Modelism - RHC Forum: Incepator vreau sa construiesc un aeromodel electric - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Incepator vreau sa construiesc un aeromodel electric de la barcute .... la aero

#1 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 955
  • Inregistrat: 20-August 03
  • Interests:Muzica, Navomodelism, Aeromodelism, Multicoptere

Postat 02 October 2009 - 07:46 PM

Buna As dori sa ma apuc sa-mi construiesc si eu un avion cu motor electric. Mie personal imi place modelul acela AGMASTER sau ceva asemanator lui.
Mentionez ca am facut ceva barcute cu telecomanda atat de vitaza cat si de nadit si am utilizat lemn de aviatie pentru constructia lor.

As dori ca acest model sa fie unul electric. Momemtan detin o radiocomanda wfly 100c cu tot pachetul ce il contine
- un motor 70/13T pe care in ciuda greutatii cred ca as putea sa-l folosesc Sau nu? fiindca am si regulatorul pentru brushed in pachetul radiocomenzii
dar parca nu as dori ca dimensiunile aripilor sa fie mai mare de 110cm.

Ma puteti ajuta cumva la alegerea unui astfel de model? si eventual cum as putea incepe proiectu/.

Mai detin si lemn de aviatie de 4 mm, 3 straturi (Liteply) si 8 acumulatori NIMH stiu ca sunt grei dar pentru inceput....

Astept pareri din partea voastra. Multumesc anticipat
Turnigy 9X cu modul audio si Frsky telemetry
https://www.youtube....HuEcHGiek&t=14s

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#2 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 October 2009 - 07:49 PM

Cu ce materiale de constructie ar trebui sa incep? Daca nu va zbura..... am sa il agat in camera mea unde il voi putea privi tot timpul dar vreau sa iasa frumos.

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#3 Useril este offline   Dark_elf 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 38
  • Inregistrat: 19-February 09
  • Interests:Aeromodelism, tattoo, electronica,

Postat 03 October 2009 - 11:18 AM

Salut!
Fiind incepator ca si mine iti recomand sa folosesti depron deoarece este usor si rezistent.
If u have doubts, use C4!!!
0

#4 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 October 2009 - 02:34 PM

si de unde as putea lua depron? ca la s--ra sau pho--x nu este cu ce se lipeste acesta? eu ma pricep doar la balsa, lemn de aviatie

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#5 Useril este offline   Ovi 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 69
  • Inregistrat: 24-August 09

Postat 03 October 2009 - 03:01 PM

depron am gasit la praktiker, cauta pe forum,"depron" si vei gasi cu siguranta
0

#6 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 719
  • Inregistrat: 10-October 08

Postat 03 October 2009 - 03:42 PM

De principiu depron gasesti in aproape orice depozit de constructii, fie el mare (Dedeman, Praktiker, Hornbach, Obi, etc) sau mai mici de la coltul strazii.
Este materialul folosit in general ca izolatie, ce se pune sub parchet. Chiar asa poti sa intrebi la respectivele magazine, de "coli de spuma care se pun sub parchet".
Vine in diverse forme (drept, striat, etc), diverse culori (alb, verde, portocaliu) si diverse grosimi(3, 5, 6, 9 mm).
Recomandarea este sa iei depron drept pe ambele fete, nu striat, de preferinta alb (mai usor de vopsit) si la grosimile cerute in plan.

Se taie cu cutter-ul (important este sa fie lama bine ascutita; varful schimbat mai des ca sa taie usor spuma sa nu o adune) dupa un plan care poate fi luat de pe internet sau de la cunoscuti.
Planul poate fi A0 sau Tiled-A4 (pe care il lipesti fila langa fila pana iese tot un A0) in general.

Se lipeste cu diverse lipiciuri. Personal folosesc Bison Poliuretan (o sticluta de plastic mica galbena care se gaseste in acealeasi magazine ca si depronul, uneori si in supermarketuri) deorece expandeaza, este tot o spuma si este usoara. Pentru zonele in care vrei rezistenta poti folosi Epoxy bicomponent (doua seringi rosii lipite, tot de la Bison).. dar desi foarte rezistent adauga greutate (se gaseste in aceleasi locuri ca mai sus mentionatul)

Vei mai avea nevoie de carbon (care se gaseste la magazinele din tara mentionate de tine) conform celor mentionate in plan.

Vopsea ai grija sa fie pe baza de apa, altfel topeste depronul (cel mai bine este sa folosesti markere sau daca vrei ceva mai evoluat spray-uri speciale pt spuma sau aerograf). Sfat personal. Intai fa-l sa zboare si apoi vopseste-l cand e totul ok... sa nu-ti para rau de munca..

Ca si model daca nu ai mai zburat pana acum, e bine sa iti construiesti ceva cu aripa parasol, eventual un Blu-Baby (s-a mai discutat de el in multe topicuri si gasesti si planurile tot pe forum)

RC-ul pe care il ai este suficient pt inceput, daca ai TX si RX.

Vei mai avea nevoie de cel putin 3 servo (in functie de model se alege si marimea lor), un motor (mergi pe brushless si nu o sa regreti) si regulatorul aferent lui si baterii recomandabil LiPo (+incarcator cu balansare daca vrei LiPo). Brushless+LiPo = greutate mai mica; performante mai mari

Foarte important: NU lipi excesiv, NU intari excesiv, NU supradimensiona componentele. Cine a facut planul ala a facut deja calculele sa fie bine. EU nu am fost ascultator si primul model a iesit de doua ori mai greu din acest motiv (frica ca se rupe, frica ca electronica e prea mica, etc). Rezultatul: un biplan care zboara, dar in loc sa fie lent si calm si sa faca 3D, e o rachetuta pe cer. La aero e foarte FOARTE importanta greutatea.

Hai, spor la lucru si tine-ne la curent cu evolutia :rolleyes:
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
0

#7 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 October 2009 - 04:13 PM

Si pentru ca ai fost cuminte (ai fost, nu? :rolleyes:), uite ceva foarte valoros:
http://www.rcpowers....hread.php?t=589

O serie de tutoriale video, care te ajuta sa iti faci o idee cu ce se mananca zborul si cum e cu spumele (inclusiv depron)
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern

0

#8 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 03 October 2009 - 06:32 PM

Si nu uita si de acest tutorial : http://www.rhc.ro/fo...showtopic=20712
0

#9 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2393
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 03 October 2009 - 07:54 PM

Vezi postareap_cipri, la Oct 2 2009, 08:49 PM, a spus:

Cu ce materiale de constructie ar trebui sa incep? Daca nu va zbura..... am sa il agat in camera mea unde il voi putea privi tot timpul dar vreau sa iasa frumos.

salutare,
ceea ce se gaseste la magazinele gen bricostore,dedeman,praktiker.etc nu este un depron.Este ceva similar cu depron-ul.O sa constati ca nu are rigiditatea necesara pt aeromodelism.Iti recomand ceea ce se gaseste aici sa cauti la tine in oras: www.ioannina-product.ro.Cel putin in Bucuresti aici se gaseste ceea ce se numeste DEPRON.Restul e cu totul altceva.
Dupa cum vezi in avionul de mai jos materialul verde e luat de la Praktiker ,exact ce se spune in forum,izolator pt parchet,cel alb fiind adevaratul- depron.Scrie si pe el. :rolleyes:
multa baftaaa

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1060727.JPG

Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#10 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 October 2009 - 08:44 PM

Multumesc frumos pentru ajutor. Voi cauta pentru inceput materialele si mai vedem apoi la ce tip de model ma stabilesc.

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#11 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 October 2009 - 10:19 PM

Vezi postareaoachidori, la Oct 3 2009, 08:54 PM, a spus:

salutare,
ceea ce se gaseste la magazinele gen bricostore,dedeman,praktiker.etc nu este un depron.Este ceva similar cu depron-ul.O sa constati ca nu are rigiditatea necesara pt aeromodelism.Iti recomand ceea ce se gaseste aici sa cauti la tine in oras: www.ioannina-product.ro.Cel putin in Bucuresti aici se gaseste ceea ce se numeste DEPRON.Restul e cu totul altceva.
Dupa cum vezi in avionul de mai jos materialul verde e luat de la Praktiker ,exact ce se spune in forum,izolator pt parchet,cel alb fiind adevaratul- depron.Scrie si pe el. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
multa baftaaa

Ia uite tu ce scrie pe site-ul mentionat de tine mai sus:
DEPRON prezinta si caracteristici de izolator fonic, iar atunci cand este folosit la izolarea pardoselilor, le face pe acestea "silentioase"

Asa deci.. restul e cu totul altceva.. :)

PS. Alb gasesti si la Mr. Bricolage.. dar in afara de culoare eu nu am vazut alte diferente semnificative..

0

#12 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 October 2009 - 07:19 PM

Modelele alea din depron de la rcpowers sunt super. Merci cred ca am sa ma axez pe unul

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#13 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2863
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 05 October 2009 - 07:52 AM

Vezi postareap_cipri, la Oct 4 2009, 08:19 PM, a spus:

Modelele alea din depron de la rcpowers sunt super. Merci cred ca am sa ma axez pe unul

recomand un blu-baby cu aripa uc...usor de construit usor de zburat..spor la treaba..
0

#14 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 October 2009 - 05:44 AM

Care e Blu-Baby?nu am gasit la ei pe site

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#15 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 06 October 2009 - 06:34 AM

Daca esti decis sa iti faci un avion gasim noi unu . Stiu unde se gaseste depron in baia mare , si il facem noi cumva ;) . Dar gandestete ca oricat de bine am reusi sa il construim tot nu va zbura la fel de bine ca unu cumparat , care daca stam sa ne gandim nici nu e chiar asa de scump ...Eu tias recomanda sa iti iei mai bine un Easy Star sau un Easy Cub sau ceva motoplanor(Easy Glider Pro, Electro Junior, Robbe Arcus) decat sa iti faci unu care nici macar nu sti daca va zbura bine dupa ce ca iti ia o gramda de timp si ceva bani pt electronica.
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#16 Useril este offline   ilie F1A 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1250
  • Inregistrat: 17-April 09
  • Interests:aeromodelismul-zbor liber-F1A

Postat 07 October 2009 - 04:59 AM

Intra pe forum ,coltul incepatorului la''Zbor reusit cu B-B pe Chitila''si vei afla multe despre B_B. Mult succes.
0

#17 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 October 2009 - 05:19 AM

Da e fainut Imi place. acu sa vad la ce ma opresc. Pentru inceput cred ca voi face unul din depron iar apoi.... vedem

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#18 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 October 2009 - 09:47 AM

Salut! Crd ca totusi ma voi duce pe agmaster sau baracuda care sunt la fel doar aripa mare difera. Chiar daca nu va zbura nu conteaza dar in primul rand vreau sa arate frumos. Am redus mult ca dimensiune proiectul si am ajuns la lungimea aripii mari la 103cm. Ce servo-uri ar trebui sa folosesc pentru aceasta aripa? Eleroane. Mentionez ca grosimea aripii acolo unde ar trebui cred montate servo-urile ar fi de 1,6-1,7cm. ce forta ar trebui sa aibe servo-rile pentru o astfel de dimensiune a aripii? Pentru coada respectiv aripa spate? ajung si servo-uri cu 1,2kg forta adica cele date in pachetul rediocomenzii Efly 100C? de la artech.

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#19 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 October 2009 - 03:24 PM

Nu vreau sa sun rautacios, dar modelul tau va zbura la fel de mult cat vrei tu sa investesti in el si la fel de mult cat asculti parerile celor de pe forum.
Vei avea un bibelou minunat sau daca ii pui un motor suficient de puternic o rachetuta care va zbura in linie dreapta... cateva secunde.

Daca oamenii te sfatuiesc sa iti faci un Blu-Baby, nu o fac degeaba. Daca nu ai experienta de zbor iti trebui un model cu aripa sus, eventual si un pic de diedru... iti trebuie un model calm, nu o racheta.. iti trebuie un model care sa fie usor ca un fulg si sa zboare, nu un bibelou greu, dar frumos vopsit..

Stiu ca tu zici ca important e sa arate frumos chiar daca nu o sa zboare.. dar tot eu stiu ca in sinea ta vei vrea sa zboare si il vei face sa zboare pana la urma.. dar daca asculti la fel de rarefiat pe cat am tras concluzia ca ai facut-o pana acum.. la prima incercare de zbor bibeloul tau se face mai multe bibelouri si atunci sa vad ce o sa mai pui pe dulap si sa mai arate si frumos.

Daca intradevar vrei doar sa arate frumos, nu mai dai banii pe electronice, il faci cat mai corect, il vopsesti cat mai frumos si pui o poza la sectiunea machete de pe forum <_<

Dar daca vrei sa-l zbori asculta de ce ti se mai sugereaza, CITESTE, ca vad ca nu ai inteles nimic din ce ti s-a spus pana acum.
In primul rand aripa nu trebuie sa fie "groasa", ideal ar fi sa aiba profilul corect si sa fie goala pe dinauntru ca sa fie cat mai usoara. In al doilea rand forta servo-urilor se refera la cu totul altceva, sper ca nu te gandeai sa faci aripa de 1.2kg greutate si sa o misti cu acel servo de la Artech.. ca nu la asta se refera cele 1.2 kg..

Asa ca alegeti destinul, machete statice sau aeromodele rc.

Daca ai ales cea de-a doua varianta fii hotarat in decizie si casca bine urechile la ce ti se spune ca nu o face nimeni doar ca sa se afle in treaba. Pana la urma isi rupe un pic din timpul lui ca sa te ajute pe tine si macar pt asta ar trebui sa te gandesti ca parerea respectivului este valoroasa.

Inca o data, intentia mea nu este rautacioasa, ci doar incerc sa ajut, cum o fac si ceilalti

0

#20 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 October 2009 - 04:12 PM

Ai dreptate Maverik nu vreau un model static vreau ceva cu care sa si zbor.Ideea e ca nu prea imi place blu baby dar .... nici cu dacia nu prea imi place sa merg dar nu am ce face. cam asta ar fi comparatia.

Bine Vreau sa fac un avion din depron din care imi ziceti voi. daca imi puteti spune si de unde sa dau jos planul cat mai detaliat indiferent in ce format este

Multumesc pentru sfaturi Maverik. asa voi face! Oricum am nevoie de ajutor in alegerea servo-urilor, motorului si elicii etc...

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#21 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 October 2009 - 04:27 PM

That's the spirit! :D
Faci o Dacie urata la inceput, dar simpla de inteles; nu ai nevoie de service specializat, repari la tine la garaj; nici nu prinde 300km/h, dar nici accident nu faci cu ea. Ai surprins bine ideea <_<

Primul model oricum este in general de sacrificiu, sa inveti pe el. Dupa ce il stapanesti si stapanesti si principiile de functionare, vei sti exact ce vrei si cum sa faci. Planuri de Blu-Baby ti s-a spus deja unde gasesti.

Daca nu te multumesc si tot "dacie" ti se pare poti sa mai cauti pe net planuri rcgroups.com sa zicem, la scratchbuilt foamies.. important e sa iti alegi un model lent, obligatoriu cu aripa sus (e mult mai stabil), cu o anvergura a aripii undeva pe la 1m.

In functie de modelul ales (ne dai si noua planuri) iti vom recomanda si electronica pt el (asta daca nu e specificata deja in planuri)... dar sa incepem cu inceputul.. alege modelul si planul pt el.

0

#22 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 07 October 2009 - 04:42 PM

Vezi postareap_cipri, la Oct 7 2009, 05:12 PM, a spus:

Ai dreptate Maverik nu vreau un model static vreau ceva cu care sa si zbor.Ideea e ca nu prea imi place blu baby dar .... nici cu dacia nu prea imi place sa merg dar nu am ce face. cam asta ar fi comparatia.

Bine Vreau sa fac un avion din depron din care imi ziceti voi. daca imi puteti spune si de unde sa dau jos planul cat mai detaliat indiferent in ce format este

Multumesc pentru sfaturi Maverik. asa voi face! Oricum am nevoie de ajutor in alegerea servo-urilor, motorului si elicii etc...

Nu va mai conta daca iti place sau nu BB-ul din punct de vedere estetic in momentul in care va zbura - controlabil. Pentru ca este construit de tine si mai ales zburat cu succes - tot de "manuta" ta vei fi incantat. Destui dintre noi au inceput ( majoritatea ) cu trainere cu aripa parasol ( ba unii au ramas vesnic indragostiti de un astfel de model in ciuda performantelor la care au ajuns in 3D - de exemplu ) si n-au fost dezamagiti. Eu sunt "indragostit"de biplane si de avioane de vanatoare din al doilea razboi mondial. Biplane am construit si zburat insa sunt constient ca pentru celalalt gen amintit mai trebuie sa evoluez. ( desi as fi in stare sa construiesc unul din depron destul de scale )...asa incat .....
0

#23 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 October 2009 - 08:30 PM

Aveti dreptate fie ma stabilesc la un BB fie la un model de cessna de la http://picasaweb.goo...ssna182Arttech#

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#24 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 October 2009 - 08:32 PM

Nu pot deschide planurile de aici: http://www.rcgroups....hmentid=2256282 biggrin.gif
Am un autocad 2002 si un Voloview3 si spune ca sunt corupte. cu ce le pot deschide?

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#25 Useril este offline   Maverick 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 October 2009 - 09:42 PM

Uite aici toate Blu-Baby posibile si imposibile:
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.ph...amp;postcount=2

Cauta planuri in PDF. Daca ai posibilitatea sa printezi A0 e perfect, daca nu iei versiunile Tiled-A4 si le pui cap la cap pana iese planul mare.

Cu Cessna am inceput si eu. Am trosnit-o de 2 ori. Am lipit-o tot de atatea ori merge ca in prima zi (de fapt mai bine ca a fost upgradata la brushless).
Foarte buna si Cessna, o iei azi si maine iesi la zbor (obligatoriu cu cineva cu experienta langa prima data - trebuie reglata/trimata).

Aceasta postare a fost editata de Maverick: 07 October 2009 - 09:47 PM

0

#26 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 October 2009 - 05:34 AM

Buna ziua m-am hotarat sa fac un blu baby de 40 inch. Acum am o intrebare: Motorul asta 2835/10 este bun pentru asa ceva? ce elice mi-ar trebui.
A doua intrebare: Servourile astea: Servo Art-Tech AS-100 Nano, Cuplu: 1.2 kg-cm ar fi bune?
Din cate am vazut la acest model nu exista eleroane? numai elevator si coada?

Cum se numesc tijele alea care fac legatura intre servo si elevator, eleroane respectiv piesele alea mici nu furcile care sunt lipite pe eleroane si elevator? si sunt cuplate la furci?ceva piesa triunghiulara.

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#27 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 October 2009 - 05:37 AM

bravo o alegere buna cu bb-ul.....motorul i-l ai s-au vrei sa-l achizitionezi cat de curand...??
0

#28 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 October 2009 - 05:38 AM

Vreau sal cumpar si de aia vreau sa stiu pe ce motor sa ma axez

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

#29 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 October 2009 - 05:54 AM

deci ..1.necesita un pack lipo de cel putin 1500mah/3s 20c
2.esc de cel putin 3a
3.greutatea ....cam mare
faci un calcul la pret si vezi
recomandare bl BM 2410-12D
ESC -FLY33A HIT MODELS
lipo 1300mah/3s 15-20A
eu la configuratia asta ma joc cu un decatlon care are cam 500grame.....restul depinde de tine
0

#30 Useril este offline   p_cipri 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 October 2009 - 06:23 AM

Modelul asta mai trebuie intarit pe undeva - fuselaj, aripa - cu baghete din brad sau carbon?

Quad S500 cu Naza V2

EasyGlider Pro
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

8 useri citesc topicul