Modelism - RHC Forum: ROG AJUTOR - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ROG AJUTOR

#1 Useril este offline   Hurloi Grigore 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 10-May 09

Postat 16 November 2009 - 04:24 PM

Am construit un navomodel ptr. pescuit cu acumulator 12 v -7,5 A si un motor de aeroterma de DACIA ( sunt foarte multumit cum merge) insa cu telecomanda neproportionala. Am achizitionat o telecomanda E-Fly 100 B 35 Mhz si vreau sa o instalez. Rog pe cei care vor sa ma ajute,sa-mi spuna ce lungime a antenei receptorului trebue scoasa in afara navomodelului ( mantionez ca este construit din tabla cu punte din duraluminiu ) si daca pot folosi regulatorul acela albastru dedicat ptr. navo de 50 A / 25 A care spune ca functioneaza dela 6 V la 15 V ( am facut verificarea si motorul consuma max.4,5 A cu elice tripla de 60 ) . LA CE TENSIUNE va taia curentul la motor ? 5 V cum spune in specificatie ?
0

#2 Useril este offline   navoptp 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 13-February 09

Postat 29 November 2009 - 09:52 PM

Vezi postareaHurloi Grigore, la Nov 16 2009, 04:24 PM, a spus:

Am construit un navomodel ptr. pescuit cu acumulator 12 v -7,5 A si un motor de aeroterma de DACIA ( sunt foarte multumit cum merge) insa cu telecomanda neproportionala. Am achizitionat o telecomanda E-Fly 100 B 35 Mhz si vreau sa o instalez. Rog pe cei care vor sa ma ajute,sa-mi spuna ce lungime a antenei receptorului trebue scoasa in afara navomodelului ( mantionez ca este construit din tabla cu punte din duraluminiu ) si daca pot folosi regulatorul acela albastru dedicat ptr. navo de 50 A / 25 A care spune ca functioneaza dela 6 V la 15 V ( am facut verificarea si motorul consuma max.4,5 A cu elice tripla de 60 ) . LA CE TENSIUNE va taia curentul la motor ? 5 V cum spune in specificatie ?

Am folosit 5 regulatoare dealea pana am aflat de cele de la mariandmd.pot spune ca la cei de le-am vandut barci am fost nevoit sa le cumpar alte regulatoare de la marian sa i le inlocuiesc ca aveau mereu probleme cu barcile,Nu face prostia sa iei deala,ia unul de la marian. iar firul la antena in principiu cat se poate de mult, eu cam 30 cm folosesc tubul de antena si ce ramane il las asa sa atarne si merge ok
0

#3 Useril este offline   nando_cobra 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 28-April 08

Postat 01 December 2009 - 03:03 PM

daca barca este din metal sar putea sa ai probleme cu receptia
0

#4 Useril este offline   pescarul36 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 08-August 07

Postat 01 December 2009 - 04:46 PM

Vezi postareanando_cobra, la Dec 1 2009, 03:03 PM, a spus:

daca barca este din metal sar putea sa ai probleme cu receptia

Nu veti avea probleme cu receptia atat timp cat antena nu face contact cu, coca barcutei ar mai fi indicat ca nici unul din polii acumulatorului sa nu atinga coca.
Antena ar trebui sa aibe lungimea firului care iese din receptor si sa stea in pozitie verticala.
O treaba inceputa este pe jumatate terminata.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu