vorbiti de V-uri si antene telescopice sau de acel bebe etc . cu alte cuvinte ma cam trimiteti la plimbare ,un link ceva ?

cu ce ma ajuta acel regulator cand barca este la 80 de m de mal ?imi aduce barca la mal fara sa fac baie ? sau ce ...

nu credeti ca asta suna a reclama ?

Aceasta postare a fost editata de casapumrs: 19 August 2012 - 08:54 PM

0

#50 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 09:23 PM

Pai cind eu studiam care este diferenta intre sma,smc si smd ,tu aprindeai grataru cu un regulator(oare sa fie reclama?)sau faceai voltmetre cu leduri din brichete(oare reclama la brichete?)O telecomanda buna si o electronica buna ,te pastreaza uscat,nu trebuie uitat si un montaj de calitate cu materiale bune.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#51 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 10:03 PM

Vezi postareamanolo, la 19 August 2012 - 09:23 PM, a spus:

Pai cind eu studiam care este diferenta intre sma,smc si smd ,tu aprindeai grataru cu un regulator(oare sa fie reclama?)sau faceai voltmetre cu leduri din brichete(oare reclama la brichete?)O telecomanda buna si o electronica buna ,te pastreaza uscat,nu trebuie uitat si un montaj de calitate cu materiale bune.

In concluzie tot nu am inteles care este rezolvarea problemei radiocomenzilor HK , vad ca dumneavoastra incontinuare continuati cu ''caterinca ''.... va rog nu mai postati de dragul de a posta daca nu aveti ceva concret in care sa ajutati in rezolvarea problemelor acestor radiocomenzi

ati cam ramas in urma cu studiul ,eu zic sa mai studiati putin care este diferenta dintre o TELECOMANDA si o RADIOCOMANDA ,dupa care vorbim care este diferenta dintre un led recuperat de la o bricheta si unul cumparat de pe MAICA DOMNULUI
0

#52 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2012 - 10:41 PM

Eu am recunoscut mario ca nu ma ridic la nivelul tau,dar studiez asidu poate,poate reusesc sa ajung la performantele tale si voi reusi programarea unui ATtiny 15.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#53 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 August 2012 - 06:50 AM

Vezi postareamanolo, la 19 August 2012 - 10:41 PM, a spus:

Eu am recunoscut mario ca nu ma ridic la nivelul tau,dar studiez asidu poate,poate reusesc sa ajung la performantele tale si voi reusi programarea unui ATtiny 15.

vrei sa pari modest dar nu prea se potriveste ceva ... pana una alta arunca-ti un ochi aici . http://www.atmel.com...ges/doc1187.pdf
0

#54 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 August 2012 - 12:57 PM

Apropo de caterinca vad ca la aceiasi exprimare TELECOMANDA ,undeva mai sus nu te-ai sesizat,acum ori ai avut o scapare ori ....In alta ordine de idei vad ca ai inceput sa studiezi la Atmel,dar mare grija la setarea fusebiti-lor.Acum ai putea trece si la picaxe sa vezi anumite oportunitati.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#55 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 August 2012 - 05:59 PM

:drinks:

Vezi postareamanolo, la 20 August 2012 - 12:57 PM, a spus:

Apropo de caterinca vad ca la aceiasi exprimare TELECOMANDA ,undeva mai sus nu te-ai sesizat,acum ori ai avut o scapare ori ....In alta ordine de idei vad ca ai inceput sa studiezi la Atmel,dar mare grija la setarea fusebiti-lor.Acum ai putea trece si la picaxe sa vezi anumite oportunitati.

aici gasiti cam tot ce aveti nevoie http://www.edaboard....html#post574276
sau aici http://elforum.ro/vi...=42610&start=30 :)

Aceasta postare a fost editata de casapumrs: 20 August 2012 - 06:00 PM

0

#56 Useril este offline   WOODFAN 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 August 2012 - 10:47 PM

Vezi postareamanolo, la 19 August 2012 - 08:09 PM, a spus:

DON MANOLO ,aveti decenta si nu mai vorbiti de persoanele care nu sint de fata PERSOANA care va tinut in brate pina ati URCAT SCROAFA IN RACHITA

Aceasta postare a fost editata de WOODFAN: 20 August 2012 - 10:48 PM

0

#57 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2012 - 08:18 AM

MAESTRE,ca de obicei sinteti foarte,foarte PROST informat,ti-ai pus vreodata intrebarea daca ar fi un pic pe dos?sau efortul este prea mare?
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#58 Useril este offline   WOODFAN 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 August 2012 - 10:53 AM

Vezi postareamanolo, la 21 August 2012 - 08:18 AM, a spus:

MAESTRE,ca de obicei sinteti foarte,foarte PROST informat,ti-ai pus vreodata intrebarea daca ar fi un pic pe dos?sau efortul este prea mare?

Multumesc de compliment ma onoreaza...... pacat ca nu este de spre 2.4Ghz cum ar fi normal .....deci aveti solutie sau doar contribuiti numele de megamembru
0

#59 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2012 - 08:59 PM

Fiindca m-ai rugat frumos ai aici un tutorial http://www.ionutpopa...i-wireless-657/
Cine doreste sa faca aceste modificari o face pe propie raspundere.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#60 Useril este offline   WOODFAN 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 22 August 2012 - 08:54 AM

Vezi postareamanolo, la 21 August 2012 - 08:59 PM, a spus:

Fiindca m-ai rugat frumos ai aici un tutorial http://www.ionutpopa...i-wireless-657/
Cine doreste sa faca aceste modificari o face pe propie raspundere.

Multumesc Mult Maestre .... o voi incerca cu siguranta la futaba 40Mhz ca vreau sa o transform in 2,4Ghz si finca este recomandarea Dumneavoastra va functiona cu siguranta
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

14 useri citesc topicul
0 membri, 14 vizitatori, 0 utilizatori anonimi