Iunie 2004
Postat 13 June 2004 - 02:29 PM
ieri 12.06.04 mare "Flugtag" la Balve, pentru mine o ora de drum care s-a meritat. Modele de exceptie.
Am facut peste 100 de poze din care unele le vedeti aici, pacat ca trebuie sa le reduc din marime.
Prima:
Boeing Stearman:
Michael
Am facut peste 100 de poze din care unele le vedeti aici, pacat ca trebuie sa le reduc din marime.
Prima:
Boeing Stearman:
Michael
Holm und Rippenbruch !!
Postat 14 June 2004 - 02:05 AM
Albatros, multumim pentru poze. Cred ca ai avut dreptate. Cu pozele pe care ni le-ai pus pe forum am fost si noi prezenti cateva clipe la flugtag.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 14 June 2004 - 08:37 AM
Bei Albatroase! Da' mai termina dom'le cu poze astea ca ne-ai inebunit pe toti! Mai du-te si tu pe la meetinguri de polistirene, planoare de carton si zmee!
Lasa-ne, dom'le! Pe mine m-ai complexat de tot! Ce plasa de protectie era! Ce iarba! Modelele - asa si asa! Au incropit si ei ce au mai gasit prin tomberoane...
Da' las ca noi avem niste nori...
......................
Bei Redule! Nu te mai obosi sa faci d'alea de cioroplast! Iti dau eu niste bibliorafturi mai vechi. Decat sa le pui un motor mai maricel...
......................
Hai sictir!
Lasa-ne, dom'le! Pe mine m-ai complexat de tot! Ce plasa de protectie era! Ce iarba! Modelele - asa si asa! Au incropit si ei ce au mai gasit prin tomberoane...
Da' las ca noi avem niste nori...
......................
Bei Redule! Nu te mai obosi sa faci d'alea de cioroplast! Iti dau eu niste bibliorafturi mai vechi. Decat sa le pui un motor mai maricel...
......................
Hai sictir!
Orice pas inainte e un shut in fund!
Postat 14 June 2004 - 09:17 AM
Duminica 13 am fost la Calugareni de la 12 la 3.30 si am fost singurul (care a zburat);m-am dat cu trainerul cu termic pret de vreo 1l de combustibil; dupa plecarea mea stiu ca a mai fost ZOD; restul lumii, a lenevit prin casa, sau a zburat prin alte parti... pacat, a fost o vreme extra;
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.