Salut!
Am decis sa deschid acest topic, aici, intrucat de ceva vreme incerc sa gasesc, de cumparat 2 piese TCA 2365.
Am cautat la magazinele de profil, pe Internet - la noi si in afara, google, yahoo, mailuri pe la vanzatori americani ... pe la cunsocuti ... si concluzia este ca aceasta piesa nu se mai produca de ceva vreme indelungata.
Totusi am mare nevoie de ea sau de ceva similar (cu aceleasi functii ... poate cu ceva adaptari ... pini mutati ... mai stiu eu ce) ... fara ea nu imi functioneaza comenzile ventilatiei.
TCA 2365 indeplineste in cazul meu functia de reglare a vitezei a unui motor alimentat la DC.
Mai are si alte functii ... amplificator de putere ...
Cineva mi-a recomandat in locul lui TDA 2004 sau TDA 2005 .... dar dupa ce am aruncat o privire pe datasheeturile celor 3 am concluzionat ca nu sunt acelasi lucru TCA-ul cu cele 2 TDA-uri.
Orice informatie & sfat pertinente sunt binevenite.
Poate cu ajutorul vostru reusesc sa rezolv problema care ma chinuie de ceva ani :lol:
Pagina 1 din 1
caut o piesa electronica pt repararea climei auto caut TCA 2365 sau similar
Postat 14 August 2009 - 07:29 AM
Teoretic, conform legilor in vigoare in Europa si SUA, producatorii auto sunt obligati sa asigure piese de schimb pentru un model de masina 15 ani de la iesirea din productie a modelului respectiv. Deci daca se incadreaza, ar trebui sa poti comanda un modul electronic de schimb identic sau echivalent prin dealerii marcii respective.
TCA2365 fiind produs de Siemens, ar fi interesant daca urmasul lor, Infineon, nu are o piesa echivalenta.
TCA2365 fiind produs de Siemens, ar fi interesant daca urmasul lor, Infineon, nu are o piesa echivalenta.
Aceasta postare a fost editata de docmarius: 14 August 2009 - 07:34 AM
West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
Postat 16 August 2009 - 06:32 PM
@ manolo: Thx!
@ docmarius: Din pacate modelul meu nu se mai fabrica de mai mult de 15 ani.
Piesa inlocuitoare se mai gaseste, dar tot defecta e (acest modul are bubele lui de cand a fost fabricat)...a mai si stat o buna vreme pe stoc ... ani buni ... si ... cel mai rau este ca el costa enorm! (f mult).
Ms de pista ...voi incerca.
Numai bine everybody! :)
Astept cu nerabdare orice alte noutati la subiect :rolleyes:
@ docmarius: Din pacate modelul meu nu se mai fabrica de mai mult de 15 ani.
Piesa inlocuitoare se mai gaseste, dar tot defecta e (acest modul are bubele lui de cand a fost fabricat)...a mai si stat o buna vreme pe stoc ... ani buni ... si ... cel mai rau este ca el costa enorm! (f mult).
Ms de pista ...voi incerca.
Numai bine everybody! :)
Astept cu nerabdare orice alte noutati la subiect :rolleyes:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1