Modelism - RHC Forum: trainer termic sau electric? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

trainer termic sau electric?

#1 Useril este offline   Darkness 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 29-March 10

Postat 31 March 2010 - 01:42 AM

Se pare ca la mine a fost destul scandal pe diversele posturi. Prietena mea ma intrebat in felulu urmator: Ce e bun pentru incepatori un trainer electric sau termic. Eu nu am fost sigur ce sa ii raspund, asa ca va cer ajutorul din nou voua stimati colegi de forum daca ma puteti ajuta sau sa decideti voi in locul meu ce e mai bun pentru ea. Si daca puteti spune ziceti si un model anume.
Va multumesc anticipat
0

#2 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 31 March 2010 - 01:51 AM

Pai daca zici ca ai facut/zburat toate modelele alea din lista ta cum nu sti ce sa`i raspunzi ? Dupa 7 ani de aeromodelism ar trebui sa fi capabil sa`i raspunzi....

on topic : daca vrea mai putine batai de cap (financiare/probleme cu motoarele/consctructie etc ) - electric.
0

#3 Useril este offline   Darkness 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 29-March 10

Postat 31 March 2010 - 02:05 AM

Vezi postareashogi, la Mar 31 2010, 02:51 AM, a spus:

Pai daca zici ca ai facut/zburat toate modelele alea din lista ta cum nu sti ce sa`i raspunzi ? Dupa 7 ani de aeromodelism ar trebui sa fi capabil sa`i raspunzi....

on topic : daca vrea mai putine batai de cap (financiare/probleme cu motoarele/consctructie etc ) - electric.

shogy la asta mam referit din punct de vedere financiar. nu ca nu stiu ce sai zic sa faca. Dar ma rugat sa postez un topic si pentru ea
0

#4 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 31 March 2010 - 02:33 AM

de ce nu-si face si prietena ta cont pe forum? Sau asta e urmatorul pas? Te-ai metamorfozat prin diverse nume, acum de ce nu si sexe? Nu-i asa Andrei_me, Shobby sau Trex450?

0

#5 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 27-May 08

Postat 31 March 2010 - 02:59 AM

Nu vreau sa judec sexul feminin, si nici nu iti cunosc prietena, dar pentru o femeie eu as recomanda electric, stiu dupa prietena mea, nu as vedea-o regland relantiul la un motor in 2 timpi :), de alte reglaje sa nu vorbim :) banuiesc ca vrea sa si piloteze mai mult, o baterie cuplata la un motor e mai practic decat alimentat, dat la rotor, incalzit motor, zburat, sters si curatat aeromodelul de ulei dupa zbor...

enumera-i avantajele si dezavantajele si pune-o sa aleaga, si isi va raspunde singura la intrebare fara sa observe :)

dar sunt 75% ca va alege electric avand in vedere ca nu cred ca e dispusa sa stea 45 de minute sa se chinuie regland un motoras termic, sa se umple de ulei doar pentru ca a ales sa auda zgomotul si sa simta mirosul si puterea pana la ultimul strop...

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 31 March 2010 - 03:06 AM

aero
0

#6 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 31 March 2010 - 03:55 AM

Vezi postareaDarkness, la Mar 31 2010, 02:42 AM, a spus:

Prietena mea ma intrebat in felulu urmator: ... Eu nu am fost sigur ce sa ii raspund, asa ca va cer ajutorul din nou voua stimati colegi de forum daca ma puteti ajuta sau sa decideti voi in locul meu ce e mai bun pentru ea.

Ce repede trece timpul...
Daca as avea o prietena si mi-ar pune o astfel de intrebare, i-as raspunde: "cucoana, ai prefera un vibrator cu motor termic sau electric?"

Abia astept sa te intrebe ce pozitie de facut sex e cea mai potrivita, sa vad in ce sectiune deschizi topicul. Daca e totul OK, decidem noi ce si cum...
Dupa 7 ani de modelism ar trebui sa stii ca exista si raspunsul "Nu stiu!", ca sa nu spun ca ar trebui sa-l stii pe cel corect!
Exact din astfel de motive, nevasta-mea are cont pe rhc. Cand imi pune o intrebare cu raspuns complicat, o trimit la plimbare, sa citeasca pe forum. E mai ieftin asa.

Raspunde si tu ca electric e mai potrivit pentru un incepator si vezi daca te crede. Macar la electric sa o faci dependenta de tine, ca in rest vad ca-i invers. Trebuie sa-i asiguri acumulatori incarcati sau unul de auto 1:1 de la care sa-i incarci pe camp, umbli cu fire multe, cu scule cu display, toate au LED-uri si fac cate un bip cand e cazul... E mult mai cool decat sa mirosi a combustibil sau sa dai la pala.
Daca vrei sa fii barbat adevarat, cumpara-i termic. Pun pariu ca n-ai curaj...

Aceasta postare a fost editata de bitex: 31 March 2010 - 04:04 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#7 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 31 March 2010 - 04:57 AM

Arata-i si fotografia de mai jos:
http://picasaweb.google.com/DanMitea/Wimac...502770432951538
Poate-i place, mai stii?
0

#8 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 31 March 2010 - 06:57 AM

Avantajul la electric este ca poti gasi motoare roz. Termice nu prea am vazut :)
... cu picioarele pe pamant ...
0

#9 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 31 March 2010 - 08:13 AM

Vezi postarearenatoa, la Mar 31 2010, 07:57 AM, a spus:

Avantajul la electric este ca poti gasi motoare roz. Termice nu prea am vazut :)

:)) merge si termic, macar combustibilul poate fi roz... :)) Nu ne spun si noua moderatorii daca stimabilul e acelasi cu Shobby (care intre timp "si-a tras gagica" si se lauda cu ea) sau e altul? Sa stim daca trebuie schimbata abordarea... :)
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#10 Useril este offline   pistolaSHNIKOV 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 31 March 2010 - 08:16 AM

Am vazut io turbina roz.. ma rog, "batea" un pic in violet, dar cu atat mai bine, nu ? :)

Deci clar, pentru prietena ta cel mai potrivit ar fi un jet cu turbina roz-violet, preferabil mare, ca stim cu totii ca marimea conteaza.
Ahhh, da, schema de culori se alege din Cosmopolitan
:)
"Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini."
Emil Cioran

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu