Teren de zbor
Postat 18 July 2004 - 04:23 PM
Indemnat de un pasionat al zborurilor, am purces ieri (17 iulie 2004) catre mini aerodromul Calugareni.
Am plecat din Piata Unirii... si usor, usor am reusit sa ajung la marginea Bucurestiului.
Nu mi-a fost usor s-ajung... pentru ca... miniaerodromul nu este chiar aproape... Cu spatiul restrins de pe Soseaua Giurgiului, cu gropile de la iesire din Bucuresti, cu farurile din contrasens care anuntau radare, cu traficul de simbata seara si multele localitati, am facut nici mai mult nici mai putin de o ora.
Drumul de intoarcere mi-a luat cam tot atit.
Nu ma indoiesc ca nu se poate sa scoti si mai putin... dar... una peste alta... din timpul alocat pentru o astfel de iesire... undeva in jurul valorii de 90 min tot o petrecem pe drum...
Lansez acest mesaj catre cei ce vor sa economiseasca timp... si le propun sa raspunda acestui mesaj cu propuneri pentru un teren de zbor mai aproape.
Fie ca ati vazut un loc propice pentru zbor cind ati mai iesit la gratar... fie ca este aproape de o comuna si l-ati vazut cind ati fost la un prieten, bunici... rude... etc... daca stiti un teren si este cel putin la fel de bun precum cel de la Calugareni... spuneti-ne si noua si haideti sa il incercam...
Ideal ar fi sa fie in Bucuresti... insa n-am nici o idee. Poate aveti voi.
Multumesc anticipat tuturor celor ce vor raspunde.
Regards,
Nic
Postat 09 August 2004 - 02:25 PM
NTV, la 18 Jul 2004, 16:23, a spus:
Indemnat de un pasionat al zborurilor, am purces ieri (17 iulie 2004) catre mini aerodromul Calugareni.
Am plecat din Piata Unirii... si usor, usor am reusit sa ajung la marginea Bucurestiului.
Nu mi-a fost usor s-ajung... pentru ca... miniaerodromul nu este chiar aproape... Cu spatiul restrins de pe Soseaua Giurgiului, cu gropile de la iesire din Bucuresti, cu farurile din contrasens care anuntau radare, cu traficul de simbata seara si multele localitati, am facut nici mai mult nici mai putin de o ora.
Drumul de intoarcere mi-a luat cam tot atit.
Nu ma indoiesc ca nu se poate sa scoti si mai putin... dar... una peste alta... din timpul alocat pentru o astfel de iesire... undeva in jurul valorii de 90 min tot o petrecem pe drum...
Lansez acest mesaj catre cei ce vor sa economiseasca timp... si le propun sa raspunda acestui mesaj cu propuneri pentru un teren de zbor mai aproape.
Fie ca ati vazut un loc propice pentru zbor cind ati mai iesit la gratar... fie ca este aproape de o comuna si l-ati vazut cind ati fost la un prieten, bunici... rude... etc... daca stiti un teren si este cel putin la fel de bun precum cel de la Calugareni... spuneti-ne si noua si haideti sa il incercam...
Ideal ar fi sa fie in Bucuresti... insa n-am nici o idee. Poate aveti voi.
Multumesc anticipat tuturor celor ce vor raspunde.
Regards,
Nic
terenul de zbor trebuie sa aibe mai multe caracteristici.de la lipsa de interferente radio pana la
iarba care creste sau vaca care o paste.
degeaba cautzi teren in bucuresti ca n-o sa gasesti.
au cautat altzii mai demult si cele mai bune sunt cele pe care se zboara acum.detali gasesti pe forum la locatii de zbor.
Postat 06 October 2004 - 03:26 PM
http://www.inmat.pw.edu.pl/bjanusz/deprono...senger_podw.mpg
Filmu are vreo 2 MB dar merita.
Aceasta postare a fost editata de ctotth: 06 October 2004 - 03:28 PM
Postat 06 October 2004 - 04:03 PM
Postat 07 October 2004 - 12:16 PM
Si nici la Pipera nu pot spune ca e mai minunat, in afara de scaieti, cand ploua, sa spuna bastinasii de acolo cum arata accesul.
Ramane sa ne pregatim pentru iarna cu tunsul ierbii la Clinceni; tot acolo o sa sfarsim in curand... mai ales noi cu electricele... ca o sa scada temperatura prea mult pentru cei cu termice.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 27 October 2004 - 01:52 AM
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 27 October 2004 - 07:45 AM
poate faci o descriere cum ajung la campul din preajma SelGros Pantelimon, ca vreau sa dau o fuga pan' acolo
0728.26.93.19
Postat 27 October 2004 - 08:42 AM
da nu e minunat terenu.
e intre selgros berceni si benzinaria omv
Postat 27 October 2004 - 08:59 PM
ba, io m-amNASCUTin Pantilimon, da' nu zbor acolo!
selgros Berceni ar fi bun pentru avionase mici si ascultatoare, dar nu prea ai unde sa pui masina. Du-te si vezi, daca nu crezi.
In alta ordine de idei, au trecut ceva mai mult de 2 ore de cand mi-ai promis un raspuns; deci nu o sa te angajez, ca nu stii!
Postat 28 October 2004 - 07:36 AM
BogdanStancu, la 27 Oct 2004, 20:59, a spus:
...nasu' lu' nepoatsa, 'tzeles?!
cat despre raspuns, fara date concrete (cum ar fi greutatea moleculara si cu ce vrei sa diluezi) nimeni nu va putea sa-tzi dea un raspuns
in rest fii cuminte
0728.26.93.19
Postat 28 October 2004 - 08:27 PM
daca e vorba de 6 sau 9 moli, te las pe tine sa pregatesti amandoua raspunsurile, ca ma distreaza sa bag oamenii in ceata.
nasu, auzi la el...baaaaai, ala a lu' nepoata e unchiu!, ce dracu, nici acu' n-ai invatat?
Postat 06 November 2004 - 01:39 AM
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 22 November 2004 - 05:04 PM
ctotth, la 6 Oct 2004, 15:26, a spus:
http://www.inmat.pw.edu.pl/bjanusz/deprono...senger_podw.mpg
Filmu are vreo 2 MB dar merita.
As vrea sa-l vad si cu un termic de macar.4 inc http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Postat 03 May 2006 - 02:51 PM
Dupa cateva luni bune, revin si eu pe forum cu o intrebare/propunere apropo de un teren de zbor.
Am citit despre cum ajungi la "aerodromul" Chitila. Si am vazut ca e la mama necuratului.
Va intreb, si totodata va semnalez: cum treci de podul Constanta, o iei la stanga spre Chitila. La capatul masinii/ex-tramvaiului, este o benzinarie Petrom pe dreapta. Dupa aia, tot pe partea dreapta, este un baritai campul, cu cateva mormane de moloz presarate pe ici - pe colo. Dar in spatele acelor gramezi de moloz e loc cacalau, sa zic asa. Acolo nu se poate zbura? A incercat cineva? Si daca nu, de ce?
Boddha
Postat 03 May 2006 - 04:54 PM
boddha, la 3 May 2006, 15:51, a spus:
Dupa cateva luni bune, revin si eu pe forum cu o intrebare/propunere apropo de un teren de zbor.
Am citit despre cum ajungi la "aerodromul" Chitila. Si am vazut ca e la mama necuratului.
Va intreb, si totodata va semnalez: cum treci de podul Constanta, o iei la stanga spre Chitila. La capatul masinii/ex-tramvaiului, este o benzinarie Petrom pe dreapta. Dupa aia, tot pe partea dreapta, este un baritai campul, cu cateva mormane de moloz presarate pe ici - pe colo. Dar in spatele acelor gramezi de moloz e loc cacalau, sa zic asa. Acolo nu se poate zbura? A incercat cineva? Si daca nu, de ce?
Sa fii sanatos...tocmai ai descris locul de zbor pe care il frecventam...ALA ESTE!
Cu rabdare si ciocan.
Postat 04 May 2006 - 08:32 AM
Eu intelesesem ca "aerodromul" e langa o UM, si anume treci de locul descris de mine, faci stanga spre centura, apoi dupa alta benzinarie faci dreapta (parca) si tot asa.
In cazul asta, e loc si de zbor 1:1 acolo (mai subtire cu aterizarea B) ).
Boddha
Postat 03 June 2006 - 12:23 PM
Postat 02 November 2006 - 10:18 AM
Postat 02 November 2006 - 11:07 AM
Laser frate!
Postat 02 November 2006 - 09:04 PM
Postat 02 November 2006 - 09:58 PM