Modelism - RHC Forum: Blade mSR - Fixed pitch - single rotor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »

Blade mSR - Fixed pitch - single rotor pofteste careva la el ?

#91 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 06 May 2010 - 12:29 PM

parerea mea:

fiind mic pare rapid cum nu are colectiv are ciclic limitat si ca viteza de zbor ma indoiesc ca e chiar rapid, ii atribuiti merite care nu le are o fi bun la reflexe de baza dar si reversul medaliei cred ca nu e chiar placut sa te obisnuiesti cu ideea " dau cu el de sol ca am gresit si nu are nimic"- incercati asta cu un 600 sau 450...

p.s. cum a-ti determinat ca e rapid?pe ce criterii ? ...rata de roll? raspuns la ciclic? agilitate ? din cate stiu eu si am si eu la clasa micro si heli care face "3d"-manevre simple inverted zbor pe spate flip etc, si impresia aia de "rapid" imi e data de faptul ca e doar mic.
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#92 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 06 May 2010 - 01:31 PM

Vezi postareanen77, la May 6 2010, 01:29 PM, a spus:

parerea mea:

fiind mic pare rapid cum nu are colectiv are ciclic limitat si ca viteza de zbor ma indoiesc ca e chiar rapid, ii atribuiti merite care nu le are o fi bun la reflexe de baza dar si reversul medaliei cred ca nu e chiar placut sa te obisnuiesti cu ideea " dau cu el de sol ca am gresit si nu are nimic"- incercati asta cu un 600 sau 450...

p.s. cum a-ti determinat ca e rapid?pe ce criterii ? ...rata de roll? raspuns la ciclic? agilitate ? din cate stiu eu si am si eu la clasa micro si heli care face "3d"-manevre simple inverted zbor pe spate flip etc, si impresia aia de "rapid" imi e data de faptul ca e doar mic.

Uitate in video ul asta si vei intelege de ce toata lumea zice ca e rapid. Walkera ala care il ai tu e diferit. Mie personal mi se pare foarte rapid in comparatie cu marimea lui. Modelul e bun pentru invatat orientare curbe si chestii simple. O data ce le-ai invatat te distrezi forte bine cu el.

Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#93 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 03:20 PM

Vezi postareaBIGfoot, la May 6 2010, 02:31 PM, a spus:

Uitate in video ul asta si vei intelege de ce toata lumea zice ca e rapid. Walkera ala care il ai tu e diferit. Mie personal mi se pare foarte rapid in comparatie cu marimea lui. Modelul e bun pentru invatat orientare curbe si chestii simple. O data ce le-ai invatat te distrezi forte bine cu el.

asa

prinde 20-30 km/ora?

agil ? adica raportat la marimea lui poti vira intr-o camera? pastrand raportul fac aceleasi chesti (de cateva ori mai interesant) in acelasi spatiu cu un 450.

piroflip-ul ala isteric? da imi pot seta heli sa faca mai de asa.
West Hobby Team
0

#94 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 09-September 08

Postat 06 May 2010 - 03:40 PM

Vezi postareakitsched, la May 6 2010, 12:52 PM, a spus:

Vezi postareamisumat, la May 6 2010, 12:44 PM, a spus:

Ai spus cumva 100 crash-uri??? Banuiesc ca e o greseala de tipar, nu? Pentru ca 100 de crash-uri, pe an sa zicem, nu cred ca au toti cei de pe forum la un loc. Daca totusi tu ai avut 100.... hmmm... poate ar mai trebui niste simulator inainte de zbor?

Nu cred ca e loc de rautati aici. E vorba de un micro heli surprinzator de rezistent. Eu nu prea-s as in estimari, dar sa tot fi avut si al meu peste 100 de crash-uri. Prin casa: nenumarate plezneli de mobila, usi, pereti, geam. Pe afara: copaci, alti pereti, picat in iarba, pe pamant si in cel mai rau caz pe beton. Si sa sti ca daca tot ai micro heli cu care poti zbura in spatii restranse, si a caror piese de schimb vin la bani marunti sim-ul cam pica pe locul 2. :) In plus la 99% dintre crash-uri mergi, il culegi, ii dai drumul si zboara din nou.

Gerula, multumesc de pontul cu alcoolul izopropilic.

Pentru putin. Dar ai grija sa lubrifiezi bine servo-urile dupa ce faci operatiunea.

Vezi postareanen77, la May 6 2010, 01:29 PM, a spus:

o fi bun la reflexe de baza dar si reversul medaliei cred ca nu e chiar placut sa te obisnuiesti cu ideea " dau cu el de sol ca am gresit si nu are nimic"- incercati asta cu un 600 sau 450...

Intr-adevar, asta poate fi o problema, dar mai degraba de natura psihologica. Msr e perfect ca sa inveti orientarile si zborul mai sportiv fara sa bagi mana adanc in buzunar pentru a acoperi crash-urile unui heli "adevarat".

Eu unul evit sa zbor in aceeasi "sesiune" MSR-ul si T-rexul, tocmai ca sa nu ma fure entuziasmul :)

Aceasta postare a fost editata de Primus: 07 May 2010 - 01:57 PM

Align T-rex 450 SE V2, Gaui Hurricane 200 V2 FES, Blade MSR,
Starmax He-162, V-Mar Do-335, Parkzone P-51D ultra-micro
Spektrum Dx7
0

#95 Useril este offline   kitsched 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 225
  • Inregistrat: 01-April 08

Postat 06 May 2010 - 03:55 PM

Ca raspuns pentru nen77: nu incerc sa invat cum sa crash cu mSR-ul ci ma concentrez pe zbor, mai precis pe bazele zborului (orientari si zbor sportiv) si cum principiile si controlul sunt la fel nu cred ca face rau. Cand e sa pic, fac exact ce as face la TRex - incerc sa evit pana in ultimul moment cazatura iar daca nu reusesc tai gazul si inchid ochii. :) Doar ca, asa cum s-a mai zis de nenumarate ori mai sus, costurile unei eventuale reparatii sunt avantajoase. Cand am primit mSR-ul mai mult era pe jos, acu reusesc sa zbor fara crash cate o baterie fara prea mare efort. Eu chiar si la Blade incerc dupa fiecare crash sa ma gandesc la ce nu am facut bine si cum sa evit pe viitor. Normal ca nu la amplitudinea cu care te gandesti dupa o plezneala de TRex, dar acolo ai si timp sa te gandesti... :)

Si e chiar asa de important ce viteza are si ce stie? Eu sigur nu l-am luat sa fac tic-toc si piroflip cu el ci sa invat sa zbor cat de cat si apoi sa ma distrez zburand in locuri unde nu ar fi posibil cu TRex. Lucrand acasa, e deosebit de reconfortant cand pot face o pauza care include o sesiune de zbor prin curte. Lucru care nu mi-ar fi posibil cu un elicopter mai mare.

Aceasta postare a fost editata de kitsched: 06 May 2010 - 04:00 PM

Aer: DJI Spark | DJI Mini 2 | ZMR250 | TBS Discovery Pro
Sol: Axial SCX10 | Axial Exo | HPI Sprint 2
0

#96 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 04:19 PM

Vezi postareakitsched, la May 6 2010, 04:55 PM, a spus:

Eu sigur nu l-am luat sa fac tic-toc si piroflip cu el ci sa invat sa zbor cat de cat si apoi sa ma distrez zburand in locuri unde nu ar fi posibil cu TRex. Lucrand acasa, e deosebit de reconfortant cand pot face o pauza care include o sesiune de zbor prin curte. Lucru care nu mi-ar fi posibil cu un elicopter mai mare.

That's the spirit :)

Adevarul e ca, pana nu ai pe mana un MSR, aproape ca n-ai cum sa intelegi cat de distractiv e.
Spektrum Dx7
0

#97 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 04:45 PM

Vezi postareakitsched, la May 6 2010, 04:55 PM, a spus:

Ca raspuns pentru nen77: nu incerc sa invat cum sa crash cu mSR-ul ci ma concentrez pe zbor, mai precis pe bazele zborului (orientari si zbor sportiv) si cum principiile si controlul sunt la fel nu cred ca face rau. Cand e sa pic, fac exact ce as face la TRex - incerc sa evit pana in ultimul moment cazatura iar daca nu reusesc tai gazul si inchid ochii. :) Doar ca, asa cum s-a mai zis de nenumarate ori mai sus, costurile unei eventuale reparatii sunt avantajoase. Cand am primit mSR-ul mai mult era pe jos, acu reusesc sa zbor fara crash cate o baterie fara prea mare efort. Eu chiar si la Blade incerc dupa fiecare crash sa ma gandesc la ce nu am facut bine si cum sa evit pe viitor. Normal ca nu la amplitudinea cu care te gandesti dupa o plezneala de TRex, dar acolo ai si timp sa te gandesti... :)

Si e chiar asa de important ce viteza are si ce stie? Eu sigur nu l-am luat sa fac tic-toc si piroflip cu el ci sa invat sa zbor cat de cat si apoi sa ma distrez zburand in locuri unde nu ar fi posibil cu TRex. Lucrand acasa, e deosebit de reconfortant cand pot face o pauza care include o sesiune de zbor prin curte. Lucru care nu mi-ar fi posibil cu un elicopter mai mare.

Pai la chestia asta ma refer si eu "take it as it is " un micro heli performant la clasa lui , nu sunt eu cel care spune ca e ultra agil etc.

Inca 2 mici lamuriri ..si invatatul pe blade are o limita -as vrea sa vad care dintre voi macina la fel in comenzi pe un heli normal cum macina la msr.

Atentie tot ce invatati invatati pe "normal" folosirea unei faze de zbor cu negativ nu va fi asa usoara.(trecere normal-idle1)
West Hobby Team
0

#98 Useril este offline   kitsched 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 07:27 PM

Vezi postareanen77, la May 6 2010, 05:45 PM, a spus:

as vrea sa vad care dintre voi macina la fel in comenzi pe un heli normal cum macina la msr

As vrea sa vad care dintre voi macina la comenzi pe un heli normal asa cum macina pe simulator.
0

#99 Useril este offline   RAPTOR 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 277
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Interests:heli,aero......

Postat 06 May 2010 - 07:34 PM

Pai daca e asa destept eu zic sa imi vand RAPTORUL si sa imi iau un BLADE........
NEN are dreptate...la trecerile in diferite faze de zbor o sa ai mai multe crashuri decat la hoverul invatat cu MSR.Este adevarat ca este foarte bun si distractiv(nu contest)pentru un incepator....dar pana la urma si simulatorul este lafel de bun,ba chiar mai bun si mai ieftin,acolo inveti sa zbori "normal".Pana la urma pentru ce inveti pe MSR?....nu pentru ca sa treci la o clasa superioara? si atunci o sa te vad cum o sa te ajute MSR-ul in Idle-up 1-2-3.

PS.In nici un caz ca "daca nu am un MSR in mana nu pot sa inteleg"...mai repede zic invers......tu sau voi cei care zburati Blade si il tot laudati atata....ati pus vreodata mana pe un 600 sau 700 sa vedeti cum e?findca pana la urma voi faceti o comparatie....insa doar pe partea de "fun".

PS.PS.Apropo.....banuiesc ca si voua va tremura picioarele cand va dati cu MSR-ul.....nu?
0

#100 Useril este offline   kitsched 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 07:45 PM

Nu-mi amintesc sa fi scris ca telul meu ar fi sa zbor in idle up 1, 2 sau 3. De fapt sigur nu am scris asta, fiindca NU E telul meu.

Dar aparent omul care vrea sa se distreze nu are ce cauta pe forumul asta nici chiar in topicul despre mSR ca vin baietii sa-i explice ca e marginal retardat pana nu-si ia o Aurora.

@raptor: Da, la ultimul zbor cu mSR m-am udat tot.
0

#101 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 502
  • Inregistrat: 04-January 09

Postat 06 May 2010 - 07:57 PM

Vezi postareanen77, la May 6 2010, 04:45 PM, a spus:

-as vrea sa vad care dintre voi macina la fel in comenzi pe un heli normal cum macina la msr.

Atentie tot ce invatati invatati pe "normal" folosirea unei faze de zbor cu negativ nu va fi asa usoara.(trecere normal-idle1)

eu sunt un exemplu ca Blade iti mareste viteza de reactie.Finetea doar daca il zbori in spatiu foarte mic 2x2,5m in viteza mare, ca sa poti compara cu finetea de 3d Am devenit peste noapte inspaimantator. Multi din cei de la camp au spus ca nu au reusit sa urmareasca pozitia elicopterului cand faceam suruburi in aer. acum lucrez la zborul in mod continuu. as putea sa incerc sa invat piroflip dar prefer sa trec prin stadii. acum is la curbe in orice pozitie. din pacate blade ma cam distrage de la simulator.Totusi le combin pe amandoua.

o chestie misto  .. nu utilizez expo in 3d, totul e liniar. e de ajuns sa spun asta celor pe langa care zbor ca se trag la distanta.

Imagine atasata: t_rex_450_intors.jpg

My little heli Blade...e fantastic!!!
Videoclipurile mele Spektrum DX8

elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#102 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 May 2010 - 10:35 PM

Vezi postareaRAPTOR, la May 6 2010, 08:34 PM, a spus:

Pana la urma pentru ce inveti pe MSR?....nu pentru ca sa treci la o clasa superioara? si atunci o sa te vad cum o sa te ajute MSR-ul in Idle-up 1-2-3.

Pui problema gresit. Cel putin deocamdata, nu exista un heli de clasa superioara care sa se preteze la zburat in casa. mSR va deveni inutil doar cand o sa apara un elicopter de dimensiune similara, cu crash resistance similar, si care sa fie capabil de 3D. Pana atunci, noi astia care vrem sa zburam elicopterul cand ne tuna nu avem "clasa superioara"

Vezi postareaRAPTOR, la May 6 2010, 08:34 PM, a spus:

PS.In nici un caz ca "daca nu am un MSR in mana nu pot sa inteleg"...mai repede zic invers......tu sau voi cei care zburati Blade si il tot laudati atata....ati pus vreodata mana pe un 600 sau 700 sa vedeti cum e?findca pana la urma voi faceti o comparatie....insa doar pe partea de "fun".

PS.PS.Apropo.....banuiesc ca si voua va tremura picioarele cand va dati cu MSR-ul.....nu?

Mai, nu stiu altii cum sunt, dar mie nu-mi tremura picioarele nici cand zbor cu 450-ul. In general vorbind nu-mi tremura picioarele pentru obiecte, fie ele si mult mai scumpe decat un heli. Sigur, n-as avea nici o bucurie de la un crash cu un T-rex, desigur ca m-ar deranja, dar pana la tremurat picioarele... Sa fim seriosi.

Poate din cauza ca am umblat nitel prin Bosnia si Kosovo in perioade cand, daca auzeai o paraiala, sigur nu era un scuter care dadea rateuri. Daca e sa-ti faci griji de-astea cu tremurat picioarele pentru ceva, sigur nu un crash cu un RC heli e motivul potrivit.

Aceasta postare a fost editata de Gerula: 06 May 2010 - 10:37 PM

Spektrum Dx7
0

#103 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 May 2010 - 01:49 PM

In alta ordine de idei, acum cateva minute am ridicat de la posta pachetul cu noile Hyperion de 160mAh si 25c discharge <_<. Primele impresii in curand :).
Spektrum Dx7
0

#104 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 07 May 2010 - 02:06 PM

Am o rugaminte. Hai sa vorbim de MSR, frumos si cu argumente.
Cine considera ca modelul e prea putin pentru el, sa ignore acest topic.

Urmatoarele comentarii aiurea la adresa colegilor vor fi sanctionate cu pauze de postare considerabile.

Spor la zbor.

Aceasta postare a fost editata de Primus: 07 May 2010 - 03:47 PM

0

#105 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 May 2010 - 03:36 PM

Hyperion 160mah 25c = 8 minute absolut safe pe statie (dupa 8 minute inca mai aveau putere sa tai gazul complet si pe urma sa mai poti ridica elicopterul fara sa atinga solul ) Cam la 9 minute cad brusc, de maniera ca heli nu mai raspunde desi rotorul inca se invarte.

Se simte diferenta de greutate/lungime, dar nu in mod neplacut. Heli-ul meu oricum avea usoara tendinta de a se lasa pe coada, acum pleca inainte destul de repede, a trebuit sa-i dau putin trim.

A, si etichetele sunt lipite aiurea, in sensul ca se agata de suport cand vrei sa scoti bateria din locas. <_< Trebuie mutate spre rama de plastic din capatul bateriei sau date jos.
Spektrum Dx7
0

#106 Useril este offline   kitsched 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 07 May 2010 - 04:48 PM

Eu am Hyperioane de 130 mAh. 8 bucati sa-mi ajunga. Nu am avut curiozitatea de a masura sa vad dupa cat timp nu mai pot tine elicopterul in idea sa nu le suprasolicit sau stric. Asa ca am lasat timerul de la statie pe 5 minute, atat cat era la "carpele" de la Eflite.

Citeaza

A, si etichetele sunt lipite aiurea, in sensul ca se agata de suport cand vrei sa scoti bateria din locas. Trebuie mutate spre rama de plastic din capatul bateriei sau date jos.

Exact la fel am facut si eu. :blink:
0

#107 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 May 2010 - 06:18 PM

Eu zic sa incerci cu 6 minute, ar trebui sa duca lejer.
Spektrum Dx7
0

#108 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2010 - 09:38 PM

tin un pic peste 6 minute jumate hyperion de 130mah. eu zic ca la 5 sau 5 minute jumate e ok. lipo e bine sa le descarci pana la 15%, nu complet. eu sunt multumit de hyperion. plus ca la cate baterii avem si la cat de repede se incarca nu le zbori pe toate, sunt tot timpul pline. iar eu am 5. la 8 nici nu imi fac griji ca le termina. in general cei ce vor mult timp sunt cei ce fac hover. dar cei ce zboara rapid si trebuie sa se concentreze mai mult sigur nu mai isi pun problema de timp.

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#109 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 May 2010 - 07:52 PM

Asta e valabil pentru zburatul in casa/la camp. Daca-i iei cu tine in vreun parc samd (adica in locuri unde n-ai portbagajul la 2 pasi), parca incarcatorul ala e cam in plus, si atunci e bine sa ai cat de mult timp de zbor din baterii.

Daca bateria tine peste 6minute si 30 de secunde, cred ca 6 minute pe statie e absolut safe. Oricum, o sa caut pe rc groups sa vad daca scrie pe undeva la cat pierde controlul RX-ul incorporat (din cate am observat e mai sensibil la scaderea de voltaj decat motorul). S-ar putea sa fie peste limita de siguranta a li-po-urilor.
Spektrum Dx7
0

#110 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2010 - 06:53 AM

http://vimeo.com/13110314

:)

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#111 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2010 - 11:33 AM

inca un video cu micutul elicopter care se pare e foarte distractiv pentru mine... video cainele vaneaza micul msr

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#112 Useril este offline   EugenS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1262
  • Inregistrat: 08-February 10

Postat 17 August 2010 - 01:11 PM

Aveti idee unde gasesc in Romania un tren de aterizare pt MSR.
The 5 P's theory : Proper Preparation Prevents Poor Performance.
0

#113 Useril este offline   Gerula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 September 2010 - 07:16 PM

Da-mi un PM daca inca n-ai gasit si-ti zic eu unde e pe stoc. Imi pare rau ca am vazut mesajul abia acum.

In alta ordine de idei, stie cineva daca exista vreo modalitate de a face mSR-ul sa nu se mai roteasca in momentul in care initiezi brusc un power climb?
Spektrum Dx7
0

#114 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 September 2010 - 07:26 PM

comparatie de marime :)

Imagine atasata: DSC09079msr600esp.jpg

:-)))))))))))))))

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#115 Useril este offline   morph 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 18-May 08

Postat 07 September 2010 - 08:58 PM

Felicitari pt 600esp. Abia acum o sa vezi ce inseamna un heli mare. :)
0

#116 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 16 September 2010 - 11:30 AM

Intrebarea mea e urmatoarea: si-a facut cineva baterie de 240 mah pentru msr?

aici e filmul de pe youtube Blade MSR 240 mah

iar baterie am gasit la hk Baterie 240 mah Blade MSR

ce nu gasesc eu este cablu cu mufa ca sa poti lega bateria la elicopter, nu gasesc pe nicaieri nici macar ce tip de conector e.
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#117 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 September 2010 - 10:09 PM

Am si eu o problemuta. Mi-am luat un blade msr si nu prea reusesc sa il tin in hover. Am tot dat pe trimuri dar nu prea sta, fuge in toate partile. Am observat ca swahplate-u nu sta perfect drept, e un pic inclinat din partea ce controleaza miscarea fata spate. Adica cum il privesti din fata servou din stanga. Mai trebuie ajustate manetutele? Deasemenea aceiasi manetuta de la servou de mai sus freaca de canopie, este normal asa? Dau si o bere daca e cazul.

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Imagine postata
0

#118 Useril este offline   firedragon 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 September 2010 - 10:35 PM

cu trimurile pe mijlocul cursei faci asa....reglare   sa iti stea perfect in hover. asa ai si curse egale pe servo inainte si inapoi 

la coada tre sa dai trim. eu la dx7 am subtrim sa nu se roteasca chiar daca am trim pe 0

cat despre viteza. vezi ca swash are 4 uniball. uite care is mai scurte(2 opuse) si muta ball link pe ele(alea dintre flybar si swash) asa il faci mai lent

canalul 5:  ti de inainte apasat si misti semnalul pe canalul 5 unde vezi ca ai cursa de servo mai redusa. asa o sa il calmezi din cursa de servo.

dar oricum , chiar daca o sa stea in hover perfect , daca nu esti sensibil la mana in 3 secunde ajunge in celalalt perete daca dai de stickuri...o sa treaca cu experienta si reflexele

invata sa inchizi motorul(obicei de care tre sa te dezveti apoi la un heli mai mare)

cum iti pare blade??

ps......sa-l crashuiesti cu placere!!!

planor multiplex cularis

)Imagine postata
0

#119 Useril este offline   takeoff 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1029
  • Inregistrat: 25-July 08
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 18 September 2010 - 12:32 PM

Vezi postareafiredragon, la Sep 17 2010, 11:35 PM, a spus:

cu trimurile pe mijlocul cursei faci asa....reglare   sa iti stea perfect in hover. asa ai si curse egale pe servo inainte si inapoi 
canalul 5:  ti de inainte apasat si misti semnalul pe canalul 5 unde vezi ca ai cursa de servo mai redusa. asa o sa il calmezi din cursa de servo.

Nu sunt chiar novice,dar fraza asta am citit-o de vreo cateva ori si nu am priceput nimic.
0

#120 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2010 - 01:07 PM

Vezi postareafiredragon, la Sep 17 2010, 11:35 PM, a spus:

la coada tre sa dai trim. eu la dx7 am subtrim sa nu se roteasca chiar daca am trim pe 0

cat despre viteza. vezi ca swash are 4 uniball. uite care is mai scurte(2 opuse) si muta ball link pe ele(alea dintre flybar si swash) asa il faci mai lent

dar oricum , chiar daca o sa stea in hover perfect , daca nu esti sensibil la mana in 3 secunde ajunge in celalalt perete daca dai de stickuri...o sa treaca cu experienta si reflexele

invata sa inchizi motorul(obicei de care tre sa te dezveti apoi la un heli mai mare)

cum iti pare blade??

ps......sa-l crashuiesti cu placere!!!

Ok am facut ca in filmu ala, si swash-u este drept si e ok, am fost cu el in parc si mai am nevoie de multa experienta, dar il zbor cat de cat bine, aterizarile sunt cam nasoale, poc cu el de pamant, dupa primu zbor, doua baterii golite si vreo ora de zburat, cam atata m-au tinut (nu am zburat o ora continu) am reusit sa crap canopia in 3 locuri, si flybar-u indoit dar s-a indreptat. cam batea vantu si mi l-a luat in pomi odata dar a scapat teafar, noroc ca am taiat la timp gazul. cine mai e din bucuresti si mai are msr poate ne intalnim odata la un zbor cu mSR-u. este o tona de distractie mititelu asta de 30 grame.

Imagine postata
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5