Modelism - RHC Forum: Ajutor modificare catamaran! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ajutor modificare catamaran!

#1 Useril este offline   sate 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 04-March 10

Postat 09 April 2010 - 09:04 PM

Salutare, sunt nou pe site si am un catamaran din fibra dimensiuni 70-50-30 echipat cu doua motoare 755/40 si elici 3 pale Graupner 42 mm dreapta. As vrea sa stiu daca din cauza elicilor imi trage barca spre dreapta sau care ar putea fi cauza? Ar trebui sa pun o elice de stanga, stiu dar nu se gaseste Graupner 42 mm stanga, mai mare ca si diametru nu imi incape si nici nu as pune altceva ca are viteza buna pe apa datorita pasului de 67 mm. Daca stie cineva unde as putea gasi una si de stanga sau alte alternative daca are cineva. Ms mult
0

#2 Useril este offline   LARY 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 559
  • Inregistrat: 31-October 09
  • Interests:VA SALUT CU RESPECT

Postat 09 April 2010 - 09:20 PM

Vezi postareasate, la Apr 9 2010, 10:04 PM, a spus:

Salutare, sunt nou pe site si am un catamaran din fibra dimensiuni 70-50-30 echipat cu doua motoare 755/40 si elici 3 pale Graupner 42 mm dreapta. As vrea sa stiu daca din cauza elicilor imi trage barca spre dreapta sau care ar putea fi cauza? Ar trebui sa pun o elice de stanga, stiu dar nu se gaseste Graupner 42 mm stanga, mai mare ca si diametru nu imi incape si nici nu as pune altceva ca are viteza buna pe apa datorita pasului de 67 mm. Daca stie cineva unde as putea gasi una si de stanga sau alte alternative daca are cineva. Ms mult

:rolleyes: nu te mira ca trage dreapta, zi merci ca nu face cerculete.
0

#3 Useril este offline   amador 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 802
  • Inregistrat: 29-March 08

Postat 09 April 2010 - 11:31 PM

Vezi postareasate, la Apr 9 2010, 10:04 PM, a spus:

schimbale cu cele in 2 pale tot de 42 care se gasesc si de stanga si de dreapta.Barca va merge cam la fel.
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu