moremih, la 11 February 2012 - 09:07 PM, a spus:
Multumesc pentru raspuns d-le Popad .V-am urmat sfatul si voi posta aici .Deasemeni voi cumpara o aripa Hirobo , Vpilic mi-a recomandat -o calduros .
Nu ma dau banii afara din casa dar nici rabat nu vreau sa fac . Puteti sa-mi dati linkul de unde a-ti cumparat-o ? Gondola voi incerca sa o fac dupa indicatiile si foto de la Vpilic cu care am luat legatura . Va fi mai greu pentru ca stau la bloc si nici nu am acces la o menghina si alte scule , dar mai vedem.Setupul pe care il voi folosii va fi asemanator cu cel pe care il foloseste Vpilic cu rezultate bune .Sper ca in maxim 2 luni sa fiu gata , si asta datorita banilor .
Gasiti produsul
AICI. Trebuie sa va faceti cont, apoi dati comanda si veti primi un raspuns, in care va vor spune cat costa expedierea, cand fac comanda la Hirobo, si cand vor putea expedia coletul. Aveti 10 zile sa faceti plata. Atentie in momentul platii prin card sau Paypal va taxeaza cu 3.5% din suma (pe mine m-a costat totul 9988 yeni (adica circa 124$). Epeditia s-a facut prin EMS si l-am primit exact in 5 zile (luni a fost expediat, si vineri l-am ridicat de la posta).
Depinde de ce trike alegeti. Si eu stau la bloc, iar ca scule am folosit un dispozitiv de indoire pentru sirma de otel de 4mm, un ferastrau manual pentru placaj, un ciocan si o surubelnita, o minilampa de gaz pentru lipituri (in principiu scule care se gasesc prin casa). Am ales un trike care nu are complicatii mecanice.
Vladimir (vpilic) are o ultima varianta, relativ usor de construit.
Mai exista posibilitatea de a cumpara un kit QBSE din SUA (85$+23$shipping, dar se poate negocia la 100$). Si in maxim o ora se poate monta si e gata de zbor cu o surubelnita si un ciocan.
Mult succes, si asteptam fotografii.
Aceasta postare a fost editata de popad: 11 February 2012 - 10:21 PM